FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bravo, j.ebo vas Đelmić !Gator je napisao/la:Nadam se da je spakovao. Umislio da je igracina, neka ide u Slobodu.Southboy je napisao/la:Hoce li se Djelmic pojaviti danas ili je spakovao kofere,zna li neko sa sigurnoscu?
Eno i pade kod SIPA-e bivši nam predsjednik skupštine Dautbašić,sreca pa ne obavlja trenutno nikakvu situaciju u klubu pa nece biti nekih negativnih pisanja o našem klubu(a sigurno da bi mnogi novinari i dušmani jedva docekali da nas zaustave koliko god mogu..)
Livajaaaa, Livajaaaaa sa njivaaaaaa se budiiii, mali Koka se krećeee niz Jocinee grudii, niz Jocinee grudiiii

Ajzea je forumaš godine !
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- kenan_tm87
- Kontakt:
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
tek su na pola dosliclub21 je napisao/la:ne bi bilo lose da dode, i ja ne bi vise nikoga daj ovo uigrati.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Nije bezveze, nikome ne smije biti sigurno mjesto u prvom timu.kenan_tm87 je napisao/la:Bezveze igrac, gomilanje bespotrebno.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Jasta je nego bezze, statistika nikakva, nije se naigrao, a na tom mjestu imamo Lendrica, Beganovica, Tiaga i Mujagica.
FORZA ZELJO
Taman za klupe da uleti..kenan_tm87 je napisao/la:Jasta je nego bezze, statistika nikakva, nije se naigrao, a na tom mjestu imamo Lendrica, Beganovica, Tiaga i Mujagica.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
mislim da nam tu najmanje treba. ali eto.
Takodjer mislim da nam Djermanovic ne treba, ali ako uprava/Edis zele tog igraca onda sigurno postoji neki plan i nije tu radi reda. Tako da samo sabur momci.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Edis trazi dva kavlitetna igraca na svakom mjestu da ne ovisi o povredama ili nekim drugim stvarima tipa lose formesajo10 je napisao/la:Takodjer mislim da nam Djermanovic ne treba, ali ako uprava/Edis zele tog igraca onda sigurno postoji neki plan i nije tu radi reda. Tako da samo sabur momci.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Antolović/Kjosevski
Memija/Stevanović - Kosorić/Sadiković - Hodžurda/Osmanković - Kramarić/Mailson
Hadžihametović/Sadiković - Blagojević/Hasanović
Đelmić?/Beganović - Bekrić/Žerić - Tiago/Hiroš
Lendrić/Mujagić
Još štoper, bek/krilo ovisno gdje želi Edis da Memija igra ove sezone
I Beganović je npr. na ovom spisku desno, a moze igrati i prednjeg veznog i spica, ima još igraca koji mogu igrati vise mjesta.
Memija/Stevanović - Kosorić/Sadiković - Hodžurda/Osmanković - Kramarić/Mailson
Hadžihametović/Sadiković - Blagojević/Hasanović
Đelmić?/Beganović - Bekrić/Žerić - Tiago/Hiroš
Lendrić/Mujagić
Još štoper, bek/krilo ovisno gdje želi Edis da Memija igra ove sezone

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Tako treba,poznavajuci nas u proteklim sezonama stalno smo imali probleme sa povrijedjenim igracima,tako da je bolje ovako osigurati se na vrijeme..super je napisao/la:Edis trazi dva kavlitetna igraca na svakom mjestu da ne ovisi o povredama ili nekim drugim stvarima tipa lose formesajo10 je napisao/la:Takodjer mislim da nam Djermanovic ne treba, ali ako uprava/Edis zele tog igraca onda sigurno postoji neki plan i nije tu radi reda. Tako da samo sabur momci.
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 11 jan 2016, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da li je ovo to sto se tice igraca ? Sta ce biti sa sveđaninom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
I ja mislim da je Djermanovic trenutno nepotreban.. Em je stranac, em je prosjecan igrac koji odavno nije u nekoj igrackoj formi.. I pored toga ofanzivno smo dobro popunjenji tako da bespotrebno gomilaju igrace.. Haj da je on neka klasa to bi bilo opravdano al on bezveze igrac..
BUDI ŽELJO !!!
Niko nije vise gomilao od Amara, svi znamo kako je to na kraju izgledalo. Neka se gomila, od viska glava ne boli
- kenan_tm87
- Kontakt:
Lendric, Mujagic. Kvalitetna dvojica, a jos mogu uletiti i Beganovic i Tiago koji su cesto puta i to dobro pokrivali te pozicije, pa bas prica i ne stoji.super je napisao/la:Edis trazi dva kavlitetna igraca na svakom mjestu da ne ovisi o povredama ili nekim drugim stvarima tipa lose formesajo10 je napisao/la:Takodjer mislim da nam Djermanovic ne treba, ali ako uprava/Edis zele tog igraca onda sigurno postoji neki plan i nije tu radi reda. Tako da samo sabur momci.

FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Neka djermanovica, onda lendric zna da mora 100% svaku utalmicu odigrat, pa cak i trening... tako i za ostale pozicije...
Imamo mi na poziciji špica i Nedu ali u slučaju povrede Lendrića realno nemamo adekvatnu zamjenu. Mujagić jeste kvalitetan ali daleko od toga da može preuzrti odgovornost prvog napadača. Uzdati se u nedu nakon povrede bi bilo smješno. Beganović i Tiago nisu pravi špic napadači.
Koliko je Đermanović dobar i kvalitetan vidjećemo.
Koliko je Đermanović dobar i kvalitetan vidjećemo.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/