NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
auu yebote frajer barata milionima na veliko.svaka cast ljudima koji ga dovedose da bude nas sponzor...
jos malo i eto prozivke
jos malo i eto prozivke
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Odlican sponzor ,dali je spreman ulozit sta u rekonstrukciju stadiona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
od marta 2016 svi klubovi koji budu igrali premijer ligu moraju imati reflektore i natkrivenu tribinu.dalic emo mi to uspjeti uraditi za godinu dana 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Etp prcke opet u klub po meni prosjecan igrac bar dok je igro za nas
Bgm teško da možemo da ispunimo te uslove,bojim se da savez na ovaj način želi da smanji liguastra1922 je napisao/la:od marta 2016 svi klubovi koji budu igrali premijer ligu moraju imati reflektore i natkrivenu tribinu.dalic emo mi to uspjeti uraditi za godinu dana

- theboss_RD07
- Kontakt:
Istocna tribina ce biti natkrivena do kraja ove godine 100%. Za reflektore ne znam.
⭐
kolko sam samo ja puta napisao na ovvom forumu da ce krov biti postavljen.nadam se samo da ti imas tacniju informaciju i da ce se postaviti ove godine
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
valjda nam neko iz kluba putem stranice kluba ili neceg drugog obavijesti kakva je situacija dali je se u planu sta radit ili nije jer dobro znamo da ide smanjivanje lige a sa time i jaci kriteriji infrastrukture, sada znamo da je uprava ok ...astra1922 je napisao/la:kolko sam samo ja puta napisao na ovvom forumu da ce krov biti postavljen.nadam se samo da ti imas tacniju informaciju i da ce se postaviti ove godine
Samo prvo kolo na proljece izgubite a sve ostale dabogda dobili 

i vi istoAnex je napisao/la:Samo prvo kolo na proljece izgubite a sve ostale dabogda dobili

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja koliko imam informaciju, ima dosta dobrih planova za buducnost kluba, ali sa trenutnim sponzorima i finacijskom situacijom nismo u mogucnosti da sve planirano sprovedemo u djelu. Ali nadamo se da ce uskoro u klub uci jos nekoliko lokalnih i inozemnih privrednika kako bih i nama krenulo bolje u financijskom smislu. Moguce je da se i zeljeni radovi zavrse prodajom nekog igraca nista se ne zna jos. Uskoro ce biti intervju sa direktorom i sekretarom opsirno o buducnosti Zvijezde planirao sam napraviti tako da cete biti informisani o svemu.
a vec postajem nervozan kad zamislim prvo kolo dolazi sarajevo tekma pun stadio bit ce ludo i abd povoljno za nas

Cuj zvijezda da proda nekog za velike pare. E svasta.
Pa vise ponuda ima za igrace Zvijezde nego za igrace Sarajeva sad trenutno. Recemo Stojanov je vrlo trazena roba, mali Serbecic potpisao sa jednim od najjacih menadzerskih agencija u exyu, pa imamo mi i Ordagica koji je zanimljiv mnogim klubovima, Ivan Jakovljevic, Covic itd. Da ne nabrajam dalje. Velike pare za transfer iz BHlige se podrazumijeva transfer preko 100 000€.cobefks je napisao/la:Cuj zvijezda da proda nekog za velike pare. E svasta.
Zadnja izmjena: Talenat, dana/u 05 jan 2015, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahhaha ne budi smijesan zivota ti. Koliko mozete uzeti za sve te nabrojane? Moze li bar 100 miliona eura?
Sikiraj se kako ce ti tan kupiti 3 boda gdje da budete napokon prvaci, bolje ti je nego kako ce Zvijezda prodati nekog.. Molim te.cobefks je napisao/la:Hahahhaha ne budi smijesan zivota ti. Koliko mozete uzeti za sve te nabrojane? Moze li bar 100 miliona eura?
A jadnicak, ode mu Uros za 2 miliona eura. Pa bolan ne bio, o kakvim velikim tranferima iz Zvijezde ti pricas. Zeljo i Sarajevo muku muce da nekog prodaju za dobre pare i ne mogu evo vec godinama. Jedino je trenutno Sarajevo na dobrom putu da ostvari veci transfer. A ti pricas o ponudama za Ordagica i kompaniju. Mogu svi u paketu za 100 hljada eura.Talenat je napisao/la:Sikiraj se kako ce ti tan kupiti 3 boda gdje da budete napokon prvaci, bolje ti je nego kako ce Zvijezda prodati nekog.. Molim te.cobefks je napisao/la:Hahahhaha ne budi smijesan zivota ti. Koliko mozete uzeti za sve te nabrojane? Moze li bar 100 miliona eura?
Reko sam ti ba ne sikiraj se ti za nas i nase transfere Ordagic, Stojanov i kompanije niko iz kluba nece ici bez najmanje 100 - 150 000€, upamti moje rijeci, a za razliku od drugih ekipa imamo vrlo mlad tim sa dobrim trenerom na celu sto ce se i pokazati vec prvo kolo protiv vas. NK. Zvijezda ce odlucit ko ce biti prvak Premijer lige upamti ovaj post dobro zacrtaj ga sebi. Najgore su utakmice unaprijed dobivene, a vi vec ste upisali 3 boda u Gradaccu, ali nasi gladijatori su gladni bodova, navijaci pobjeda uostalom vidjet ces kad dodjete u zmajevo gnijezdo. Poz...
Gladijatoru, veliki tranferi nisu 100 hiljada eura, to je mizerija, daj Boze da i toliko dobijete. Niko ne prica o unaprijed dobivenim bodovima, ne znam gdje si to procitao. Spusti se na zemlju mladicu.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 05 jan 2015, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Isto tako Cimirot, Radovac i Duljevic mogu ici u paketu za miliona eura, pa se mi nadamo da mozemo samo jednog prodati za tu lovu, tako isto se navijaci Zvijezde se nadaju da mogu uzeti dobru lovu za njihove igracecobefks je napisao/la:A jadnicak, ode mu Uros za 2 miliona eura. Pa bolan ne bio, o kakvim velikim tranferima iz Zvijezde ti pricas. Zeljo i Sarajevo muku muce da nekog prodaju za dobre pare i ne mogu evo vec godinama. Jedino je trenutno Sarajevo na dobrom putu da ostvari veci transfer. A ti pricas o ponudama za Ordagica i kompaniju. Mogu svi u paketu za 100 hljada eura.Talenat je napisao/la:Sikiraj se kako ce ti tan kupiti 3 boda gdje da budete napokon prvaci, bolje ti je nego kako ce Zvijezda prodati nekog.. Molim te.cobefks je napisao/la:Hahahhaha ne budi smijesan zivota ti. Koliko mozete uzeti za sve te nabrojane? Moze li bar 100 miliona eura?

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.