Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma skoro nikad forma i stanje na tabeli nisu značili ko će biti bolji u derbiju. Nešto mislim da bi pitari mogli imati bolji momentum, ali ipak mislim da prednost ide nama.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ako zeljescar suspenduje uefu hoce li se nastaviti LŠ, EL i KL?
Ma derbi je postao maksimalno domaćinski, i naša i vaša zadnja gostujuća pobjeda u derbiju je bila 2019. godine.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kako kad za treci gol savez kaze da im je sunce smetalo, pa vjeruju pomocnom sudiji. Smijurija. Bice ovoga jos svakako. Sezona je tek pocela.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Kad ih dobijemo nestace sedmicu danaHrammm1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 13:20Kladionice daju malu prednost za fks , 2,25
50-50 utakmica realno, pametnija ekipa ce uzeti 3 boda, kvalitet na strani fks , vicemo
Ovo sto su do sad pokazali je lose ( gledajuci imena u kl)
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Meni nikad nije bilo jasno kako te kladionice određuju te koeficijente. Čuj 2.25 na Sarajevo.Hrammm1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 13:20Kladionice daju malu prednost za fks , 2,25
50-50 utakmica realno, pametnija ekipa ce uzeti 3 boda, kvalitet na strani fks , vicemo
Ovo sto su do sad pokazali je lose ( gledajuci imena u kl)

Po meni, u boljoj ste formi, na boljem mjestu na tabeli, igrate na domaćem terenu - u poređenju sa nama imate više "za" argumenata da dobijete ovu utakmicu i onda oni izađu sa koeficijentom 2.25 na nas?
Po meni, 55:45 vama dajem šansu za pobjedu jer smo mi u banani totalnoj (što formacijski, što igrački, što trenerski, što zbog forme, nema gostujućih navijača itd).
Kako god, nadam se i priželjkujem pobjedu. 0:1 elhamdulillah!

Edit: Još kad se u "kombinacije" uzme i ova priča (forumska doduše) o sudijama i suđenju, šanse su vam i veće.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 23 sep 2025, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
50-50 su sanse u subotu.
Zeljo prednost domaći teren, pritisak sa tribina, generalno bolje raspoloženje kod igrača.
Sarajevo prednost pojedinacna kvaliteta igraca. Malo bolje samopouzdanje poslije Veleza.
Sve u svemu dvica ko kuca
Zeljo prednost domaći teren, pritisak sa tribina, generalno bolje raspoloženje kod igrača.
Sarajevo prednost pojedinacna kvaliteta igraca. Malo bolje samopouzdanje poslije Veleza.
Sve u svemu dvica ko kuca

- Hrammm1921
- Kontakt:
E cuj najveci derbi BiH u 18:30 al zato Mostarski 20;30? Ima logike, al hajd nebitno
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.