Premijer liga BiH - aktuelno

Orvel
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Orvel » 24 sep 2025, 23:24

Ja ne znam kako je ova drzava i grad odbranjen pored ovoliko pichki i profitera u narodu. Hebo ti nas i nase poslove

I treba nas gaziti dok totalno ne isparimo, fuj!

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 24 sep 2025, 23:31

QUARTERBACK je napisao/la:
23 sep 2025, 01:00
ik0ik0 je napisao/la:
22 sep 2025, 21:34
Svatko tko poznaje pravila zna da 2. gol nije upitan. E sad, problem je što na ovom forumu dosta ljudi i ne zna pravila ali komentira. Samo je 3. upitan jer VAR nije crtao linije, al ovako kad gledaš, više izgleda zaleđe nego da nije.
Znači 1 gol je upitan, prva dva 100% čisto poništena, tko misli da je drugi gol upitan jednostavno ne zna pravila. Nema tu malo ovako malo onako, jasno je ko dan, i nema toga, priznaj bar jedan jer si poništio prije 2 gola. Svaka situacija se analizira za sebe.

Svi mi što pratimo ovu ligu znamo kako ona funkcionira, znamo koga se gura, koga se krade, kad i zašto. Jasno je ko dan da se FKS ošteti gdje god zatreba da ne ugrozi Vicin i Beusov klub, jasno je ko dan da bi to isto sutra radili Želji ili bilo kome da ih ugrozi, ali nikad nisam vidio ovoliko kmečanja oko jedne utakmice gdje su sve situacije ispravno dosuđene. Ovo je novi level kmečanja i ovo samo gura vodu na mlin navijačima Borca i Zrinje da kažu, evo vidite da bezze kmečite svako kolo a sudac donio ispravne odluke. Najsmješnije je od svega da i oni koji kmeče pobijaju jedni druge jer se ne mogu dogovoriti koji gol je regularan. Al aj, ako će im biti lakše, sva 3 regularna i pokradeni su ko nitko do sad. :D
Pa drugi gol je najupitniji al eto zato sto si ti rekao da nije to je sveto slovo sad jel :rol:

Siroki 5 puta udara loptu, upucuje pas svom saigracu iz jasnog posjeda lopte i on kaze nekome da ne zna pravila :tokralju:
Opet ponavljam. drugi gol je upitan samo onima koji ne poznaju pravila. Ako ne vjeruješ meni, pogledaj šta kaže Kaljanac. :wave:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 sep 2025, 23:36

Jel ovo neka zayebancija za B tim Sarajeva da nece da krenu iz kantonalne lige? Ne mogu da vjerujem.....ovo nije tacno :urnebes:.....iz koje lige bi da krenu?
🔴⚫️

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 24 sep 2025, 23:42

kolezeljovac je napisao/la:
24 sep 2025, 20:13
Hajde da se malo igramo, da se više prekine s tom temom koju već dva-tri dana vrtimo u krug.
Pitanje je sljedeće(za navijače iz oba tabora):
Koja navijačka vam je najbolja iz suprotne grupe?
-Evo ja ću prvi da pokrenem. Meni je Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija....
Hajde svi ispoštujte?
Meni je najbolja od Manijaka ona "Tamo daleko".

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 sep 2025, 23:59

Skver je napisao/la:
24 sep 2025, 23:36
Jel ovo neka zayebancija za B tim Sarajeva da nece da krenu iz kantonalne lige? Ne mogu da vjerujem.....ovo nije tacno :urnebes:.....iz koje lige bi da krenu?
Ja kako sam upratio izjavili su ovi da B tim ne moze da nastupa u kantonalnoj jer je ona za amatere a ne "igrace sa profesionalnim ugovorom", gdje drugo da krenu onda?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 25 sep 2025, 00:37

ik0ik0 je napisao/la:
24 sep 2025, 23:31
QUARTERBACK je napisao/la:
23 sep 2025, 01:00
ik0ik0 je napisao/la:
22 sep 2025, 21:34
Svatko tko poznaje pravila zna da 2. gol nije upitan. E sad, problem je što na ovom forumu dosta ljudi i ne zna pravila ali komentira. Samo je 3. upitan jer VAR nije crtao linije, al ovako kad gledaš, više izgleda zaleđe nego da nije.
Znači 1 gol je upitan, prva dva 100% čisto poništena, tko misli da je drugi gol upitan jednostavno ne zna pravila. Nema tu malo ovako malo onako, jasno je ko dan, i nema toga, priznaj bar jedan jer si poništio prije 2 gola. Svaka situacija se analizira za sebe.

Svi mi što pratimo ovu ligu znamo kako ona funkcionira, znamo koga se gura, koga se krade, kad i zašto. Jasno je ko dan da se FKS ošteti gdje god zatreba da ne ugrozi Vicin i Beusov klub, jasno je ko dan da bi to isto sutra radili Želji ili bilo kome da ih ugrozi, ali nikad nisam vidio ovoliko kmečanja oko jedne utakmice gdje su sve situacije ispravno dosuđene. Ovo je novi level kmečanja i ovo samo gura vodu na mlin navijačima Borca i Zrinje da kažu, evo vidite da bezze kmečite svako kolo a sudac donio ispravne odluke. Najsmješnije je od svega da i oni koji kmeče pobijaju jedni druge jer se ne mogu dogovoriti koji gol je regularan. Al aj, ako će im biti lakše, sva 3 regularna i pokradeni su ko nitko do sad. :D
Pa drugi gol je najupitniji al eto zato sto si ti rekao da nije to je sveto slovo sad jel :rol:

Siroki 5 puta udara loptu, upucuje pas svom saigracu iz jasnog posjeda lopte i on kaze nekome da ne zna pravila :tokralju:
Opet ponavljam. drugi gol je upitan samo onima koji ne poznaju pravila. Ako ne vjeruješ meni, pogledaj šta kaže Kaljanac. :wave:
Kaljanac i komentarisanje je olicje ove drzave.
Fk Željezničar.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 sep 2025, 00:39

bvsic je napisao/la:
24 sep 2025, 23:59
Skver je napisao/la:
24 sep 2025, 23:36
Ja kako sam upratio izjavili su ovi da B tim ne moze da nastupa u kantonalnoj jer je ona za amatere a ne "igrace sa profesionalnim ugovorom", gdje drugo da krenu onda?
Mirvic je amerikanac, moze u MLS ligu ako mu ne dozvole u federalnu ligu, ne znam kako ide to tamo sa konferencijama, u koju MLS konferenciju ih moze smjestiti.... Naravno salim se, ja vjerujem da je to saopstenje pisala neka uposlenica koja se ne konta u fudbalske propozicije :urnebes: ovo je nadrealno saopstenje.... Svasta sam cuo ali ovo :urnebes:
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic i 48 gostiju.