FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mago
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Mago » 18 maj 2025, 23:02

Al Bastoni i Acerbi šta uradiše kod penala. Pa ono je nerealno. Bastoni umjesto da nabije fino,on nešto kilavo,jedva. Al reakcija Acerbia je u rangu penala koji je napravio Bisek. Nerealno glup potez.

2x vodiš i ne uspiješ dobit utakmicu. Čestitaj Conteu i Napoliu i to je to.

Što je najvažnije sam si sebe sjbao. Ne možeš nikoga i ništa drugo kriviti.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 18 maj 2025, 23:02

A kad se dovodio kažu bolji od džeke haha pašče vlaško nek ide u zvezdu hebem li mu majku ch3tnicku
1921

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 18 maj 2025, 23:14

Rijesit se Bissecka i ostaviti Dumfriesa i Thurama od crnaca. Davida ovog ne treba dovoditi, buduci da je norma sa 2 crnca vec zdovoljena.
Defo najgluplja rasa bez pretenzije.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 maj 2025, 23:17

Ma nismo ni zaslužili titulu po onome što smo prikazali u ligi, Napoli ima **** igru i bit će najgori prvak ikad ali barem znaju igrati odbranu za razliku od nas. Koliko smo samo ove sezone primili glupih golova i napravili još glupljih penala je nevjerovatno za, po imenima, ovako dobre obrambene igrače.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 18 maj 2025, 23:26

Biscione je napisao/la:
18 maj 2025, 23:17
Ma nismo ni zaslužili titulu po onome što smo prikazali u ligi, Napoli ima **** igru i bit će najgori prvak ikad ali barem znaju igrati odbranu za razliku od nas. Koliko smo samo ove sezone primili glupih golova i napravili još glupljih penala je nevjerovatno za, po imenima, ovako dobre obrambene igrače.
Nema to veze na kraju dana jer se toga niko nece sjecati, ko je kako igrao i zasto je osvojio.
Zato ovakve individualne greske kostaju titule, slaba reakcija prilikom izbijanja lopte, ne izadjes za offside zamku, to se svakome moze desiti, jer to su milisekunde kada moras reagovati.

Ali ovako kao najvece govedo, pa me i ne bi cudilo da mu koru banane i bace, jer realno nije vise ni zasluzio iskreno. Nicim izazvan ljudina reaguje po ko zna koji put nepotrebno rukama. Aj sto te navukao covjek ko mladog majmuna na laznjak, em ti jos onda igras rukom i ispadas teza somina.

Ovu (ne)igru nasu necu ni komentarisati, jer ce ovdje publika nazi Inzaghiju milion opravdanja, ali ne smije se kritikovati njegova igra, koja je veceras u najmanju ruku bila za sredine tabele, jer osim dva prekida, pa i nismo vise napravili. Remi je realan rezultat kad se sagleda nemoc dva tima veceras.

Conte ce zasluzeno podici pehar osim ako se ne desi neki ozbiljan show u Napulju u zadnjem kolu.

Bissecka prodati i to obavjestiti njegovog agenta veceras da moze potraziti vec novi klub.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 19 maj 2025, 11:28

Danas još gori osjećaj nego sinoć. Šta su uspjeli da upropaste debili. Nevjerovatno majke mi.

Realno previše utakmica u kojima su ispustili vodstvo i previše primljenih golova generalno,a pogotovo ovih golova pred kraj utakmice. Kao da je mentalni problem.

Al onda pogledaš u LŠ da si za cijelu sezonu gubio 15ak minuta pa onda sve još više nema smisla.

Baš čudna sezona. S jedne strane ogromne oscilacije,a s druge bez oscilacija skoro pa ikako. A iskusna ekipa...

Šteta za scudetto. Ogromna šteta. Iako još nije gotovo.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 maj 2025, 12:56

Ogroman kiks, jednostavno prevelik, Ovo je na svima ali prvenstveno na igracima i to onim glavnim, tu mislim da Hakana i Barellu koji veliki dio sezone jednostavno losi, da li je u pitanju umor ili nesto drugo ja ne znam. Jucer su oni u nedostatku Lautara morali potegnuti a imam osjecaj kao da su igrali sa kocnicom i u glavama bili okrenuti prema finalu LPa.

S druge strane ne treba se zanemariti da su nas sudci izmasakrirali ovih zadnjih par kola, onaj penal protiv Rome, ili aut Bologne iz kojeg je pao gol a izveden je 20 metara dalje od mjesta gdje je nastao, smijesno kako svega par dana iza u LP protiv Barcelona sudac je vratio cini mi se Denzela kad je ukrao 4-5 metara kod auta. Pa i penal onaj sinoc koji po meni je potpuno ispravan ali nama isti takav nije sudjen protiv Leccea ili protiv Napolia prije kojeg kola kad je Spinazola igrao rukom. Sve to nije opravdanje za ovakvo prosipanje ali je malo sumnjivo.

