FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO-SLAVIJA - Bit ce gusto...bit ce 2-0 ( Pehlic i H.handzic)
Upravu si bice gusto ehhehepardon je napisao/la:SARAJEVO-SLAVIJA - Bit ce gusto...bit ce 2-0 ( Pehlic i H.handzic)
Nego fali nam dosta igraca ,nez dosta je i minimalna pobjedaa !!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja poranio pravo jutros, raja sretno svima danas i vidimo se na nasem hramu Kosevu..... 

-
- Kontakt:
3:0 Za Bordo momcad! A ovi nek idu sa glasincem da igraju! Posto to je za njih!
-
- Kontakt:
ti bas slavio,nigdje teado-hz je napisao/la:Ja poranio pravo jutros, raja sretno svima danas i vidimo se na nasem hramu Kosevu.....

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Komsije ce to lagano odradit.4-0.
-
- Kontakt:
- Giallorossi
- Kontakt:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Sta ti je pa moze stici na Arsenal-Sunderland samo ako bude direktan let za Londonmma_hz je napisao/la:aBd bice i to hehehe aa koliko je bilo problema pred polazak u Zenicu ono je i vise nego odlicna brojka... Niko bez licne nije mogao u Zenicu tako da se tu izgubilo dostaa na broju ehehhe aa reci ti meni kome ti pripadas da te uporedim sa HZ institucijom heheh samo mi nemoj reci da si Arsenalov navijac HAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAllGunsBlazing je napisao/la:Vidjeli smo masovnost i u zenici![]()
spustite se malo na zemlju, da radite koliko pricati bili bi najbolji na balkanu..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cujem da si redovan na emiratimaa hahaahh pravi TOPNIK ahahahahah

Mi nikada odustati necemo...
djes bolan ti...sta ima..ma nisam nesto puno slavio...citao sam ja svaki dan sta se pise al sutim necu da se nerviram idem danas da vidim ako se sta ima vidjeti...al kao i obicno kuci nekako,na strani nikako...al haj malo na zrak da se izluftiram....hehehe...vidimo se gore padobranac kumepadobranac1978 je napisao/la:ti bas slavio,nigdje teado-hz je napisao/la:Ja poranio pravo jutros, raja sretno svima danas i vidimo se na nasem hramu Kosevu.....

-
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110305026#
Na pomolu asocijacija Sarajeva, Rome, Torina...
"Ovo je vrlo interesantna ideja. Ja sam već stupio u kontakt sa nekim inostranim klubovima i moram priznati da su bili oprezni, ali su naglasili da ćemo u narednom periodu razgovarati na tu temu. Između ostalih asocijaciju bi činili: Metz, Torino, Liverpool, Livorno, Reggina, Roma, Sevilla, Rubin Kazan...", rekao je Isović.
Na pomolu asocijacija Sarajeva, Rome, Torina...
"Ovo je vrlo interesantna ideja. Ja sam već stupio u kontakt sa nekim inostranim klubovima i moram priznati da su bili oprezni, ali su naglasili da ćemo u narednom periodu razgovarati na tu temu. Između ostalih asocijaciju bi činili: Metz, Torino, Liverpool, Livorno, Reggina, Roma, Sevilla, Rubin Kazan...", rekao je Isović.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hvala sto brines za moju srecu, naravno da sam redovan na Ashburtonu, svaku utakmicu gledam...mma_hz je napisao/la:aBd bice i to hehehe aa koliko je bilo problema pred polazak u Zenicu ono je i vise nego odlicna brojka... Niko bez licne nije mogao u Zenicu tako da se tu izgubilo dostaa na broju ehehhe aa reci ti meni kome ti pripadas da te uporedim sa HZ institucijom heheh samo mi nemoj reci da si Arsenalov navijac HAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAllGunsBlazing je napisao/la:Vidjeli smo masovnost i u zenici![]()
spustite se malo na zemlju, da radite koliko pricati bili bi najbolji na balkanu..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cujem da si redovan na emiratimaa hahaahh pravi TOPNIK ahahahahah

Bicu aBd redovan i tamo nekad... a za sad sam redovan na celikovim utakmicama

HZ institucija za ove nase jadne grupice, da se ne ponavljam opet, HZ je najbolja u drzavi, ali nam je scena manje vise, mrtva...
Celik!3,2,2.
- Giallorossi
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- Giallorossi
- Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:1:1

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Samo_Slavija
- Kontakt:
Izgleda da nosimo bod 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Uvijek nas Jahovic spasava,a Mirza bi ga se rijesio.Hajde ti Mirza,najslabija si karika,a Jahu pusti neka zabija.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Samo_Slavija
- Kontakt:
hehehehe : ))))ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:2 1Samo_Slavija je napisao/la:Izgleda da nosimo bod
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.