FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Daj nek uprava produzi ugovor Amiru, to je najvazniji cilj! Mislim da ćemo na kraju dobiti kitu za njega i da ce ga Zuban poslati u Tursku :/
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
nećemo se tako igrati.
Prvo TM je igracka nista vise.90 % tamo nije realno.
Kosoric ima 29 godina i mislim da je to ok.Memija 625.000 a zeljo dobija ponudo oko 500.000 .Kramaric nisam ja stavio to je radnik za Norvešku uradio.
ja ne radim slike.
Kosoric ima 29 godina i mislim da je to ok.Memija 625.000 a zeljo dobija ponudo oko 500.000 .Kramaric nisam ja stavio to je radnik za Norvešku uradio.
ja ne radim slike.
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Ide na kraju sezone. Pare bare-bare kao Rijad. Pozzjaludovolimte je napisao/la:Daj nek uprava produzi ugovor Amiru, to je najvazniji cilj! Mislim da ćemo na kraju dobiti kitu za njega i da ce ga Zuban poslati u Tursku :/
Smješne cijene na transfermarketu. Posebno kad uporediš sa drugim ekipama iz naše lige gdje su nabijene cijene igračima. Pristrasno urađeno prije svega.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Onda sarajevo za Radovca dobija milion i nestoZukanovic je napisao/la:Prvo TM je igracka nista vise.90 % tamo nije realno.
ja ne radim slike.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
duljevic 1.5 milionavrbanjusa je napisao/la:Smješne cijene na transfermarketu. Posebno kad uporediš sa drugim ekipama iz naše lige gdje su nabijene cijene igračima. Pristrasno urađeno prije svega.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jezik pregrizoKeepTheBlueFlag je napisao/la:Ide na kraju sezone. Pare bare-bare kao Rijad. Pozzjaludovolimte je napisao/la:Daj nek uprava produzi ugovor Amiru, to je najvazniji cilj! Mislim da ćemo na kraju dobiti kitu za njega i da ce ga Zuban poslati u Tursku :/
Prodzekt 1,10 mil
Ajzea je forumaš godine !
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Cetiri igraca Sarajeva 4,5 miliona eura hahaha.. Bas igracka..pile87 je napisao/la:Onda sarajevo za Radovca dobija milion i nestoZukanovic je napisao/la:Prvo TM je igracka nista vise.90 % tamo nije realno.
ja ne radim slike.ponuda no jedno si u pravi igracka je.
BUDI ŽELJO !!!
Toliko je lik ovo pristrasno uradio da to nije normalno, cuj Radovac skuplji od Hadžiahmetovića
i na kraju pita jesmo li zadovoljni cijenama

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Zezam se, treba ovo podebljati da se ne ponavlja scenarioPsajdak je napisao/la:Jezik pregrizoKeepTheBlueFlag je napisao/la:Ide na kraju sezone. Pare bare-bare kao Rijad. Pozzjaludovolimte je napisao/la:Daj nek uprava produzi ugovor Amiru, to je najvazniji cilj! Mislim da ćemo na kraju dobiti kitu za njega i da ce ga Zuban poslati u Tursku :/
Prodzekt 1,10 mil![]()
![]()
u stvarnosti mijat je otišao za dva miliona, prvi igrač omladinskog prvaka svijeta, odmah u prvih 11 u prvoj bundes ligi. to košta dva miliona. a dvije godine stariji duljević košta milion i po. šatro.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ima li istine oko ovog burekovica iz zenice, cini se dobar igrac ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
izgleda da ostaje kod njih i dalje.fedeltafrotta je napisao/la:ima li istine oko ovog burekovica iz zenice, cini se dobar igrac ?
A Bobicu velez ne da papire iako nije primio nijednu platu u ovoj sezoni...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Burekovic ima ugvor sa Celikom na snazi, valjda traze neke nerealno obestecenje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- pintol_TM87
- Kontakt:
Koliko znam ti neki igraci sto im cifre spominjete ne igraju za nas tim, tako da nije mjesto ovdje o tome..idite tamo na teme gdje igraju pa pricajte o njima..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- kenan_tm87
- Kontakt:
"Svidjajul vam se cijene?" - Koji retard
I onda uzme najcitaniji medij u BiH i prenese te nekakve gluposti sto je nekakvo dijete izmisljalo.
Gdje ja zivim majko...
I onda uzme najcitaniji medij u BiH i prenese te nekakve gluposti sto je nekakvo dijete izmisljalo.
FORZA ZELJO
Zukanovic je napisao/la:Jeste li zadovoljni cijenama ?
Tačno da ne povjeruješ 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Pa eto, cijene nisu baš kao u Bingu, ali podnošljivo je 
Ajzea je forumaš godine !
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, ultra1987 i 20 gostiju.