FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MIRVICU ODLAZI!!!!!
- MokraKifla
- Kontakt:
Zorane oprosti nam...
Osteceni smo drasticno.....cijela utakmica tendeciozna....sudjenje pritiv nas s namjerom....cilj je da Siroki ili Radnik izbore Evropu
E sviđa mi se izjava poslije tekme, respekt treneru. Igramo za klasu bolje nego pod Musemićem.
-
- Kontakt:
Meni je ovaj trener sasvim uredu.
Najbolji pojedinac u klubu čitavom trenutno.
Najbolji pojedinac u klubu čitavom trenutno.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Mi moramo prestati poklanjati golove protivniku . Svako gostovanje smo poklonili gol sami sebi pucamo u noge .
-
- Kontakt:
Prvo su zelju gore pokrali sad nas ali hajde bitno da mi jedni drugima psujemo mrtve nismo ni zasluzili nista bolje.
Ono sto najvise boli da mi ne mozemo odigrat utakmicu da ne primimo gol
Ono sto najvise boli da mi ne mozemo odigrat utakmicu da ne primimo gol

Zadnja izmjena: Armija1987, dana/u 18 okt 2025, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ignatkov je kapiten juniora i momak ima potencijla, ne kontam sta tu nije ok? Mozda je bitno da se samo pljuje. Sto se tice pojedinih forumas, ovo psovanje i vrijeđanje prelazi svaku mjeru. Očito je cilj Vice da se svima koji žele da ulažu u Sarajevo da da doznjanja da im se to ne isplati, a vrlo je moguće da tu ima umjesane prste i Mirvic, jer ako je istina ono što sam ja dobio kao informaciju od forumasa koji ye smatra pouzdanim , Mirvicevo vrijeme ce , ako Bog da, brzo proći. Sto se tice vara, ne pozvati sudiju da pogleda da li je ili ne penal samo po sebi sve govori.Jet2Holiday je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:29Ignatkov
Kakva smo mi prcija postali, da svakojaki igraci potpisuju i dobijaju priliku da igraju u Sarajevu.
Ne cudi ova nemoc u uzimanju tri boda.
Mirvicu odlazi!
Evo i oni tebe selame!
Ajde objasni mi zasto ova takticka neznalica je ubacila ignjatkova umjesto ristica, pri rezultatu 2:2 ???Jet2Holiday je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:29Ignatkov
Kakva smo mi prcija postali, da svakojaki igraci potpisuju i dobijaju priliku da igraju u Sarajevu.
Ne cudi ova nemoc u uzimanju tri boda.
Mirvicu odlazi!
A dobro de ti nama reci koju si ti utakmicu gledao da jedan od protivnika nije napravio gresku, ili da je realizovao svaku i polipriliku, da ti kazem da si u pravu. Druze, svako pogrijesi, svako promasi. Medjutim, kad ti kod svakog dobrog potrza vrati VAR pa kod loseg opet VAR al onda dosudi protivniku, jel mislis da to nema uticaja bas nikakvog ni psiholoski ni takticki? Nemoj zezat, igro si lopte makar ko dijete pa te nerviro neko ko stalno trazi faul… nemoguce je igrat dok nam se ne omoguce normalni uslovi kao i za sve i svaku tekmu. Nemoj ba pet te koljem, al evo pustit cu te protiv zelje odigraj. Kaze sta nas je zakin’o samo za jedan crveniDjulboni je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:28Svojim greškama gubimo bodove, a ovdje samo pisanje o sudijama. Činjenice su :
- Poklonili 2 gola svojim glupim amaterskim greškama
- Zicere svojom greškom ne realizujemo
- Svaki prilaz protivnika našem golu opšta panika nazad
- Ofanzivni centralni vezni dio ekipe ne postoji
- Igramo samo na krila i šta se uradi uradi.
- Imaš priliku za 3-2 ali Đorđević dodaje loptu golmanu.
Na sve navedeno, a što ne štima kod nas sramota je spominjati bilo šta vezano za suđenje.
Sa obzirom da se još tražimo nažalost po nas, ali objektivno i realno dobar rezultat iz Bijeljine. Kome to nije jasno neka otvori oči lakše će mu biti.

Nego, obzirom da smo svakako u krcu ovu sezonu, ja bih usao na forum i odabro 10 ljudi da svaki vodi po tri utakmice, sve ljude kojima je ovo okej i podnosljivo.
Ublehaš ce na klupi potrajati do decembra, a ovaj bod je ravan porazu.
Problem je sto je retardirana gotovo citava ekipa. Ni gore ekipe od nas ne rade stvari koje mi radimo - posebno u odbrani. Sutra se nadamo porazu Prijedora da odemo na +5 u odnosu na zonu ispadanja.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Jojj budala trenera krive
.

Joj da hoče nekom puknut film, spast roletna, past mrak na oči pa da ubije nekog sudiju - ne vidim drugo rjesenje.
-
- Kontakt:
Cuj Radnik Bijeljina.
Jbt kako smo nisko sletili.
Pa i ovakvi bi ih glat dobili kad bi prestali sebi zabijati golove.
Mada pobjeda nam je ukradena onim penalom njima,i bez penala nama.
Jbt kako smo nisko sletili.
Pa i ovakvi bi ih glat dobili kad bi prestali sebi zabijati golove.
Mada pobjeda nam je ukradena onim penalom njima,i bez penala nama.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Najmanje kriv ovo je problem u klubu jer ove curice nece i ne zele da igraju , dodju da samo eto da se pika, da se malo istrce i to je to, najgora ekipa i rezultati slobodno mogu reci u historiji kluba, starije gerneracije to mogu potvrditi , kad kazem starije na ljude 60godista i mladjih malo, ja sam 89 pa i ne znam toliko bas duboko, neka nam je bog na pomoci tuga je ovo pratiti i gledati gdje smo, plus sudije sto te ubise svjesno!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Prvi sam prizivao Ignatkova u prvi tim. I sad tvrdim da je ok, i da ce postati dobar igrac. Ali ubacujes ga na 2:2 u 94. minuti a momao defanzivac ?! Gdje je logika, vecina gledalaca se zapitala...
Kad evo, vrlo brzo se otkri "logicki potez" !
Kad evo, vrlo brzo se otkri "logicki potez" !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kakve mi amaterske greske pravimo evo od pocetka sezone i cudimo sto smo tu gdje jesmo. Bolja igra to treba ohrabriti sad protiv sloge mozda je vrijeme da se i mi probudimo i dodjemo u vecem broju nego inace.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Ostalo im od Husrefa,mozda i ne znaju da nije vise trener