FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 09 jan 2016, 17:14

Hajde Zola :pray:
BUDI ŽELJO !!!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 09 jan 2016, 17:14

ChWilla je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne bi volio da pređemo u gomilanje, ono, kad arap ima masla...još jedan-dva prava i odlično.
šššššššš neka sta si se stisnuo :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
pretjeraš i preko noći se nađeš u nebranom grožđu, to upravo gledamo.

doduše mi svoje pare trošimo...ali u to razlog više da se bude pametan.
ma razumijem te malko te zezam sta cu raspolozen sam :shifty: :shifty: :think: :think: :thumbup:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 09 jan 2016, 17:16

Hadzijalagic je napisao/la:Samo jedna od mogucih desetak varijanti:
slika
Pravi destruktivac na zadnjem veznom bi upotpunio sve.. Konacno da igraci koji ce biti u prvih 11 imaju kvalitetnu konkurenciju..
PO mom skromnom mišljenju Stanić bi vrlo lako mogao biti taj jer je u nekoliko tekmi pokazao da mu ni ta
pozicija nije strana.Ima motoriku,znanje i agresivnost. Sjećam se kad je Amar na tu poziciju prebacio Bukija
i napravio pun pogodak. Po svim karakteristikama Srle je sličan igrač i uvjeren sam da bi to bilo pravo
rješenje. Dobro nam se vratio.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jan 2016, 17:18

naročito bi bilo šteta dovoditi te neke U21 i U19 reprezentativce, a da realno nemaju mjesta u timu. imamo mi i svojih. uglješa može, on je destruktivan a i seksi je.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 09 jan 2016, 17:21

Mene samo interesuje šta ćemo sa sljedećim igračima: Adnan Alihodžić, Edin Hadžović, Ismail Duraković. Hoće li ići na posudbu negdje ili šta? Šteta da treniraju samo a sumnjam da će dobiti priliku...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 09 jan 2016, 17:22

Jos stanic i tamam, dobro doso bekricu.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 09 jan 2016, 17:22

ChWilla je napisao/la:naročito bi bilo šteta dovoditi te neke U21 i U19 reprezentativce, a da realno nemaju mjesta u timu. imamo mi i svojih. uglješa može, on je destruktivan a i seksi je.
Mora se maksimalno zaostriti konkurencija i treba imati i na klupi kvalitet a treba misliti i na buducnost mada nisam ni ja za gomilanje igraca.. Ako je bas potencijal onda neka dovedu i petoricu..
BUDI ŽELJO !!!

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 09 jan 2016, 17:23

Minjore je napisao/la:Lendric sutra potpisuje :D da ne bude jos neko s njim u plavom salonu sutra :D
Lendrić u Splitu potpisao. Ozbiljno se radi. :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jan 2016, 17:24

samo ne treba pretjerati. tako se vrlo lako može uništiti mladi igrač, ako ne počne igrati prave utakmice kad bi trebao.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 jan 2016, 17:24

idešššššššššššššššš :D sexy tuce
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 jan 2016, 17:28

Ja bih samo da pozovem dusebriznike (ne sjecam se nikova) koji su prozivali Deju i Senada da preko youtube dovode igrace i pitali ko je odgovoran za transfere, da se javno izvinu navedenim ljudima. Znam da nece i da ih je sad stid. I treba ih biti. I bice ih jos vise stid kad dodju i ostali koji trebaju doci.
Samire dobrodosao kuci i da ponovis polusezonu prije prvog odlaska.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jan 2016, 17:29

evo sad će :mrgreen:

