Pa rekoh ja onda da idu nasim stopama, nagomilali igraca i digli euforiju.pinoglavi je napisao/la:Naučili od vas da uhljebe igrače koji ne budu ni na klupijoker90 je napisao/la:Sta je sa onim malim Halvadzicem kod kona, bio je predstavljen ko jedno od vecih pojacanja od postanka lige? I on ko i Mailson se uhljebio i ni minute ne moze dobiti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ipak je Krajisnik veliki talenat, ukraden od partizana i očekujemo da ima vecu karijeru od cimirotajoker90 je napisao/la:Sta je sa onim malim Halvadzicem kod kona, bio je predstavljen ko jedno od vecih pojacanja od postanka lige? I on ko i Mailson se uhljebio i ni minute ne moze dobiti.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina?Memara je napisao/la:Zna Miske...Zip je napisao/la:Zaduzio se Zeljo vise nego mi kad smo titulu uzeli, e sta ce biti ako ostanu bez Evrope... ko zna
@joker
Ni meni nije jasno sta je sa Halvadzicem, nema ga ko Krajisnika koji vas neodoljivo podsjeca na Cimirota, a sto ste zakljucili nakon dva zamaha rukom i jednog trka ka golu.. Bez lopte...
Za Mailsona takodjer ne znamo sta je u pitanju, ali nije on taj koji dade 100 golova u 105 utakmica (ili je obratno?) pa se to i moze tolerisati.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Opet se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda više nabušila
pa do kad više

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
A skripari se smijuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Opet se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda više nabušila![]()
pa do kad više
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- molotovljev
..jeste, hteli su svi da te šetaju, cvetići i cvetovi što više ne cvetaju...joker90 je napisao/la:Idi prati Tottija gdje izlazi, sta radi, psihopato poremecena! Onaj post treba da stoji kao upozorenje raji kad se registruju na forum. Da pise fino, "ako forum na vas djeluje kao na ovog starog gospodina, onda ovo mjesto mozda nije za vas"!!molotovljev je napisao/la:Eto, imao si priliku da vidiš koliko vrijediš... još ti fino čovjek kaže kako neće dozvoliti da pravite cirkus od teme...joker90 je napisao/la:Vidim ogorcene kone na onom tamo forumu njihovom, ja se javio na glavnoj temi, odmah me banovase mjesec dana!A sam se malo nasmijao!
a to vam prolazi samo na ovom forumu, nigdje više takvi kao ti nisu dobrodošli. Cirkusanti ..
F.K.SARAJEVO
Jesu to muda ostala u Sarajevu, jucer najavi muda 
Plaču*RedEvil je napisao/la:A skripari se smijuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Opet se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda više nabušila![]()
pa do kad više
![]()
![]()
Ybg, Radnik
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tuzlaci jel iko oslijepio nakon vecerasnjeg prosvjetljenja tuzle 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jesu, i taman tako.Lakoste je napisao/la:Jesu to muda ostala u Sarajevu, jucer najavi muda
Najbolje opisana nasa igra, u jednoj recenici.
Potpuna podrša od mene jer ne dopuštat privatizaciju teme FK Sarajeva. Forum treba da bude za sve navijače sa bilo kojim stavovima, a ne samo da odredjena grupa s istim stavom piše!molotovljev je napisao/la: ..jeste, hteli su svi da te šetaju, cvetići i cvetovi što više ne cvetaju...![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
wobly92 je napisao/la:Plaču*RedEvil je napisao/la:A skripari se smijuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Opet se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda više nabušila![]()
pa do kad više
![]()
![]()
Ybg, Radnik
Joker i Pipi, narucio sam vam desetku kod Želje, pa sutra dođite i popolovite, plaćeno je sve. <3
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Samo da narucim pjesmu za obojicu, znam samo da refren ide: "Potrazi me, kad Sloboda ti dosadi."wobly92 je napisao/la:Joker i Pipi, narucio sam vam desetku kod Želje, pa sutra dođite i popolovite, plaćeno je sve. <3
Reci im kod kojeg zelje da se ne zaje.buwobly92 je napisao/la:Joker i Pipi, narucio sam vam desetku kod Želje, pa sutra dođite i popolovite, plaćeno je sve. <3
Da je na drugom mjestu dosao bih!wobly92 je napisao/la:Joker i Pipi, narucio sam vam desetku kod Želje, pa sutra dođite i popolovite, plaćeno je sve. <3
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pinoglavi je napisao/la:Predajemo štafetu pitarima da završe posao u nedjelju
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Momciluk je napisao/la:Za krmka da se osjeca ko kod kuce podivljo je pravo
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Ništa youtube, kad' sam ja mogao mjesec dana pisat' normalno, možeš i ti 14 izdržat'.MuhamedTM je napisao/la:NKMramor daj taj avatar da postavim.
Vi ostali vidimo se ljudi za dvije sedmice a do tada odo na yt.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Daj ba hocel se banovat trajno vise ovi pacenici ! Jebla vas vojska i kukasti kriz u supcic!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.