Ovo je glupost. Nigdje BosanacaMMM je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Za krmka da se osjeca ko kod kuce podivljo je pravo
Ukojoj ste vi vojsci bili tada?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ne mogu Boga mi otvoriti postavi ovdje.NKMramor je napisao/la:Ništa youtube, kad' sam ja mogao mjesec dana pisat' normalno, možeš i ti 14 izdržat'.MuhamedTM je napisao/la:NKMramor daj taj avatar da postavim.
Vi ostali vidimo se ljudi za dvije sedmice a do tada odo na yt.![]()
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vidi travuljasa sto se kune Bogom, a tamo promovise travulju. Obrisi tacku u av.az 
tebra, koji je razlog sto vam ne igra vise Beganovic, pa on vam je bio jedan od boljih igraca i dobijao je sansu kod Odovica al nesto ga ne mirise SabljaPipiDugaCarapa je napisao/la:Jesu, i taman tako.Lakoste je napisao/la:Jesu to muda ostala u Sarajevu, jucer najavi muda
Najbolje opisana nasa igra, u jednoj recenici.
Obriši tačku u av.azMuhamedTM je napisao/la:Ne mogu Boga mi otvoriti postavi ovdje.NKMramor je napisao/la:Ništa youtube, kad' sam ja mogao mjesec dana pisat' normalno, možeš i ti 14 izdržat'.MuhamedTM je napisao/la:NKMramor daj taj avatar da postavim.
Vi ostali vidimo se ljudi za dvije sedmice a do tada odo na yt.![]()
![]()
Kakva muda pipi, ne možeš svaku na muda dobiti. Ovo je vama ništa gora ili bolja utakmica nego ostale ove polusezone. Igra vam je da stoperi nabijaju Lendriću ili da se doda Miroslavu pa da on nešto izmisli, htjeli vi priznati ili ne. Kad je to tako, muda su najmanji problem.PipiDugaCarapa je napisao/la:Jesu, i taman tako.Lakoste je napisao/la:Jesu to muda ostala u Sarajevu, jucer najavi muda
Najbolje opisana nasa igra, u jednoj recenici.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Samo da narucim pjesmu za obojicu, znam samo da refren ide: "Potrazi me, kad Sloboda ti dosadi."wobly92 je napisao/la:Joker i Pipi, narucio sam vam desetku kod Želje, pa sutra dođite i popolovite, plaćeno je sve. <3
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ja i zaboravio na igraca sa najvecim podbratkom u profesionalnom fudbalu, od kako ga nema. Koliko li sad kg viska ima, garant gori od naseg Reisita? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Muha moj, sta velis, Sablja i 40 junaka krenuli da poginu na Tusnju. I jesu buraz, ko rasada izgidose.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@Glava
On je u svakom slucaju Edisov igrac, ali bi se trebao ostaviti sarajevskih klubova poput Kiborga (znam da je tamo obitavao, ne znam gdje je sad presao) i poraditi malo na sebi s obzirom da mu je konstitucija, ruku na srce, sve sem sportska.
@pinoglavi
Nama je gotovo citav prvi sastav izmijenjen, i nama ce trebati jos dugo vremena za uigravanje, to je jasno vidljivo. Ipak, i pored svega smo pravili veliki broj sansi, sem u prvoj utakmici na Tusnju gdje je taktika bila jasno vidljiva. Ovo danas necu komentarisati, iz jednostavnog razloga jer nismo sansu uopste napravili. Kao sto rekoh u nekoliko navrata, neka izgube ne tri vec sest razlike, ali zelim da vidim zelju i htijenje da se bar promijeni nesto. Danas, to definitivno nisam vidio sto je uz katastrofalnu postavku Edisa, rezultiralo ovom demonstracijom sile sa vase strane, gdje smo mozda i dobro prosli.
On je u svakom slucaju Edisov igrac, ali bi se trebao ostaviti sarajevskih klubova poput Kiborga (znam da je tamo obitavao, ne znam gdje je sad presao) i poraditi malo na sebi s obzirom da mu je konstitucija, ruku na srce, sve sem sportska.
@pinoglavi
Nama je gotovo citav prvi sastav izmijenjen, i nama ce trebati jos dugo vremena za uigravanje, to je jasno vidljivo. Ipak, i pored svega smo pravili veliki broj sansi, sem u prvoj utakmici na Tusnju gdje je taktika bila jasno vidljiva. Ovo danas necu komentarisati, iz jednostavnog razloga jer nismo sansu uopste napravili. Kao sto rekoh u nekoliko navrata, neka izgube ne tri vec sest razlike, ali zelim da vidim zelju i htijenje da se bar promijeni nesto. Danas, to definitivno nisam vidio sto je uz katastrofalnu postavku Edisa, rezultiralo ovom demonstracijom sile sa vase strane, gdje smo mozda i dobro prosli.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne znam sta da kazem sta da slazem sad a da se ne rastuzimBeduin je napisao/la:Muha moj, sta velis, Sablja i 40 junaka krenuli da poginu na Tusnju. I jesu buraz, ko rasada izgidose.
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Neka obojiceMuhamedTM je napisao/la:Nemoj ciru bolan vidio sam odma![]()
mozel Aza sam.
Al od ova tri primljena,dva iz penala i jedan ni sam Bog nezna kako,aferimwobly92 je napisao/la:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ovaj je bolja zar ne? Jos sal nose dok se setaju!NKMramor je napisao/la:Neka obojiceMuhamedTM je napisao/la:Nemoj ciru bolan vidio sam odma![]()
mozel Aza sam.![]()
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Lakoste je napisao/la:Memara je napisao/la:štrumfovi se ponovo vraćaju u svoje rupe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pritisni peticu, zapocni igricu. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Rinuka je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Memara je napisao/la:štrumfovi se ponovo vraćaju u svoje rupe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- elamalakia
- Kontakt:
hehehehe
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.