S Portugalom za prolaz. I tu bi nam i bod odgovarao ako uzmemo Rumuniju.DamirT je napisao/la:Jel mi sa pobjedom idemo na EP ili sa Portugalom za prolaz?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nikako to ne znaci. Pobjedom smo na plus tri i bod nam treba u Portugalu. Pobjeda 3:1 bi nam znacila Euro ako Portugalci ne dobiju Vels.amel989 je napisao/la:Ovo znaci da sa pobjedom u Rumuniji idemo na zavrsnicu. Veceras su imali tezak mec, 2 crvena i dalek put. Treba to iskoristiti...
Sta se gleda golove i utakmice? ako golove onda pobjeda i remi portugala i mi idemo dalje.sto imam +17 golove
Edit : ok nista od toga.
uefa gleda utakmice i fifa golove. steta
Edit : ok nista od toga.

Veća od 3-1, jer bi se onda gledala gol-razlika, a Rumunija igra s Lihtenštajnom. Trenutno imamo +17, Rumunija +7. S pobjedom od 3-1 mi bi imali +19, Rumuni +5. Teoretski bi mogli nadoknaditiadmin je napisao/la:Nikako to ne znaci. Pobjedom smo na plus tri i bod nam treba u Portugalu. Pobjeda 3:1 bi nam znacila Euro ako Portugalci ne dobiju Vels.amel989 je napisao/la:Ovo znaci da sa pobjedom u Rumuniji idemo na zavrsnicu. Veceras su imali tezak mec, 2 crvena i dalek put. Treba to iskoristiti...

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Naravno, ali se nadam da neceMokes je napisao/la:Veća od 3-1, jer bi se onda gledala gol-razlika, a Rumunija igra s Lihtenštajnom. Trenutno imamo +17, Rumunija +7. S pobjedom od 3-1 mi bi imali +19, Rumuni +5. Teoretski bi mogli nadoknaditiadmin je napisao/la:Nikako to ne znaci. Pobjedom smo na plus tri i bod nam treba u Portugalu. Pobjeda 3:1 bi nam znacila Euro ako Portugalci ne dobiju Vels.amel989 je napisao/la:Ovo znaci da sa pobjedom u Rumuniji idemo na zavrsnicu. Veceras su imali tezak mec, 2 crvena i dalek put. Treba to iskoristiti...

tesko cemo mi rumuniju dobit
Šteta bi bilo ne plasirati se na EP nakon ovakvih kvalifikacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo gledajmirzatele je napisao/la:tesko cemo mi rumuniju dobit

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Puscas, igrao je u prvoj utakmici za Rumuniju protiv nas ne znam da li je sada pozvan, je prosao Interovu omladinsku skolu. Odlicna reprezentacija, dovoljno govori da do sada nisu izgubili. Ali nama samo motiv vise da ih pobijedimo, bit ce bas slatko kad im mi nanesemo prvi poraz. Vratili smo Svajcarcima za poraz na pocetku kvalifikacija, trebalo bi da mozemo revansirati i Rumunima.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ma dobiti cemo ove cigane, sta vam je?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Kako to da mi imamo 8 odigranih, ostali izuzev Svajcaraca 7 ?
ako se ne plasiramo opet je nestor kriv jer smo dobili ovakvu ćabensku grupu gdje samo protiv lihta mos pisat sigurne bodove
Zarathustra
Nije Nestor kriv što je dobio lošu generacijuMoggi je napisao/la:ako se ne plasiramo opet je nestor kriv jer smo dobili ovakvu ćabensku grupu gdje samo protiv lihta mos pisat sigurne bodove
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
A jbt kako nezgodna dva kola za nas mozemo dobit u Rumuniji i ako zgubimo u Portugalu zavrsit cemo treci u grupi . nakon svih ovi pobjeda i bodova opet nam trebaju 4 boda i to pobjeda u Rumuniji da budemo prvi ,ako uzmemo bod u Rumuniji onda nam treba bod u Portugalu za drugo mjesto .
Mokes je napisao/la:S Portugalom za prolaz. I tu bi nam i bod odgovarao ako uzmemo Rumuniju.DamirT je napisao/la:Jel mi sa pobjedom idemo na EP ili sa Portugalom za prolaz?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma dobijamo Rumuniju bar 2 razlike tamo.Poslije dugog putovanja i zutih odnosno crvenih kartona oni su desetkovani i jos nasi ce sigurno od starta napadat,a i nasi ce imati veci motiv da ih pobijede jer su nas pobijedili kod nas i jos su neporazeni.Uglavnom bar 0-2 za nas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E jesmo kurate srece,cuj mase penal u 99 minuti.
Ma nema veze,i onako smo naucili sve na tezi nacin,dvije pobjede abd idu imaju momci i snage i zelje a boga mi i znanja za to.A imamo i selektora koji ce sve to dobro spremiti i uklopiti.
Ma nema veze,i onako smo naucili sve na tezi nacin,dvije pobjede abd idu imaju momci i snage i zelje a boga mi i znanja za to.A imamo i selektora koji ce sve to dobro spremiti i uklopiti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Pa ako dobijes 2-0 a izgubis u Portugalu bit ces treci u grupi .DamirT je napisao/la:Ma dobijamo Rumuniju bar 2 razlike tamo.Poslije dugog putovanja i zutih odnosno crvenih kartona oni su desetkovani i jos nasi ce sigurno od starta napadat,a i nasi ce imati veci motiv da ih pobijede jer su nas pobijedili kod nas i jos su neporazeni.Uglavnom bar 0-2 za nas
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad god smo vodili racunice, sta nam treba za prolaz i sta ne, uvijek smo na kraju bili donji, nije bitno o kojem je sportu rijec. Jednostavno smo baksuzna nacija, ali nasim momcima svaka cast i na ovim rezultatima, skupina je zaista bila pretezka i malo ko je mogao sanjati da posle 8 odigranih kola mi mozemo biti na 1 mjestu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!