ja mislim da pisanjem saopštenja na stranici ili portalima dobijaš kontraefekat, ko kaže da se klub ne zalaže za svoje igrače??? samo ne moramo se blamirati ko gurbeti, ko im je kriv što su kokuzi...Primorac je napisao/la:Nije ni logično da se klub ne zalaže za svoje igrače pogotovo one od kojih iscekuju određenu dobit... što je vrlo neprofesionalno da jedan od najvećih klubova u BiH tako se odnosi...DenchiNL je napisao/la:pa šta tim dobijaš??? misliš da će ijedan selektor ičega na planeti promijeniti svoj spisak radi nečijeg pisma??? pa nisu idioti....sam sebi bi dao otkaz...selektori su prolazni, reputacija kluba nije....malo klikere upaliti i adios...sarajevo46 je napisao/la: Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra?a nije vam ni naumpalo da ni nama ne bi valjalo da se mali ozljedi u zadnjim momentima dogovora?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Postujem ja tvoje misljenje,al cini mi se da je igrao protiv listice,tako da moguca povreda,nije razlog nepozivanja u repku
Hoce li mi neko sa ss.ba odgovoriti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
totalno je nebitno koji je razlog, možda ga selektor mrzi, neće ga zavolit nakon članka....previše se palite...željo napisao saopštenje hajmo i mi , extra logikagivera je napisao/la:Postujem ja tvoje misljenje,al cini mi se da je igrao protiv listice,tako da moguca povreda,nije razlog nepozivanja u repku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ovo nije prvi put da ga šikaniraju sjeti se prošli put kad je igrala U17 kad nije pozvan
Ovo što se raja bune u vezi Hadžića je opravdano. Al treba pitati selektora zašto jedan momak koji je najbolji strijelac omladinske lige nije na spisku selekcije? Čista logika. Ne može biti da da nije dovoljno kvalitetan a Benfica ga želi. U čemu je problem? Ko je lud ovdje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa i pticama na grani je jasno kako se selektiraju mladje repke, samo izgleda vama nije. Hadzicu ne treba repka, da bi ga trazili inostrani klubovi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
prodan igrač...nema hajra njega zvatElCartel11 je napisao/la:Pa i pticama na grani je jasno kako se selektiraju mladje repke, samo izgleda vama nije. Hadzicu ne treba repka, da bi ga trazili inostrani klubovi.
a ovi to mogu pravdat kako hoće, novi ciklus, pozvani igrači da ne bi ih neko drugi pozvao, bla,bla....ništa ne postižeš kmečanjem.....
da nam je zapelo da igra igrao bi.....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 mar 2017, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Htjeo sam reci, da se u mladje repke guraju kojekakvi tatini sinovi, menadzeri guraju svoje pulene, sve u cilju nebi li jih uzeo bar neki klub iz regiona..jos dodaj tu nacionalni kljuc i eto nam rezultata zasto nas mladje repke brukaju, izuzev par generacija koje su donekle osvjetlale obraz bosanskog fudbala.DenchiNL je napisao/la:prodan igrač...nema hajra njega zvatElCartel11 je napisao/la:Pa i pticama na grani je jasno kako se selektiraju mladje repke, samo izgleda vama nije. Hadzicu ne treba repka, da bi ga trazili inostrani klubovi.
Hadzic je igrac koji radi u miru i tisini, on zna, da je Messi za ove koji su pozvani, neka sto prije ode u Benficu i u rahatluku nek razvija svoj talenat.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Stream navijac. Nemas pravo ista evanderu da kazes mamlazeMajkl je napisao/la:Hoce li mi neko sa ss.ba odgovoriti
4.10.2009.
poneseš kovertu i povedeš igrača i igrat će.....+ što ima ovih sa strane što ne mogu u komšija(regija) igrat pa daj gdje god i normalno isti princip....ElCartel11 je napisao/la:
Htjeo sam reci, da se u mladje repke guraju kojekakvi tatini sinovi, menadzeri guraju svoje pulene, sve u cilju nebi li jih uzeo bar neki klub iz regiona..jos dodaj tu nacionalni kljuc i eto nam rezultata zasto nas mladje repke brukaju, izuzev par generacija koje su donekle osvjetlale obraz bosanskog fudbala.
Hadzic je igrac koji radi u miru i tisini, on zna, da je Messi za ove koji su pozvani, neka sto prije ode u Benficu i u rahatluku nek razvija svoj talenat.
još neko pogura da nosi traku...sve to lijepo izgleda u CV-u....
Re: RE: Re: FK Sarajevo
uostalom u proslosti se vidjelo kad je kako koja nasa selekcija igrala.najbolje dok su nasa djeca i donekle onih kospicara dole igrala sve ostale selekcije su propale ko kaucDenchiNL je napisao/la:poneseš kovertu i povedeš igrača i igrat će.....+ što ima ovih sa strane što ne mogu u komšija(regija) igrat pa daj gdje god i normalno isti princip....ElCartel11 je napisao/la:
Htjeo sam reci, da se u mladje repke guraju kojekakvi tatini sinovi, menadzeri guraju svoje pulene, sve u cilju nebi li jih uzeo bar neki klub iz regiona..jos dodaj tu nacionalni kljuc i eto nam rezultata zasto nas mladje repke brukaju, izuzev par generacija koje su donekle osvjetlale obraz bosanskog fudbala.
još neko pogura da nosi traku...sve to lijepo izgleda u CV-u....
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
0:1 pa opet 0:1 samo nastavi niz 
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Strasan avatarhapuc je napisao/la:1:2 sutra!
Ma nije mi mrsko, čim budem imao vremena. Imaš li kakvu posebnu želju?Memara je napisao/la:Strasan avatarhapuc je napisao/la:1:2 sutra!Ako ti nije mrsko da i meni napravis jedan novi avatar?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Ozdravise svi u Slobodi preko noci,Subicu to jucer sezona bila upitna ev ga spreman sad 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Novakovichapuc je napisao/la:
Ma nije mi mrsko, čim budem imao vremena. Imaš li kakvu posebnu želju?