FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravo mujkicu sine teska tri boda kuci protiv sloge tito dragi, sad nam nema beganovica, renan za posusje no dobro, ovo mora puno bolje iskreno je ovo sramota da se patimo, i uz dosta srece zabijemo pogodak.
Sad kup odraditi i pripremiti se za posusje gdje ocekujem dobru igru i pozitivan rezultat abd, a to su tri boda.
Sad kup odraditi i pripremiti se za posusje gdje ocekujem dobru igru i pozitivan rezultat abd, a to su tri boda.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Veoma važna 3 boda, igra katastrofa. Prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Mujkić i Banić donekle Đorđević. Ovakve pobjede su najslađe. Od kako pratim fudbal, znači od svoje 5- e godine ja nisam vidio slabijeg i sporijeg stopera od Bralića. Mujkić je falio mnogo, to je pokazao kada je ušao.
Brz oporavak Krdzalicu. Momak bas nema srece sa povredama.
- muhamedhulk
- Kontakt:
to maliiiiii
mujkic je nepotrebno zapostavljen jer ne igramo sa 3 nazad, zato bralic mora igrati koji je tu jedini "pravi" stoper. a realno je bralic los.
zato je ovo sve patnja. mislim da imamo igrace za 352 a igramo nakon ZZ 4231, jbg.
mislim da na polusezoni ce (opet) biti cistka, nazalost. nikako da uhvatimo pravac....te formacije. samo lutanje, sezona-sezonaipo i promjena....
mujkic je nepotrebno zapostavljen jer ne igramo sa 3 nazad, zato bralic mora igrati koji je tu jedini "pravi" stoper. a realno je bralic los.
zato je ovo sve patnja. mislim da imamo igrace za 352 a igramo nakon ZZ 4231, jbg.
mislim da na polusezoni ce (opet) biti cistka, nazalost. nikako da uhvatimo pravac....te formacije. samo lutanje, sezona-sezonaipo i promjena....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jebote sve kad ti vidiš kako je on odigrao, otkadje ušao, da se jedini bori i trudi, i onda ova proslava gola! E zbog ovog vrijedi punit stadion, kad vidiš ovakvo slavlje još naš igrač od omladinskog pogona! To očekujemo bar približno energiju i slavlje kod ostalih, koji nažalost i ovu utakmicu razočaraše! Bravo Mujkiću!
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 24 okt 2025, 20:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije mi krivo legendo jer smo zabili, krivo mi je jer smo mlohav **** protiv yebene Sloge iz yebenog Doboja na svom stadionu, a pred sezonu smo bili galaktikosi i osvojili smo sve što se može osvojiti. Krivo mi je jer nam je remi protiv Zrinjskog kući uspjeh, krivo mi je jer nam Radnik utrpa četiri komada na našem stadionu, krivo mi je što nikad nismo imali više love i nikad nismo igrali gori fudbal.
Igra fuj fujova,uzas blago receno, ali eto nekako otesmo ta 3 boda.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Beganovic ćaća na desnoj strani, mislim da jos trci.... 
trener je u tolikom grcu, mislim da ide na to, nazad drzi nulu a naprijed ce vec neko zabiti.
zao mi je mlinarica koji je SPIC koji truhne na nekakvoj pozicji iza napadaca....steta sto ne igramo sa dva napadaca...
trener je u tolikom grcu, mislim da ide na to, nazad drzi nulu a naprijed ce vec neko zabiti.
zao mi je mlinarica koji je SPIC koji truhne na nekakvoj pozicji iza napadaca....steta sto ne igramo sa dva napadaca...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
NAŠE DIJETE!!!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Hvala Bogu da je i nas pogledalo da dobijemo na ovaj nacin i uz ne dobru igru.
Mnogo smo se ispatili i patimo evo vec koju sezonu zbog kriminalaca,a sad nemamo igre ni rezultata.
Ali nije ni cudo kad pogledas ko je nazad i u vezi,a napad jalov.
Stopersku liniju i vezu pod hitno pojacati na zimu.
Ove smetljare nabiti nogom.
Izadje Gulli 14 sekundi

Mnogo smo se ispatili i patimo evo vec koju sezonu zbog kriminalaca,a sad nemamo igre ni rezultata.
Izadje Gulli 14 sekundi
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Shategabri
- Kontakt:
Jedino pozitvno pobjeda bez primljenog gola i mali Mujkić.
Ostalo qrcu ne valja.
Igra bez smisla, sve kasni, od pasova, odbrane.
Mi ovakvi nismo favoriti ni protiv koga u ligi.
Patnja svaka, pa šta izvučemo.
Evropa bi bila puna šaka brade.
Ostalo qrcu ne valja.
Igra bez smisla, sve kasni, od pasova, odbrane.
Mi ovakvi nismo favoriti ni protiv koga u ligi.
Patnja svaka, pa šta izvučemo.
Evropa bi bila puna šaka brade.
Koševo Zapad
-
bordospartanac
- Kontakt:
Cestitke ekipi i Mariu.
Vidi se da covjek radi iskreno. Ono sto kaze to i radi.
Sto se tice utakmice, imali smo volju za pobjedom, ostalo je za dubinske analize i rješavanja na treningu.
Idemo prema gornjem dijelu tabele i u kupu po prolaz.
Vidi se da covjek radi iskreno. Ono sto kaze to i radi.
Sto se tice utakmice, imali smo volju za pobjedom, ostalo je za dubinske analize i rješavanja na treningu.
Idemo prema gornjem dijelu tabele i u kupu po prolaz.
- Varijantas8
- Kontakt:
Mucna utakmica, sa obe strane sterilni. Hvala Mujkicu za napokon neku ovakvu pobjedu i hvala mu za onu emociju poslije gola. Jedino mozda Frencis zasluzuje prolaznu ocjenu. 93min ko da je tek poceo tekmu.
Možda je prekretnica izlazak Gulyja.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:14Hvala Bogu da je i nas pogledalo da dobijemo na ovaj nacin i uz ne dobru igru.
Izadje Gulli 14 sekundi![]()
![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Igru brisi bodove pisi.
Lose, ali nam se vratilo jer smo Zrinjskog trebali dobiti.
Lose ovo danas, al eto raduje to sto nismo primili gol napokon.
Lose, ali nam se vratilo jer smo Zrinjskog trebali dobiti.
Lose ovo danas, al eto raduje to sto nismo primili gol napokon.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Dijete ovog grada i kluba, Nermin Mujkic !
..za ostale bi imao svasta nesto da kazem ali je bolje da sutim.
..za ostale bi imao svasta nesto da kazem ali je bolje da sutim.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Wow
Boli nas ku.rac, necemo ispasti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Inace ovakvu energiju nikad nisam vidio jos od Sloge u gostima, bez ikakve zelje,volje dno dna cast izuzetcima.
- robertkosar
- Kontakt:
Momak nema srece a ni mozga od 9 poslanih lopti osam varatio nazad. Izgleda da je on zaboravio na kojoj strani je nas gol. Sva sreca pa se povredi i udze Mujkic. KRDZALICU ZELIM BRZ OPORAVAK !!!!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mora se naći neki U21 baš dobar, Krdžalić to nije.robertkosar je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:31Momak nema srece a ni mozga od 9 poslanih lopti osam varatio nazad. Izgleda da je on zaboravio na kojoj strani je nas gol. Sva sreca pa se povredi i udze Mujkic. KRDZALICU ZELIM BRZ OPORAVAK !!!!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google [Bot] i 29 gostiju.