FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Generalno se slazem sa cinjenicom da ovaj klub vode nesposobni ljudi. Ljudi koji ne vole ovaj klub odnosno koji nemaju osjecaj prema njemu. Kao sto je npr Ajla i slicni njoj. Na nju ova nepravda ne utice jer i sama nema osjecaje prema klubu za koji radi. To je nas najveci problem, jer da rade za klub ne bi dali mira ni savezu ni bilo kojim drugim instancama dok ne bi pocele da reaguju na kraju krajeva koji bi poceli sa represivnim mjerama sa ljudima u savezu i sudijama. Ovako njoj kapa 15 milja orilo gorilo, bitno je da ide na yogu i da je to opusta. A mi, mi cemo da jedemo svoju dzigericu. I oni ne znaju da nas vise boli sto ova nepravda prolazi bez ikakve akcije i reakcije nego saam čin nepravde koju nam sprovode. Kad budemo imali ljude na pozicijama koji disu za ovaj klub, tad cemo imati i reakciju i akciju i od nas samih, nekoga ko ce nas pokrenuti iz ovog mrtvila.
Nervirao nas je Dino Selimovic, ali iz ovog ugla gledajuci nikada ne bi dozvolio ovo niti bi sutio na ovo sto se desava, navodim ga kao primjer lika koji voli ovaj klub a ne da bih ga uzdizao nesto. Nego mi prvi pada napamet.
Nervirao nas je Dino Selimovic, ali iz ovog ugla gledajuci nikada ne bi dozvolio ovo niti bi sutio na ovo sto se desava, navodim ga kao primjer lika koji voli ovaj klub a ne da bih ga uzdizao nesto. Nego mi prvi pada napamet.
- napoleon72
- Kontakt:
Jesi l' realan? Od 5 utakmica bi nas razbili i jedni i drugi najmanje 3 put, jednom bismo bod izvukli i jednom mozda dobili. Sto od nas pravite PSG kad ne mozemo dvije sanse kako treba Radniku i Slogi stvorit?Galantni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:24Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem. Ne bi imali sanse. Sve je ovo prijedlog u mojoj glavi koji je nemoguc, ali vjerujte mi da samo sjeckanje igre od sudije izgleda legalno, ali itekako utice na ekipu psihicki. Mi imamo najjaaci sastav u ligi i vjerujte mi da nemamo sanse da osvojimo ista. Dodik je pao, vrijeme da se preuzme savez i stavi na zdrave noge gdje ce pravda biti zadovoljena i kvalitetno sudjenje pa onda neka bude prvak ko hoce. Ali ovo do sad je sve mucno za gledati. Pravi se raskol medju nama, a ustvari svi znamo da mi nemamo sanse protiv ovakvog saveza. Nesto se mora promjeniti i to radikalne promjene. Moj prijedlog je napustanje lige do daljnjeg
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ovo u BL nkje normalno!
Zasto ti pravis ekipu borca manchester city gdje dobije penal kad igraca pogodi lopta u stomak.napoleon72 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 17:58Jesi l' realan? Od 5 utakmica bi nas razbili i jedni i drugi najmanje 3 put, jednom bismo bod izvukli i jednom mozda dobili. Sto od nas pravite PSG kad ne mozemo dvije sanse kako treba Radniku i Slogi stvorit?Galantni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:24Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem. Ne bi imali sanse. Sve je ovo prijedlog u mojoj glavi koji je nemoguc, ali vjerujte mi da samo sjeckanje igre od sudije izgleda legalno, ali itekako utice na ekipu psihicki. Mi imamo najjaaci sastav u ligi i vjerujte mi da nemamo sanse da osvojimo ista. Dodik je pao, vrijeme da se preuzme savez i stavi na zdrave noge gdje ce pravda biti zadovoljena i kvalitetno sudjenje pa onda neka bude prvak ko hoce. Ali ovo do sad je sve mucno za gledati. Pravi se raskol medju nama, a ustvari svi znamo da mi nemamo sanse protiv ovakvog saveza. Nesto se mora promjeniti i to radikalne promjene. Moj prijedlog je napustanje lige do daljnjeg
A ponizavas ekipu kojoj sudija dosad ostetio bar 4 puta za penal, za 2-3 crvena kartona.. u 10 utakmica.
