FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li trening danas ?

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
cini mi se da ima sad jestavio Tiago sliku s mailsonom u makijatu pa pise kafa prije treningathemaniaks je napisao/la:Ima li trening danas ?
Makijato crewDR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da ima sad jestavio Tiago sliku s mailsonom u makijatu pa pise kafa prije treningathemaniaks je napisao/la:Ima li trening danas ?

Ajzea je forumaš godine !
						- 
				djedovic01
- Kontakt:
Takodjer i ja smatram da ce Mailson biti zvijer, jer igrac njegovih sposobnosti ovdje moze da pravi dar mar. Njegovim uvodjenjem u formaciju na mjestu desnog beka se stvara velika konkurencija, tu su Memija i Lepi. Ali ostaje da vidimo kako ce se ko pokazati na treninzima i nametnuti Edisu.
Brazilski napad sa Dalmatinskim dodatkom 

Brazilski napad sa Dalmatinskim dodatkom

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma slazem se ja s tobom, ali nije samo teren-teren, nazalost kod nas ima i 'mesara' na terenu i svega. Općenito prilagođavanje na teren...ChWilla je napisao/la:oni tereni na kojima mailson igra na onim klipovima, u brazilskim fildžan ligama, ne izgledaju ništa bolje od naših.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
eh polako spremati se pa da treci dan zaredom trening odgledam ako bude .........    

Imal mene pogledajDR.HOUSE je napisao/la:eh polako spremati se pa da treci dan zaredom trening odgledam ako bude .........

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ima li izvještaj sa treninga.

Zadnja izmjena: club21, dana/u 27 apr 2016, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

Hocel danas bit veselo?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
						Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
izgleda da smo dogovorili sa Burekovicem iz Čelika njegov dolazak bio je planiran na ljeto međutim nasi su izgleda to ubrzali.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
						Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kad sam vidio ponudu Milana Culuma od 100 € osmijeh odmah.. veliki covjek..
A sta tek reci za ovog Ahmetovica, veliki zeljovci, kapa do poda.

A sta tek reci za ovog Ahmetovica, veliki zeljovci, kapa do poda.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Masal sto nas je krenulo sa ovim igracima, neko napisa do kraja sedmice Zolotic i Stanic.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U tom slucaju dvije stvari su jasne. Doveden bi bio kao konkurencija Kramaricu, sto znaci da Mailson uopste nece biti planiran na beku osim ako nedaj Boze. I jos jedna stvar da Edin Hadzovic, ako je uopste do sada ikako imao, nema sanse da dobije minute u prvom timu sto bi znacilo ili da se s momkom ugovor porusi ili da se posalje na posudbu.BLU SKY je napisao/la:izgleda da smo dogovorili sa Burekovicem iz Čelika njegov dolazak bio je planiran na ljeto međutim nasi su izgleda to ubrzali.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
						- JoseMourinho
- Kontakt:
Hadzovic dobija slobodne papire 

Edin Hadžovć nije igrač za Želju, dobra stvar je što će biti jaka konkurencija i što će svi morati da ginu, Bureković ako dođe neka se bori za poziciju sa Kramarićem, jer očigledno je da će Mailson igrati bliže golusajo10 je napisao/la:U tom slucaju dvije stvari su jasne. Doveden bi bio kao konkurencija Kramaricu, sto znaci da Mailson uopste nece biti planiran na beku osim ako nedaj Boze. I jos jedna stvar da Edin Hadzovic, ako je uopste do sada ikako imao, nema sanse da dobije minute u prvom timu sto bi znacilo ili da se s momkom ugovor porusi ili da se posalje na posudbu.BLU SKY je napisao/la:izgleda da smo dogovorili sa Burekovicem iz Čelika njegov dolazak bio je planiran na ljeto međutim nasi su izgleda to ubrzali.
Za Behrama dolazi malo više od 90 000 eura!

Fine pare.

Zadnja izmjena: club21, dana/u 27 apr 2016, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

I prilikom svakog transfera cemo dobijati neke pare, zbog fer pleja?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
JoseMourinho je napisao/la:Hadzovic dobija slobodne papire
 Momak za dvije godine nije uspijo upisati ni minutu sto znaci da ocito nema kvaliteta za nas. Ocekivao sam raskid ugovora kad se prekinula saradnja sa Kasicem, Haskovicem i Mekicem. Sretno u glavnom.
 Momak za dvije godine nije uspijo upisati ni minutu sto znaci da ocito nema kvaliteta za nas. Ocekivao sam raskid ugovora kad se prekinula saradnja sa Kasicem, Haskovicem i Mekicem. Sretno u glavnom.Ove ostale juniora neznam jeli bolje zadrzati i pustiti ih da igraju juniorsku premijerku i probati osvojiti ponovo ligu da bi i iduce godine igrali kvalifikacije Youth League ili ih poslati na posudbu sest mjeseci u neki klub iz donjeg dijela tabele/odnosno f bih.

Edit: Mislim da bi extra potez bio u skorijoj buducnosti (da ne lupam pola godine..) naci saradnju sa jednim klubom iz lige fbih gdje bi mogli slati igrace na posudbe a potom i imati "prvi pick" u slucaju da u tom klubu ima neki dobar igrac. Mozda nesto slicno kao sto pitari imaju saradnju sa Bosnom. Nisam bio u toku kad se diskutovalo o B timu i neznam otkud ta ideja, ali ona je i moj prioritet. Mislim da bi to bio pun pun pogodak!
					Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 13 jan 2016, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
						- jaludovolimte
- Kontakt:
Bureka sam gledao i dobar je igrač, mislim da se može izboriti ispred Kramarića u startnoj postavi. Al neka igrača, konkurencija je čudo 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.