Bit ce kako tata Dodik kaze, jer tata daje keš. Od naših poneki klub ima ljiljana u grbu i to je to.Skver je napisao/la:Interesantni dresovi kod Borca sa lentom...fino slozene bojice, onako malo, da se zna.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Jaa jedino znam da ima dobru malu ide na Medicinu u Sa, vidj'o sam je ponekadKenoRob je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/namir-alis ... ler/279901
Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki pa donekle i Olimpic su se debelo zafrkali sto nisu doveli ovog momka. Veliki potencijal...mene iskreno podjseca na bivseg Celikovog igraca Amira Japaura. Iako nije skoro nista pokazo za prvi tim Celika, mislim da smo se i mi z.ajebali oko njega. Malom je potrebna ekipa koja vecinom utakmice dominira i napada. Sa par golova dobio bi na samopouzdanju i posto bi zvjer. Za Masica mi je malo teze garantovati bilo sta jer je samo igro za kadete a nisam ga imao priliku ni vidjeti...

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Porediš nacionalističku fašističku ideologiju sa ideologijom koja propagira ravnopravnost među klasama, religijama itd. Pod kojom su se cinili i zločini, da, to niko ne negira. Nema pod kojim se simbolima nisu činili zločini kroz historiju. Idiota i zločinaca nikad nije falilo.Banana je napisao/la:Loš sarkazam al nema veze.Za obilježja malo teže, ja kad bi postavio U (pod kojim su se kao činili zločini) bio bi tu baniran, a na ulici i priveden, dok ti sa tom zvijezdom (pod kojom su se činili zločini) ćeš proći nekažnjeno, nažalost ali takva država, jbg.
Al samo propagira nanjela je zla ako ne i vise od suprotne strane. U svakom slucaju politici ne bi trebalo biti mjesto na stadionima nazalost kod nas su navijaci pogodan poligon za nadjebavanje i propagandu.calcio je napisao/la:Porediš nacionalističku fašističku ideologiju sa ideologijom koja propagira ravnopravnost među klasama, religijama itd. Pod kojom su se cinili i zločini, da, to niko ne negira. Nema pod kojim se simbolima nisu činili zločini kroz historiju. Idiota i zločinaca nikad nije falilo.Banana je napisao/la:Loš sarkazam al nema veze.Za obilježja malo teže, ja kad bi postavio U (pod kojim su se kao činili zločini) bio bi tu baniran, a na ulici i priveden, dok ti sa tom zvijezdom (pod kojom su se činili zločini) ćeš proći nekažnjeno, nažalost ali takva država, jbg.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mi samo ponekad dignemo po koji prst u zrakvivaILchelik je napisao/la:Svako ce logicno reci da nisu njegovi fasistibrig je napisao/la:Kad si zadnji put čuo od Škripara ovo ubij itd itd?esprit24 je napisao/la:Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
Ljudi već par godina ne pjevaju ništa osim svojih pjesama i navijaju za svoj klub ne obazirući se ni na gostujuće navijače niti na ekipu..dok recimo svi ostali (tipa HZ) većinu vremena pjeva **** te lištico

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Šteta je što SS.ba prati samo utakmice Sarajeva. Kada je Šavija držao monolog nije ga ni uspio završiti već je izašlo na portalu tekst i snimak. A juče. Ko **** Slaviju. A mogli smo se na "profesionalnost" njihovih novinara rješiti još jednog člana uprave. 

Niste im interesantni.....jedino kad igrate protiv njih.Pappy je napisao/la:Šteta je što SS.ba prati samo utakmice Sarajeva. Kada je Šavija držao monolog nije ga ni uspio završiti već je izašlo na portalu tekst i snimak. A juče. Ko **** Slaviju. A mogli smo se na "profesionalnost" njihovih novinara rješiti još jednog člana uprave.

🔴⚫️
Nije im niko interesantan osim njih.Skver je napisao/la:Niste im interesantni.....jedino kad igrate protiv njih.Pappy je napisao/la:Šteta je što SS.ba prati samo utakmice Sarajeva. Kada je Šavija držao monolog nije ga ni uspio završiti već je izašlo na portalu tekst i snimak. A juče. Ko **** Slaviju. A mogli smo se na "profesionalnost" njihovih novinara rješiti još jednog člana uprave.

U tome su najbolji.Pappy je napisao/la:Nije im niko interesantan osim njih.