Garantujem da ekipa borca i zrinjskig da spoje i da izaberu najbolje igrace i da ih vodi jakirovic sa sydjenjem koje FK SARAJEVO IMA, a da mi imamo sudjenje borca da bi mi i sad sa jewnemo od 12 kola prestigli zaostatak od 15 bodova.
Zrinjski nedobija crveni igrac namjerno rukom spasava cist go, gdje bi bila utakmica zavrsena, cak ni zuti karton.
Takodhe i dk kad smo osvoili nabi nijednu osvoili da smo imali ovako sudjenje.
Ako neko ovde misli da greske sudiske koje se nama rade nebi imale psihicki utjecaj na borceve i zrinjskove igrace on je lud. I da sudjenje borcevo zrinjskijevo nebi nasoj ekipi dali smirenost i svelo greske kao juce mamasove na 0 samim tim samo te greske i onakve greske da nismo napravili imalibi sad 17 bodova
Samo mi ne znamo ubosti sa golmanom...
-
- Kontakt:
Samo ću reći da je Hrkac /Rio Ferdinand za nase trenutne stopere .
- napoleon72
- Kontakt:
Ne pravi niko Man City al pretjerujete bas. Cuj ne bi nas u 5 utakmica dobili, ljudi nas gaze zadnjih 5 godina, i sa sudijama i bez. Trpaju po 4-5 komada. Koliko god da nas yebu, a yebu nas, i mi smo grozni. Ekipa koja je zijanila titulu 2021. je bila beton ekipa koju su sudije zaustavile. Ovo sad je prosjecna ekipa koju yebu zasto sto mogu, jer smo nezasticeni totalno. Mi smo sad kao najobicnija zatvorska kujica koju qaraju onako u prolazu.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:30Zasto ti pravis ekipu borca manchester city gdje dobije penal kad igraca pogodi lopta u stomak.napoleon72 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 17:58Jesi l' realan? Od 5 utakmica bi nas razbili i jedni i drugi najmanje 3 put, jednom bismo bod izvukli i jednom mozda dobili. Sto od nas pravite PSG kad ne mozemo dvije sanse kako treba Radniku i Slogi stvorit?Galantni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:24Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem. Ne bi imali sanse. Sve je ovo prijedlog u mojoj glavi koji je nemoguc, ali vjerujte mi da samo sjeckanje igre od sudije izgleda legalno, ali itekako utice na ekipu psihicki. Mi imamo najjaaci sastav u ligi i vjerujte mi da nemamo sanse da osvojimo ista. Dodik je pao, vrijeme da se preuzme savez i stavi na zdrave noge gdje ce pravda biti zadovoljena i kvalitetno sudjenje pa onda neka bude prvak ko hoce. Ali ovo do sad je sve mucno za gledati. Pravi se raskol medju nama, a ustvari svi znamo da mi nemamo sanse protiv ovakvog saveza. Nesto se mora promjeniti i to radikalne promjene. Moj prijedlog je napustanje lige do daljnjeg
A ponizavas ekipu kojoj sudija dosad ostetio bar 4 puta za penal, za 2-3 crvena kartona.. u 10 utakmica.
Garantujem da ekipa borca i zrinjskig da spoje i da izaberu najbolje igrace i da ih vodi jakirovic sa sydjenjem koje FK SARAJEVO IMA, a da mi imamo sudjenje borca da bi mi i sad sa jewnemo od 12 kola prestigli zaostatak od 15 bodova.
Zrinjski nedobija crveni igrac namjerno rukom spasava cist go, gdje bi bila utakmica zavrsena, cak ni zuti karton.
Takodhe i dk kad smo osvoili nabi nijednu osvoili da smo imali ovako sudjenje.
Ako neko ovde misli da greske sudiske koje se nama rade nebi imale psihicki utjecaj na borceve i zrinjskove igrace on je lud. I da sudjenje borcevo zrinjskijevo nebi nasoj ekipi dali smirenost i svelo greske kao juce mamasove na 0 samim tim samo te greske i onakve greske da nismo napravili imalibi sad 17 bodova
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Pogledaj utakmicu borac velez