Dizu hajku protiv komsija samo, sto nisu neko saopstenje dali protiv sirokog... uspjelo im je sudeci po komentarima na fb i ignapoleon72 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 09:41Jasno sve, al uprava onda nije trebala ovako pateticno nastupit i prebacit lopticu upravi Zelje. Kazes fino, MUP postavio lose uslove, nama ne odgovara, hvala Zeljeznicaru za ponudu, nismo prihvatili i cao. A ne "nama ne daju, nema nasih navijaca pa nema ni nas, mi smo gospoda a vi niste". Patetika i populizam, nije im bilo stalo do navijaca kad nisu mogli na Pecaru radi dvije kante jupola. Ili kad te i puste u BL pa udjes u 40. a izadjes u 75., i tad nisu pisali saopstenja.Noke995 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 09:10Tačno je da naša uprava sve više tone svakim saopštenjem.
Samo u ovoj situaciji, Horde su odbile 500 karata jer bi na stadion morali ući u pola 3, što je 4 sata prije utakmice, pa s tog aspekta takva odluka je sasvim razumljiva.
Redovno nas svaki derbi uvode 2 i po sata ranije, ako si šta popio i odmahmuraš do početka tekme, nagurani u zdenci gdje u wc nema ni jedan pisoar nego pišaš u neke cijevi u podu.
Vode također vrlo često ne bude nikako ili ide sistem kap po kap.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Sve na strani željezničara za ovaj derby I favoriti su poprilično. Al ide hladan tuš na grbavici
.

-
- Kontakt:
Sasvim fer je bilo ovih 500 ulaznica. A horde kad su vec odlucile da ne idu mogli su drugim navijacima Sarajeva omogucit kupivinu ulaznice jer ima nas koji bi otisli. Mislim ne znam ni sto Horde odlucuju o svim navijacima. 3 nekakva lika sjede i odluce ne ici na derbi.
Pricamo o gospodskim manirima pa bas je gospodski ovo 500 + 1000 tampon zone ljudi izbili sebi 1500 navijaca mogli su nista ne dati jer ne fejkaju da im se gradi tribina gradi im se fkt tribina.
I cuj bolje nikako nego 500 isto ko da nas ima 200.000 inace po utakmicama.
Pricamo o gospodskim manirima pa bas je gospodski ovo 500 + 1000 tampon zone ljudi izbili sebi 1500 navijaca mogli su nista ne dati jer ne fejkaju da im se gradi tribina gradi im se fkt tribina.
I cuj bolje nikako nego 500 isto ko da nas ima 200.000 inace po utakmicama.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 sep 2025, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ludilo za tobom siri se ko kuga, sve je veca tvoja armija sa juga
Trrrpaareeeee Zeljo
Trrrpaareeeee Zeljo

