e to je onda prihvatljivo ja sam razumio da se prenose englezi a samo nase i borceve sanse i golovi, to je super onda, belmine izvininime_tm87 je napisao/la:kao sto je napisao @tm_ludak utakmica se prenosi cijelo poluvrijeme ,dok ce u drugom poluvremenu biti kombinovano sa englezima, uz to da ce biti samo prikazivane sanse i golovi na utakmici u Engl., dok veci kolač ide NAMA!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
- Ponos Torina
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e to je onda prihvatljivo ja sam razumio da se prenose englezi a samo nase i borceve sanse i golovi, to je super onda, belmine izvininime_tm87 je napisao/la:kao sto je napisao @tm_ludak utakmica se prenosi cijelo poluvrijeme ,dok ce u drugom poluvremenu biti kombinovano sa englezima, uz to da ce biti samo prikazivane sanse i golovi na utakmici u Engl., dok veci kolač ide NAMA!![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoze se porediti Engleska liga sa nasim FA CUP-om
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne moze nas FA CUP je boljiPonos Torina je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e to je onda prihvatljivo ja sam razumio da se prenose englezi a samo nase i borceve sanse i golovi, to je super onda, belmine izvininime_tm87 je napisao/la:kao sto je napisao @tm_ludak utakmica se prenosi cijelo poluvrijeme ,dok ce u drugom poluvremenu biti kombinovano sa englezima, uz to da ce biti samo prikazivane sanse i golovi na utakmici u Engl., dok veci kolač ide NAMA!![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoze se porediti Engleska liga sa nasim FA CUP-om![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Odovic ponovo u Zelji i to na mjestu skauta......sutra vecera sa Zujom i Osimom
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
-
amarpustahija
- Kontakt:
Ozbiljno te pitam , jeli to istina ? : Osasatm87 je napisao/la:Odovic ponovo u Zelji i to na mjestu skauta......sutra vecera sa Zujom i Osimom

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- plavimomak
- Kontakt:
ako je to istina onda je to super vijestamarpustahija je napisao/la:Ozbiljno te pitam , jeli to istina ? : Osasatm87 je napisao/la:Odovic ponovo u Zelji i to na mjestu skauta......sutra vecera sa Zujom i Osimom
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
Državna televizija od sljedeće sezone neće prenositi englesku premijer ligu...ističe im pravo prenosa.
Šta će prenosit onda, da neće možda Hrvatsku ligu?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Nije samo da istice pravo prenosa , nego nemaju para da ponovo otkupe.AYAN je napisao/la:Državna televizija od sljedeće sezone neće prenositi englesku premijer ligu...ističe im pravo prenosa.
Bila je jedna reportaza oko toga gdje je receno da jedna sezona prenosa engleske lige kosta 400 000 KM.
× Plava krv ispod koze ×
Vrijedi svake marke.MaliMemo je napisao/la:Bila je jedna reportaza oko toga gdje je receno da jedna sezona prenosa engleske lige kosta 400 000 KM.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li gdje na netu utakmica
:D
Delegacija FK Željezničar u sastavu Amar Osim,Rusmir Cviko i Almir Gredić prije pola sata posjetila je mjesto gdje je bila dzamija Ferhadija koja je srusena u ratu i razgovarala sa banjaluckim muftijom koji ih je informisao o detaljima obnove.
Aferim
Aferim
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Svaka cast..
Moze li mi iko reci ima li na netu igdje utakmica??????????
Ima li tamo kakvih burazera (ne mora ih sedam biti) da se šta baci za večeras.
Dobri su ovi naši obilaze sve redom. Moglo bi i od ovog Amara nešta biti
RuS_TM87 je napisao/la:Moze li mi iko reci ima li na netu igdje utakmica??????????
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 05 maj 2010, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
svaka cast..ammar je stvarno velik trener a svaku mogucu priliku iskoristi da dokaze da je jos veci covjek..genetika brate,naslijedio je sve najbolje od ivicepile87 je napisao/la:Delegacija FK Željezničar u sastavu Amar Osim,Rusmir Cviko i Almir Gredić prije pola sata posjetila je mjesto gdje je bila dzamija Ferhadija koja je srusena u ratu i razgovarala sa banjaluckim muftijom koji ih je informisao o detaljima obnove.
Aferim
a jel ima neki pouzdan izvor u vezi odovica?
-PAJA Fan Club!!
Drzava Zeljo...svi su nasičamac je napisao/la:Ima li tamo kakvih burazera (ne mora ih sedam biti) da se šta baci za večeras.
Dobar je Amar još samo da ne otima u gostima
Ne znam kako je vaše mišljenje ali meni bi bilo drago ovo za Odu. Ako se sjećate pisalo se da su ga naši htjeli kao pomoćnika Amaru kad se tek vratio. Oda je legenda Želje i mjesto mu je u klubu.
Ne znam kako je vaše mišljenje ali meni bi bilo drago ovo za Odu. Ako se sjećate pisalo se da su ga naši htjeli kao pomoćnika Amaru kad se tek vratio. Oda je legenda Želje i mjesto mu je u klubu.