🔴⚫️
Ljudi da li ce i ove sezone biti pauza zbog prijateljskih utakmica reprezentacija u Augustu ? (iako nasa repka ne igra prijateljsku utakmicu)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Uvlace se nebil Vatikan prizno Medjugorje kao svetisteemil02in je napisao/la:Daj majke ti objasni šta treba da radi zastava Vatikana na fudbalskoj utakmici?Banana je napisao/la:A zašto da se ne pojavljuje? Ok, nacistička zastava je bezveze, glupost bez granica to stoji, ali zastava HRHB, Vatikana, Hrvatske i sl. bi se trebali pojavljivat a Ubij ovog, onog je više rivalitet neki nego pozivanje na mržnju, 0,001% je onih koji bi stvarno "ubijali" a ostali i kad bi došli u priliku da i ubiju tog nekog turčina, srbina, ustašu naravno da ne bi, zato gluposti pričate. Isto tako bilo koja grupa kad skandira ubij ustašu, četnika, baliju, kongoanca, filipinjanina i sl. ne misli baš doslovno nego čisto rivalitet i mržnja prema grupi a ne prema cijelom narodu. Glupost oko čega pravite dramu, kad vas je 99% tu koji idu na ultras tribinu to izvikivalo a znate sami da ne bi nikad nikog "ubili". Iako su mediji zato najviše krivi jer 'urca ne kuže a vi vidim ste im slični (pojedinici).

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ja ću odgovorit protupitanjem i pitat šta arapska!? il neka slična tomu s meni nepoznatim slovima radi u Zenici na utakmici BiH? Ako se već furate na neku multietničku BejHa za koju bi trebali navijati svi njeni stanovnici, ona onda nema mjesta tu. Mislim meni ne smeta ionako mi je do te reprezentacije stalo ko i do Hondurasa ali kad su već vjerske zastave u pitanju baš me zanima odgovor jer poznajem nekoliko likova koji navijaju za nju a Katolici su i vjerojatno im ne bi bilo drago vidit to tu. Navijači ŠB su 100%tni Katolici tako da zastava Vatikana nije ništa čudno i nešto čemu bi trebali predavati previše značaja, uostalom tu su zastavu nosili i Bad Blue Boysi, navijači Celtica i itd., tako da zaista ne vidim ništa posebno i čudno u tome. Nogomet je davno prerasto sportske okvire tako da ništa ne treba čuditi.
A što se tiče U i zvijezde, nema potrebe raspravljat o tome, jer svatko ima svoje mišljenje i stajalište, otišlo bi predaleko tako da je to najbolje zaobići. Uostalom kao i ove zastave jer možemo unedogled raspravljat a ništa na kraju nećemo postići niti promijeniti.
A što se tiče U i zvijezde, nema potrebe raspravljat o tome, jer svatko ima svoje mišljenje i stajalište, otišlo bi predaleko tako da je to najbolje zaobići. Uostalom kao i ove zastave jer možemo unedogled raspravljat a ništa na kraju nećemo postići niti promijeniti.
Ak' se ne varam ovaj komentator na Mojatv nije ovako emotivan kada Željo igra. Pa majku mu možeš li bar na državnoj TV biti objektivan, a ne tražiti jedanaesterac na svako prelijetanje lopte preko kaznenog prostora.
p.s. Je li ovo najveći broj gledalaca na Piroti ?

p.s. Je li ovo najveći broj gledalaca na Piroti ?
Ja igre Drine
Ovo ako nije slucajno, svako ce ih nakantati do Novembra, i onda ce vec osigurati plasman za nizi rang. 
Svidja mi se ovo da ima utakmica za gledati dan za dan, pa nije dosadno cekati sljedece kolo a mogu pratiti i druge ekipe pomalo.

Svidja mi se ovo da ima utakmica za gledati dan za dan, pa nije dosadno cekati sljedece kolo a mogu pratiti i druge ekipe pomalo.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kone nek vrate Delača sve i da traži 20k platu. Ovaj golman im nije dobar u glavi 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Pitari uvalite Standaru ovog Ostrakovica kako !
Drina je druga liga to se vidi.
Drina je druga liga to se vidi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imaju ljudi klase za ovu ligu..
Ubiše nejač iz Zvornika. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Haha komentator ko god da puca uvijek "ima dobar sut"

Puzigaca slobodnjak "Ima dobar sut, ali nije pokazao sad"
Hebibovic puca iz daleka "Ima dobar sut, ali nije pokazao sad"
Benko pogodi "Ima dobar sut!"
Alispahic pogodi "Ima dobar sut!"

Puzigaca slobodnjak "Ima dobar sut, ali nije pokazao sad"
Hebibovic puca iz daleka "Ima dobar sut, ali nije pokazao sad"
Benko pogodi "Ima dobar sut!"
Alispahic pogodi "Ima dobar sut!"
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 30 gostiju.