- TMmanija2012
- Kontakt:
Horde trazile i rucak da se organizuje 

-
- Kontakt:
Meni je puno veci problem sto u Sirokom stavi merdevine i kazu nema navijaca,sto u Banja Luci moze se obezbjediti sve kad je Evropska utakmica ali kad je ligaska to je 'nemoguce'.Tad su se trebali oglasiti i bojkotovati dolazak
Ovo sad bezveze pokusaj uvlacenja navijacima.Ko god da je odbio 515 karata.Realno s tim ne mozes nista konkretno napraviti ali barem imas kakvu takvu podrsku i oslabis rivala sa brojkom.Ako ti ne odgovara odbij i suti ne pisi nikakva saopstenja bezveze.
Poslat ce same igrace i strucni stab u subotu pred 10k ljudi koji ce im pravit nerealan pritisak od zagrijavanja,velikoj vecini prvi derbi,na hajr
Ovo sad bezveze pokusaj uvlacenja navijacima.Ko god da je odbio 515 karata.Realno s tim ne mozes nista konkretno napraviti ali barem imas kakvu takvu podrsku i oslabis rivala sa brojkom.Ako ti ne odgovara odbij i suti ne pisi nikakva saopstenja bezveze.
Poslat ce same igrace i strucni stab u subotu pred 10k ljudi koji ce im pravit nerealan pritisak od zagrijavanja,velikoj vecini prvi derbi,na hajr
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Licemjerje da ne može veće bit ne znam čemu rasprava.
Dali su u skladu sa kapacitetom.
Oko uslova ulaska i dolaska na stadion nisu oni odgovorni , MUP kaže mora se doći 2 sata prije, izda rute kretanja, satnice etc.
Ne mogu da vjerujem da postajemo ovoliko primitivni. Čuj nećemo 515 karti. Najbolje da nam daju 5000 karti dok im je navijačka tribina zatvorena a sebi ostave 3500 zbog tampon zona.
Oko uslova ulaska i dolaska na stadion nisu oni odgovorni , MUP kaže mora se doći 2 sata prije, izda rute kretanja, satnice etc.
Ne mogu da vjerujem da postajemo ovoliko primitivni. Čuj nećemo 515 karti. Najbolje da nam daju 5000 karti dok im je navijačka tribina zatvorena a sebi ostave 3500 zbog tampon zona.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo ljudinojurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:12Licemjerje da ne može veće bit ne znam čemu rasprava.
Pravi Sarajlija
Živio
Kad se svi sastanemo zajedno u ligi ni tad ne mozemo nadmasiti sta radi borac ofd 2020 do fanas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Slažem se. Barem za mene su utakmice bez gostujućih navijača baš bezveze. Ok, kao neko ko je obišao ovaj svaki stadion u našoj dragoj nam državi možda malo drukčije gledam na neke stvari nego neki kauč navijači ali to je moj stav. Nažalost, sve je više utakmica bez gostujućih navijača i to nije i ne može biti nikako ok.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:06Meni je puno veci problem sto u Sirokom stavi merdevine i kazu nema navijaca,sto u Banja Luci moze se obezbjediti sve kad je Evropska utakmica ali kad je ligaska to je 'nemoguce'.Tad su se trebali oglasiti i bojkotovati dolazak
E sad ,fakat je na da je našem stadionu jedan do sada sigurno najveći građevinski podhuvat (govorim o našem stadionu) jer svako zna koliko je specifičan teren i sve vezano za to oko izgradnje novog juga. Vjerovatno će u jednoj fazi radova mašine i možda neki materijali stajati sa svih strana tribine pa je dobro da se utakmice ikako mogu održavati. Ipak je to nešto što se radi u ne znam koliko godina,a npr izgradnja istoka je bila kamilica za izgradnju juga,jednostavno bilo je mnogo jednostavnije i manje zahtjevno nego sad ovo.
Molim navijače ostalih klubova da imaju razumijevanja i strpljenja dok traju ovi radovi, a kada se Jug završi konačno, neka se fino sjedne i precizira gdje, šta i kako oko gostujućih navijača općenito, a posebno za derbi. Nemam ništa protiv.
U ovom trenutku je potpuno bespotrebno talasati i potezati tu priču oko kapaciteta, osim ako se ne pravi distrakcija od nekh drugih stvari.
željezničar - FK Sarajevo 0:1
Haajdeeee
Haajdeeee

- svrakino1921
- Kontakt:
ja opet mislim da su ovo Pitari odlicno odigrali na psihološkom stanju ekipe
ekipa je sad jedan za sve - svi za jednog
navijaci su uz ekipu
ekipa je sama sa strucnim štabom na mrskom stadionu Grbavica - bordo momci ce glavom na kopacku ici
svaka cast ko je ovo smislio u bordo taboru

navijaci su uz ekipu
ekipa je sama sa strucnim štabom na mrskom stadionu Grbavica - bordo momci ce glavom na kopacku ici

- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma ništa oni smislili pametno nisu,ne znaju kud gone. Pogledaj im reakcije navijača.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:51ja opet mislim da su ovo Pitari odlicno odigrali na psihološkom stanju ekipe
navijaci su uz ekipu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kod njih je trenutno nešto truhlo i čini se da dolazi do kulminacije.
Osjeti se to,slično je i kod nas bilo prije 6-7 godina.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Redovi brate vec poceli , karanje u najavi 

nama stalo do derbija, a vamo nas yebu godinama kako je ko stigo...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
...sa Trebevica i Borija, da nije Mostar skutorija!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zna li se za Adema definitivno je li igra ili ne?
Da li će Husref iznenaditi pa krenuti sa 3-5-2?
Da li će Husref iznenaditi pa krenuti sa 3-5-2?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 31 gost.