Premijer liga BiH - aktuelno
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj saban fakat pravi paralelu izmedju koncerta na stadionu i organizovanja borbe bikova na stadionu

Papku je to isto
Papku je to isto
Curva Sud
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sarajevo je kroz historiju guralo pricu da su najbrojniji zbog grada imidza, iako brojke godinama ruse to, nema veze .. Bordo div ima najvecu armiju u Bosni, u to sam siguran! oni ce to pokazati kad ne bude kise, ili kad bude krova, polako ima vremena
Zeljini navijaci prenose odanost s koljena na koljeno; kod Sarajeva se to cesto veze uz trenutnu “popularnost”.
Sacekajmo da bude opet inn i popularna udbaska oyebina
Zeljini navijaci prenose odanost s koljena na koljeno; kod Sarajeva se to cesto veze uz trenutnu “popularnost”.
Tako je, ja sam papak al ljuba aličić nije hahahahahaWeekendOffender je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:58Ovaj saban fakat pravi paralelu izmedju koncerta na stadionu i organizovanja borbe bikova na stadionu![]()
Papku je to isto
Kakvi glupani neviđeno.
MNON
Svaka čast za ovo. Upad u područje gdje si apsolutna manjina. Drugi put u mjesec-dva? Otprilike 3. put u historiji grupe. Mora se priznati, nova generacija ima muda da dođe u centar za razliku od svih prijašnjih kojima je to bila samo fantazija. Za razliku od onog sinoć, ovo brojimo u akciju.
Samo ne znam kako može biti akcija na "svom" terenu. Ipak su oni tu većina. Barem tako kažu ovi njihovi forumaši
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 27 sep 2025, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Ako pravis takve razlike, onda idi malo detaljnije.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:46Moraš pravit razliku kad je stadion bio bez stolica i sad kad ima stoliceEvander je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:40Koliko je bilo gledalaca na utakmciama Sarajevo-Man Utd i Sarajevo -Hambrug, kad vec postavljas utakmice iz daleke proslosti?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:32
Željezničar ugostio veliki Newcastle na Koševu
Pobjedom protiv Lillestroma Željo je prošao u 3.pretkolo lige prvaka gdje su ga od grupne faze Lige prvaka dijelile samo dvije utakmice. Engleski Newcastle United, sa Alanom Shearerom je došao u Sarajevo.
Ne postoje riječi kojima se može opisati kakva je atmosfera vladala u Sarajevu tada. Na kraju je stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta, došlo je preko 38.000 gledalaca, među njima i oko 200 engleskih navijača. Barem još 10.000 je ostalo van kapija stadiona čije su tribine bile premalene da prime sve koji su željeli pogledati najveću Željinu utakmicu u posljednjih 15-tak godina. Po prvi put poslije rata, jedan bh. klub imao je šansu da izbori grupnu fazu Lige prvaka. Ali protiv Newcastlea je to bila skoro pa nemoguća misija. Ne može se nikako reći da su Englezi nadigrali Želju. Čak šta više, Željo se cijelu utakmicu nosio sa Englezima ali na kraju je morao priznati poraz. Jedini gol na utakmici je postigao Kieron Dyer. To je prvi i jedini put da jedan fudbalski klub napuni najveći bh. stadion. Ovaj rezultat je, jasno, bio više nego dobar za Engleze koji su u revanšu pred svojim navijačima bez ikakvih problema slavili sa 4-0 protiv Željezničara. Želji je ostala utjeha da, i nakon ispadanja iz Lige prvaka, svoj evropski put nastavlja u Kup-u UEFA gdje je čekala španska Malaga.
Oni nama o posjeti
Mi jedini rasprodali Olympia stadion AFH - Koševo
Svašta
Razumiješ
![]()
Stadion sa onim starim stolicama na zapadu i stadion sa novim stolicama na zapadu
- WeekendOffender
- Kontakt:
Jesi ti si papcina i to sa dna kace.Noke995 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:02Tako je, ja sam papak al ljuba aličić nije hahahahahaWeekendOffender je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:58Ovaj saban fakat pravi paralelu izmedju koncerta na stadionu i organizovanja borbe bikova na stadionu![]()
Papku je to isto
Kakvi glupani neviđeno.
Curva Sud
Zadnjih 20 godina, broj utakmica Zeljeznicara i Sarajeva sa posjetom 20 000 +?Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:01Sarajevo je kroz historiju guralo pricu da su najbrojniji zbog grada imidza, iako brojke godinama ruse to, nema veze .. Bordo div ima najvecu armiju u Bosni, u to sam siguran! oni ce to pokazati kad ne bude kise, ili kad bude krova, polako ima vremena
Ti si glupan sa dna kace.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:03Jesi ti si papcina i to sa dna kace.Noke995 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:02Tako je, ja sam papak al ljuba aličić nije hahahahahaWeekendOffender je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:58Ovaj saban fakat pravi paralelu izmedju koncerta na stadionu i organizovanja borbe bikova na stadionu![]()
Papku je to isto
Kakvi glupani neviđeno.
Stadion Koševo izdaje općina Centar, a Grbavicu direktno Željezničar.
Gdje ih nalazite više ovako pametne?!
MNON
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sta se onoo tamoo cuje na Ferhadijii, ko to tamo pjesmu pjevaaa?
Cuj Zeljine pjesme na Ferhadiji, ili moram oprati usi prvo
Cuj Zeljine pjesme na Ferhadiji, ili moram oprati usi prvo
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Sta je sa mostarcima?
Kao da se ne igra derbi nikako?Velezovci u strahu a zrinjevci mislima u Mainzu.
Kao da se ne igra derbi nikako?Velezovci u strahu a zrinjevci mislima u Mainzu.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko se moze procitat ovdje svi su svjesni da smo mi igracki kvalitetniji. Problem u tome je ono ali i sta dolazi poslije toga.
Vjerujem da ce Zeljo dat jedan na neku gluposz nase odbrane, samo se nadam da cemo gore to uspjet nadoknadit
Vjerujem da ce Zeljo dat jedan na neku gluposz nase odbrane, samo se nadam da cemo gore to uspjet nadoknadit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa smije se po gradu hodati, samo je na tekmu zabranjeno.. Neka im neko kaze..
Fk Željezničar.
Joj što ne mogu ovih off topic tema.feniksptica je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:21Koliko se moze procitat ovdje svi su svjesni da smo mi igracki kvalitetniji. Problem u tome je ono ali i sta dolazi poslije toga.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Moje mišljenje kao neutralnog navijača je da se Sarajevo previše podcjenjuje. Po meni nijedna ekipa u pl se nemože smatrati favoritom protiv njih.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Husref strucnjak to rece, i ja se iznenadio sta izjavi
Kvalitetniji su sigurno, al sanse 50-50
Presudit ce ko bude pravio manje gresaka u odbr
Šta je trebao reći? Da smo mi favoriti?
Mi šesti, vi drugi, mi još nemamo boda na gostovanjima ove sezone, a vi prava domaćinska ekipa.
Mi šesti, vi drugi, mi još nemamo boda na gostovanjima ove sezone, a vi prava domaćinska ekipa.
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 27 sep 2025, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- jurisicduska
- Kontakt:
Jest trebao je rec, jer smo bolji, sto će se danas i pokazati.
Ekipa u rangu Rudara.
Ekipa u rangu Rudara.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kladionice spustile kvote sa 3.0 na 2.50 poslije izjave Husrefa da smo mi favoriti haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.