FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma razumijem te malko te zezam sta cu raspolozen samChWilla je napisao/la:pretjeraš i preko noći se nađeš u nebranom grožđu, to upravo gledamo.DR.HOUSE je napisao/la:šššššššš neka sta si se stisnuoChWilla je napisao/la:ne bi volio da pređemo u gomilanje, ono, kad arap ima masla...još jedan-dva prava i odlično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doduše mi svoje pare trošimo...ali u to razlog više da se bude pametan.

-
PO mom skromnom mišljenju Stanić bi vrlo lako mogao biti taj jer je u nekoliko tekmi pokazao da mu ni taHadzijalagic je napisao/la:Samo jedna od mogucih desetak varijanti:
Pravi destruktivac na zadnjem veznom bi upotpunio sve.. Konacno da igraci koji ce biti u prvih 11 imaju kvalitetnu konkurenciju..
pozicija nije strana.Ima motoriku,znanje i agresivnost. Sjećam se kad je Amar na tu poziciju prebacio Bukija
i napravio pun pogodak. Po svim karakteristikama Srle je sličan igrač i uvjeren sam da bi to bilo pravo
rješenje. Dobro nam se vratio.
naročito bi bilo šteta dovoditi te neke U21 i U19 reprezentativce, a da realno nemaju mjesta u timu. imamo mi i svojih. uglješa može, on je destruktivan a i seksi je.
Mene samo interesuje šta ćemo sa sljedećim igračima: Adnan Alihodžić, Edin Hadžović, Ismail Duraković. Hoće li ići na posudbu negdje ili šta? Šteta da treniraju samo a sumnjam da će dobiti priliku...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Jos stanic i tamam, dobro doso bekricu.
-
- Kontakt:
Mora se maksimalno zaostriti konkurencija i treba imati i na klupi kvalitet a treba misliti i na buducnost mada nisam ni ja za gomilanje igraca.. Ako je bas potencijal onda neka dovedu i petoricu..ChWilla je napisao/la:naročito bi bilo šteta dovoditi te neke U21 i U19 reprezentativce, a da realno nemaju mjesta u timu. imamo mi i svojih. uglješa može, on je destruktivan a i seksi je.
BUDI ŽELJO !!!
Lendrić u Splitu potpisao. Ozbiljno se radi.Minjore je napisao/la:Lendric sutra potpisujeda ne bude jos neko s njim u plavom salonu sutra

samo ne treba pretjerati. tako se vrlo lako može uništiti mladi igrač, ako ne počne igrati prave utakmice kad bi trebao.
-
- Kontakt:
idešššššššššššššššš
sexy tuce

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja bih samo da pozovem dusebriznike (ne sjecam se nikova) koji su prozivali Deju i Senada da preko youtube dovode igrace i pitali ko je odgovoran za transfere, da se javno izvinu navedenim ljudima. Znam da nece i da ih je sad stid. I treba ih biti. I bice ih jos vise stid kad dodju i ostali koji trebaju doci.
Samire dobrodosao kuci i da ponovis polusezonu prije prvog odlaska.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
evo sad će 

I ja se slazem sa tobom, a malo ko zna od njih ovdje da je Dejo bivsi Zeljin junior!vrbanjusa je napisao/la:Ja bih samo da pozovem dusebriznike (ne sjecam se nikova) koji su prozivali Deju i Senada da preko youtube dovode igrace i pitali ko je odgovoran za transfere, da se javno izvinu navedenim ljudima. Znam da nece i da ih je sad stid. I treba ih biti. I bice ih jos vise stid kad dodju i ostali koji trebaju doci.
Svaka cast upravi!
Jesam li ja jedini koji misli da u Bekricu i nismo dobili toliko pjacanje u igrackom smislu, ne ocekujem mnogo od njega nadam se da ce me iznenaditi.
Do juce su na ovom forumu igrace sa 30+ god u penziju slali
Nije lose da je dosao, ali tolika euforija oko njegovog ponovnog povratka mislim da ne stoji, inace nisam zagovornik povratnika i smartam da treba gledati naprijed i okretati se novim i mladjim snagama.
Do juce su na ovom forumu igrace sa 30+ god u penziju slali

Nije lose da je dosao, ali tolika euforija oko njegovog ponovnog povratka mislim da ne stoji, inace nisam zagovornik povratnika i smartam da treba gledati naprijed i okretati se novim i mladjim snagama.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kutarisati se sve i jednog člana uprave, ukoliko nam ne obezbjede predstavljanje igrača, zongliranje sa loptom, šutiranje, i nabijanje lopti u publiku !
Ajzea je forumaš godine !
realno, oni su sami sebe slali u penziju uhljupskim odnosom. nije to u želji nego svugdje na balkanu. a danas onaj ko se čuva, radi i živi sportski može igrati koliko hoćeš. evo šta wagner i dalje radi, zeba je godinu stariji od bekrića pa i dalje može šta hoće kad je fokusiran, itd.propuh je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da u Bekricu i nismo dobili toliko pjacanje u igrackom smislu, ne ocekujem mnogo od njega nadam se da ce me iznenaditi.
Do juce su na ovom forumu igrace sa 30+ god u penziju slali![]()
ne kažem da bekrić jeste ili nije takav, ali ako imaš volju i pristup 31-32-33 danas nisu nikakve godine. a ako piješ, čadiš i biraš treninge i utakmice tu ćeš pasti i nećeš imati kad da se vratiš.
Dobili smo pravog profesionalca koji i Voli klub tako da od njega ocekujem zaista mnogo...
I da se Fadil izbaci iz kuhinje !Psajdak je napisao/la:Kutarisati se sve i jednog člana uprave, ukoliko nam ne obezbjede predstavljanje igrača, zongliranje sa loptom, šutiranje, i nabijanje lopti u publiku !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zamislite još Zola i Stana evropa zagarantirana Jug Ko nekad i još mlatnuti pite i Fukare dosta.
Ne kazem to u nasoj ligi realno do 40 god igrac moze igrati koliko je zahtjevna, samo sam se osvrnuo na misljenje forumasa za igrace 30+ i trenutnu euforiju.ChWilla je napisao/la:realno, oni su sami sebe slali u penziju uhljupskim odnosom. nije to u želji nego svugdje na balkanu. a danas onaj ko se čuva, radi i živi sportski može igrati koliko hoćeš. evo šta wagner i dalje radi, zeba je godinu stariji od bekrića pa i dalje može šta hoće kad je fokusiran, itd.propuh je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da u Bekricu i nismo dobili toliko pjacanje u igrackom smislu, ne ocekujem mnogo od njega nadam se da ce me iznenaditi.
Do juce su na ovom forumu igrace sa 30+ god u penziju slali![]()
ne kažem da bekrić jeste ili nije takav, ali ako imaš volju i pristup 31-32-33 danas nisu nikakve godine. a ako piješ, čadiš i biraš treninge i utakmice tu ćeš pasti i nećeš imati kad da se vratiš.
Ja mu zelim najbolje partije u karijeri da pruzi, ali ne ocekujem mnogo od njega.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"