' " $ по $. & се ". Све $ је & пара.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Čuj to, pa prvo se grijaci mijenjaju. Koja bi budala mijenjala cijeli bojler
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Evo ja sam nedavno isti problem imao , čak sam i pisao na ovoj temi , 3 različita majstora sam zvao i svi su mi rekli da kupim novi bojler .
Jedino da su majstori budale , a ti pametan .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nisam ja, al jest tetak mi majstor. Nisam u zivotu promijenio bojlerbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 20:54Evo ja sam nedavno isti problem imao , čak sam i pisao na ovoj temi , 3 različita majstora sam zvao i svi su mi rekli da kupim novi bojler .
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Znači tetak je popravak ? Pošteno od njega .Brokula je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:11Nisam ja, al jest tetak mi majstor. Nisam u zivotu promijenio bojlerbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 20:54Evo ja sam nedavno isti problem imao , čak sam i pisao na ovoj temi , 3 različita majstora sam zvao i svi su mi rekli da kupim novi bojler .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Sta znam, mozda je covjek jednostavno dobar majstorbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:13Znači tetak je popravak ? Pošteno od njega .Brokula je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:11Nisam ja, al jest tetak mi majstor. Nisam u zivotu promijenio bojlerbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 20:54
Evo ja sam nedavno isti problem imao , čak sam i pisao na ovoj temi , 3 različita majstora sam zvao i svi su mi rekli da kupim novi bojler .
-
- Kontakt:
Kupi Ariston , ja sam ga platio 234 KM , svi su mi preporučili .
@Robust i još neko imaju neki digitalni Ariston , kažu nema dalje . Čini mi se 360 KM košta .
-
- Kontakt:
Pa i meni je to prošlo kroz glavu , ali kontam 3 različita majstora mi kažu kupi novi , pa zar i njima nije u interesu 50 KM uzeti za zamjenu grijača ?Brokula je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:15Sta znam, mozda je covjek jednostavno dobar majstor
Nedavno sam na veš mašini zamjenio grijač , katastrofa je izgledao stari ...
Za 5 minuta posla 50 km?bombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:18Pa i meni je to prošlo kroz glavu , ali kontam 3 različita majstora mi kažu kupi novi , pa zar i njima nije u interesu 50 KM uzeti za zamjenu grijača ?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neki dan ste mi vi sa temom bojlera pali na pametbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:16Kupi Ariston , ja sam ga platio 234 KM , svi su mi preporučili .
@Robust i još neko imaju neki digitalni Ariston , kažu nema dalje . Čini mi se 360 KM košta .

U apartmanu gdje sam bio, u kupatilu digitalni bojler, pa mi pade na pamet da ga je neko spominjao.
Koja je razlika izmedju običnog i digitalnog? Koje su prednosti digitalnog?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Meni za manje minuta Hudiny za otvaranje brave uzeo 70lol89 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:25Za 5 minuta posla 50 km?bombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:18Pa i meni je to prošlo kroz glavu , ali kontam 3 različita majstora mi kažu kupi novi , pa zar i njima nije u interesu 50 KM uzeti za zamjenu grijača ?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Toliko mi je uzeo ovaj za veš mašinu , doduše i grijač je bio uključen u tu cijenu .lol89 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:25Za 5 minuta posla 50 km?bombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:18Pa i meni je to prošlo kroz glavu , ali kontam 3 različita majstora mi kažu kupi novi , pa zar i njima nije u interesu 50 KM uzeti za zamjenu grijača ?
Ahm to je već drugo mislio sam da je on samo za ruke uzeo 50 KM. Prije par mjeseci ja sam sebi mijenjao grijač na bojleru, cijena grijača bila oko 15 KMbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:37Toliko mi je uzeo ovaj za veš mašinu , doduše i grijač je bio uključen u tu cijenu .lol89 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:25Za 5 minuta posla 50 km?bombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:18
Pa i meni je to prošlo kroz glavu , ali kontam 3 različita majstora mi kažu kupi novi , pa zar i njima nije u interesu 50 KM uzeti za zamjenu grijača ?
-
- Kontakt:
Ma kupio bih novi, nego mi je čudno. Bojler, nešto slično lusteru i utičnica su mi na toj strani. Bojler i utičnica ne rade, svjetlo radi. Razmišljam da vidim da nije do instalacije, pa da onda idem kupovat bojlerbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2022, 20:54Evo ja sam nedavno isti problem imao , čak sam i pisao na ovoj temi , 3 različita majstora sam zvao i svi su mi rekli da kupim novi bojler .

Ma i mislim tako zamijenit, što je sigurno sigurno je
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Osmorka i HDZ-a usaglasili programske ciljeve za formiranje vlasti

- kraljttbvb
- Kontakt:
Sinoc neka emisija Global i javlja se neki novinar iz NY.
Kaze da su vecina kandidata koje je predlozio i iza kojih je stajao Trump popusili na ovim izborima.
Posebno navodi onog nekog doktora Oz-a, nekakav ga dobio sto se lijeci od teskog mozdanog udara.
Ako je istina sto ovaj novinar prica, onda je Trumpu pusalgin zestoki za 2 godine...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Uzima Tramponja rutinski .kraljttbvb je napisao/la: ↑16 nov 2022, 15:44Sinoc neka emisija Global i javlja se neki novinar iz NY.
Kaze da su vecina kandidata koje je predlozio i iza kojih je stajao Trump popusili na ovim izborima.
Posebno navodi onog nekog doktora Oz-a, nekakav ga dobio sto se lijeci od teskog mozdanog udara.
Ako je istina sto ovaj novinar prica, onda je Trumpu pusalgin zestoki za 2 godine...