Nebitno na kraju krajeva uz sve to imali smo priliku kolo prije kraja zasjesti na prvo mjesto i nismo uspjeli, jednostavno ne zasluzujemo naslov i to je to. Cagliari tamo nema sanse iako mrze Napoli. Prije ce nama Como uzeti bodove nego njima Cagliari.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 maj 2025, 13:46

samo su lijepo namjestili Napoliju da proslave titulu kod kuce
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 19 maj 2025, 14:03

Ma sad i da osvoje ligu prvaka nije to to. Znam glupo zvuči, ali ne iskoristiti ovo je amaterizam. Dati bukvalno 2 titule, prvo milanu, a sad i Napoliju, je za zapitati se. Od čistačice do Marrote.
1921

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 maj 2025, 15:31

Mago je napisao/la:
19 maj 2025, 11:28
Danas još gori osjećaj nego sinoć. Šta su uspjeli da upropaste debili. Nevjerovatno majke mi.

Realno previše utakmica u kojima su ispustili vodstvo i previše primljenih golova generalno,a pogotovo ovih golova pred kraj utakmice. Kao da je mentalni problem.

Al onda pogledaš u LŠ da si za cijelu sezonu gubio 15ak minuta pa onda sve još više nema smisla.

Baš čudna sezona. S jedne strane ogromne oscilacije,a s druge bez oscilacija skoro pa ikako. A iskusna ekipa...

Šteta za scudetto. Ogromna šteta. Iako još nije gotovo.
Igrači su sebi Ligu prvaka postavili kao primarni cilj. Prošle godine je po meni bila greška što je predstavljeno da je 20. Scudetto, neki ultimativni cilj. Od toga se napravilo historijsko dostignuće zbog toga broja 20 i nakon toga je teško motivisati ekipu. Taj osvojeni Scudetto je predstavljen kao nešto što se osvaja jednom u historiji i došlo je do pražnjenja, više im Scudetto nije imao toliku važnost. I zbog toga je ogroman disbalans između prije svega fokusa u europskim utakmicama i domaćim. Na taj nedostatak motiva se u ključnom dijelu sezone nakačile ozljede i loša forma rezervnih igrača koji su tad trebali povući i rasteretiti glavne igrače.

Nadati se da će ih ova sinoć epizoda natjerati da krv propišaju u finalu.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 maj 2025, 17:49

Da su navijači pametni pa da večeras bojkotuju i niko se od naših ne pojavi na stadionu, da im pokažu šta misle o njihovom pristupu protiv Lazia. Još uvijek ne mogu vjerovati da su onoliko bili nemotivisani, kao da igraju neku bezveze utakmicu a ne odlučujuću za titulu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 maj 2025, 19:54

Prvih 11 :rol: ovo definitivno odustali od titule i sam Inzaghi i ekipa...

Sva tri lijeva beka u prvih 11 :bow:

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 23 maj 2025, 20:05

Mozda i bolje da ne dobiju, manje ce mi biti krivo zbog utakmice sa romom, bolognom i laziom. Iskreno ja bi vise volio seriju A nego LP.....naravno da je LP jače takmičenje al govorim ovo jer mi je krivo da ovakav Napoli i conte osvoje scudetto
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 maj 2025, 20:31

Možda Inzaghi misli da se finale igra u srijedu :mrgreen:, al možda i bolje ovako. Možda će se rezervisti više borit nego starteri kojima je u mislima samo PSG

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 23 maj 2025, 20:57

Pristup posljednjem kolu je baš luzerski. Da je lp u srijedu shvatio bih, ovako ne razumijem. Treba i napoli pobjediti za titulu, nikad ne znaš šta se može desiti.
1921

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 23 maj 2025, 21:07

Razigravanje za prvaka je i dalje mogućnost. Stoga je ok postava. Jer eventualne utakmice u ponedjeljak i subotu za titulu su realna mogućnost.

Scudo se izgubio u Parmi,Bologni i prošlu na Meazzi.

Bravo Stefan!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 maj 2025, 21:14

Samo je pitanja vremena kad ce ga Napoli zavaljat, puno su bolji.

Vjerujem da je ovakav sastav i poruka savezu za ona sranja sa Varom sta su napravili.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 maj 2025, 21:21

Jel ovo gledaju sta je u Napoliu :rol: jade jadne, sve zayebali pa sad se necemu nadaju

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 23 maj 2025, 21:23

Ako ovo bude crveni u napulju ja ne znam onda
1921

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 23 maj 2025, 21:25

Ne radi VAR 😂

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.