Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ne znam kako je ova drzava i grad odbranjen pored ovoliko pichki i profitera u narodu. Hebo ti nas i nase poslove
I treba nas gaziti dok totalno ne isparimo, fuj!
I treba nas gaziti dok totalno ne isparimo, fuj!
Opet ponavljam. drugi gol je upitan samo onima koji ne poznaju pravila. Ako ne vjeruješ meni, pogledaj šta kaže Kaljanac.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 sep 2025, 01:00Pa drugi gol je najupitniji al eto zato sto si ti rekao da nije to je sveto slovo sad jelik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 21:34Svatko tko poznaje pravila zna da 2. gol nije upitan. E sad, problem je što na ovom forumu dosta ljudi i ne zna pravila ali komentira. Samo je 3. upitan jer VAR nije crtao linije, al ovako kad gledaš, više izgleda zaleđe nego da nije.
Znači 1 gol je upitan, prva dva 100% čisto poništena, tko misli da je drugi gol upitan jednostavno ne zna pravila. Nema tu malo ovako malo onako, jasno je ko dan, i nema toga, priznaj bar jedan jer si poništio prije 2 gola. Svaka situacija se analizira za sebe.
Svi mi što pratimo ovu ligu znamo kako ona funkcionira, znamo koga se gura, koga se krade, kad i zašto. Jasno je ko dan da se FKS ošteti gdje god zatreba da ne ugrozi Vicin i Beusov klub, jasno je ko dan da bi to isto sutra radili Želji ili bilo kome da ih ugrozi, ali nikad nisam vidio ovoliko kmečanja oko jedne utakmice gdje su sve situacije ispravno dosuđene. Ovo je novi level kmečanja i ovo samo gura vodu na mlin navijačima Borca i Zrinje da kažu, evo vidite da bezze kmečite svako kolo a sudac donio ispravne odluke. Najsmješnije je od svega da i oni koji kmeče pobijaju jedni druge jer se ne mogu dogovoriti koji gol je regularan. Al aj, ako će im biti lakše, sva 3 regularna i pokradeni su ko nitko do sad.![]()
![]()
Siroki 5 puta udara loptu, upucuje pas svom saigracu iz jasnog posjeda lopte i on kaze nekome da ne zna pravila![]()

Jel ovo neka zayebancija za B tim Sarajeva da nece da krenu iz kantonalne lige? Ne mogu da vjerujem.....ovo nije tacno
.....iz koje lige bi da krenu?

🔴⚫️
Meni je najbolja od Manijaka ona "Tamo daleko".kolezeljovac je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:13Hajde da se malo igramo, da se više prekine s tom temom koju već dva-tri dana vrtimo u krug.
Pitanje je sljedeće(za navijače iz oba tabora):
Koja navijačka vam je najbolja iz suprotne grupe?
-Evo ja ću prvi da pokrenem. Meni je Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija....
Hajde svi ispoštujte?
Ja kako sam upratio izjavili su ovi da B tim ne moze da nastupa u kantonalnoj jer je ona za amatere a ne "igrace sa profesionalnim ugovorom", gdje drugo da krenu onda?
Kaljanac i komentarisanje je olicje ove drzave.ik0ik0 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 23:31Opet ponavljam. drugi gol je upitan samo onima koji ne poznaju pravila. Ako ne vjeruješ meni, pogledaj šta kaže Kaljanac.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 sep 2025, 01:00Pa drugi gol je najupitniji al eto zato sto si ti rekao da nije to je sveto slovo sad jelik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 21:34Svatko tko poznaje pravila zna da 2. gol nije upitan. E sad, problem je što na ovom forumu dosta ljudi i ne zna pravila ali komentira. Samo je 3. upitan jer VAR nije crtao linije, al ovako kad gledaš, više izgleda zaleđe nego da nije.
Znači 1 gol je upitan, prva dva 100% čisto poništena, tko misli da je drugi gol upitan jednostavno ne zna pravila. Nema tu malo ovako malo onako, jasno je ko dan, i nema toga, priznaj bar jedan jer si poništio prije 2 gola. Svaka situacija se analizira za sebe.
Svi mi što pratimo ovu ligu znamo kako ona funkcionira, znamo koga se gura, koga se krade, kad i zašto. Jasno je ko dan da se FKS ošteti gdje god zatreba da ne ugrozi Vicin i Beusov klub, jasno je ko dan da bi to isto sutra radili Želji ili bilo kome da ih ugrozi, ali nikad nisam vidio ovoliko kmečanja oko jedne utakmice gdje su sve situacije ispravno dosuđene. Ovo je novi level kmečanja i ovo samo gura vodu na mlin navijačima Borca i Zrinje da kažu, evo vidite da bezze kmečite svako kolo a sudac donio ispravne odluke. Najsmješnije je od svega da i oni koji kmeče pobijaju jedni druge jer se ne mogu dogovoriti koji gol je regularan. Al aj, ako će im biti lakše, sva 3 regularna i pokradeni su ko nitko do sad.![]()
![]()
Siroki 5 puta udara loptu, upucuje pas svom saigracu iz jasnog posjeda lopte i on kaze nekome da ne zna pravila![]()
![]()
Fk Željezničar.
Mirvic je amerikanac, moze u MLS ligu ako mu ne dozvole u federalnu ligu, ne znam kako ide to tamo sa konferencijama, u koju MLS konferenciju ih moze smjestiti.... Naravno salim se, ja vjerujem da je to saopstenje pisala neka uposlenica koja se ne konta u fudbalske propozicije

🔴⚫️