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 09 jan 2016, 17:32

vrbanjusa je napisao/la:Ja bih samo da pozovem dusebriznike (ne sjecam se nikova) koji su prozivali Deju i Senada da preko youtube dovode igrace i pitali ko je odgovoran za transfere, da se javno izvinu navedenim ljudima. Znam da nece i da ih je sad stid. I treba ih biti. I bice ih jos vise stid kad dodju i ostali koji trebaju doci.
Samire dobrodosao kuci i da ponovis polusezonu prije prvog odlaska.
I ja se slazem sa tobom, a malo ko zna od njih ovdje da je Dejo bivsi Zeljin junior!
Svaka cast upravi!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jan 2016, 17:33

Jesam li ja jedini koji misli da u Bekricu i nismo dobili toliko pjacanje u igrackom smislu, ne ocekujem mnogo od njega nadam se da ce me iznenaditi.
Do juce su na ovom forumu igrace sa 30+ god u penziju slali :mrgreen:
Nije lose da je dosao, ali tolika euforija oko njegovog ponovnog povratka mislim da ne stoji, inace nisam zagovornik povratnika i smartam da treba gledati naprijed i okretati se novim i mladjim snagama.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 09 jan 2016, 17:34

Kutarisati se sve i jednog člana uprave, ukoliko nam ne obezbjede predstavljanje igrača, zongliranje sa loptom, šutiranje, i nabijanje lopti u publiku !
Ajzea je forumaš godine !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jan 2016, 17:37

propuh je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da u Bekricu i nismo dobili toliko pjacanje u igrackom smislu, ne ocekujem mnogo od njega nadam se da ce me iznenaditi.
Nije lose da je dosao, ali tolika euforija oko njegovog ponovnog povratka mislim da ne stoji, inace nisam zagovornik povratnika i smartam da treba gledati naprijed i okretati se novim i mladjim snagama.
realno, oni su sami sebe slali u penziju uhljupskim odnosom. nije to u želji nego svugdje na balkanu. a danas onaj ko se čuva, radi i živi sportski može igrati koliko hoćeš. evo šta wagner i dalje radi, zeba je godinu stariji od bekrića pa i dalje može šta hoće kad je fokusiran, itd.

ne kažem da bekrić jeste ili nije takav, ali ako imaš volju i pristup 31-32-33 danas nisu nikakve godine. a ako piješ, čadiš i biraš treninge i utakmice tu ćeš pasti i nećeš imati kad da se vratiš.

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 09 jan 2016, 17:41

Dobili smo pravog profesionalca koji i Voli klub tako da od njega ocekujem zaista mnogo...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jan 2016, 17:43

Psajdak je napisao/la:Kutarisati se sve i jednog člana uprave, ukoliko nam ne obezbjede predstavljanje igrača, zongliranje sa loptom, šutiranje, i nabijanje lopti u publiku !
I da se Fadil izbaci iz kuhinje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jan 2016, 17:44

Zamislite još Zola i Stana evropa zagarantirana Jug Ko nekad i još mlatnuti pite i Fukare dosta.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jan 2016, 17:44

ChWilla je napisao/la:
propuh je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da u Bekricu i nismo dobili toliko pjacanje u igrackom smislu, ne ocekujem mnogo od njega nadam se da ce me iznenaditi.
realno, oni su sami sebe slali u penziju uhljupskim odnosom. nije to u želji nego svugdje na balkanu. a danas onaj ko se čuva, radi i živi sportski može igrati koliko hoćeš. evo šta wagner i dalje radi, zeba je godinu stariji od bekrića pa i dalje može šta hoće kad je fokusiran, itd.

ne kažem da bekrić jeste ili nije takav, ali ako imaš volju i pristup 31-32-33 danas nisu nikakve godine. a ako piješ, čadiš i biraš treninge i utakmice tu ćeš pasti i nećeš imati kad da se vratiš.
Ne kazem to u nasoj ligi realno do 40 god igrac moze igrati koliko je zahtjevna, samo sam se osvrnuo na misljenje forumasa za igrace 30+ i trenutnu euforiju.
Ja mu zelim najbolje partije u karijeri da pruzi, ali ne ocekujem mnogo od njega.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Pushko92, Semper i 41 gost.