FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U Srijedu ostvaramo novi list, sve je dogovoreno sastanak je samo formalnost 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
❤

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ne znam stvarno šta je bivšoj upravi cilj s ovakvim izjava, samo još više izazivaju bjes javnosti. Okriviti navijače a vući onakve poteze unutar kluba je katastrofalno i sramotno. Ako nemaju šta pametno reći isplativije im je sutit ili eventualno otkriti sve šta je bilo i kako al iskreno rec ko je kako radio il ko kako nije radio.
Opet sam malo propustio pa ne znam za kad je odgođena sastanak i izbor? Al znam da ko god bude odlučivao treba ispoštovati odluku i glas navijača, jer njihove odluke su nas dovele u ovu situaciju i to je činjenica koja se mora ponavljati.
Realno pored svih kandidata jedino nam Azmir može omogućiti siguran i brz povratak u PL, a također i veće ambicije i postaviti konkretan cilj.
Opet sam malo propustio pa ne znam za kad je odgođena sastanak i izbor? Al znam da ko god bude odlučivao treba ispoštovati odluku i glas navijača, jer njihove odluke su nas dovele u ovu situaciju i to je činjenica koja se mora ponavljati.
Realno pored svih kandidata jedino nam Azmir može omogućiti siguran i brz povratak u PL, a također i veće ambicije i postaviti konkretan cilj.
Neko napisa da je sa Azmirom sastanak u utorak, a izbor predsjednika je u srijedutuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:13Ne znam stvarno šta je bivšoj upravi cilj s ovakvim izjava, samo još više izazivaju bjes javnosti. Okriviti navijače a vući onakve poteze unutar kluba je katastrofalno i sramotno. Ako nemaju šta pametno reći isplativije im je sutit ili eventualno otkriti sve šta je bilo i kako al iskreno rec ko je kako radio il ko kako nije radio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hvala kraljuDamirT je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:14Neko napisa da je sa Azmirom sastanak u utorak, a izbor predsjednika je u srijedutuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:13Ne znam stvarno šta je bivšoj upravi cilj s ovakvim izjava, samo još više izazivaju bjes javnosti. Okriviti navijače a vući onakve poteze unutar kluba je katastrofalno i sramotno. Ako nemaju šta pametno reći isplativije im je sutit ili eventualno otkriti sve šta je bilo i kako al iskreno rec ko je kako radio il ko kako nije radio.

Nadam se i ja. Sudeci po ovih nekoliko zadnjih objava, bit ce lijepe vijesti aBdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:17Hvala kraljuDamirT je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:14Neko napisa da je sa Azmirom sastanak u utorak, a izbor predsjednika je u srijedutuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:13Ne znam stvarno šta je bivšoj upravi cilj s ovakvim izjava, samo još više izazivaju bjes javnosti. Okriviti navijače a vući onakve poteze unutar kluba je katastrofalno i sramotno. Ako nemaju šta pametno reći isplativije im je sutit ili eventualno otkriti sve šta je bilo i kako al iskreno rec ko je kako radio il ko kako nije radio.
Realno pored svih kandidata jedino nam Azmir može omogućiti siguran i brz povratak u PL, a također i veće ambicije i postaviti konkretan cilj.valjda se bude moglo u srijedu slavit aBd da odluče kako su navijači i sugerisali.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pritisak prije svega Fukara je urodio plodom. Nisu oni spremni pored svega sad još i donijeti odluku koja će još više razljutiti navijače. Al et dok ne potvrde bolje nam se strpit ne bi im bio prvi out da nas razočaraju.DamirT je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:18Nadam se i ja. Sudeci po ovih nekoliko zadnjih objava, bit ce lijepe vijesti aBdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:17Hvala kraljuvaljda se bude moglo u srijedu slavit aBd da odluče kako su navijači i sugerisali.
![]()
Najezi se kako gledam ovo sto Celik radi ...
Ljudi su igrali kantonalnu ligu kao da mi sad igramo sa Proleterom a pogledajte gdje su sad, i vjerujem da ce ici uzlazunom putanjom.
A zasto ? Zato sto klub su preuzeli ljudi koji disu, zive, sanjaju Celik. Ljudi koji su bez platee radili samo da poguraju Celik, u klub su dosli ekonomisti, pravnici koji su radili bukvalno volonterski za spas kluba, i ocistili su ga od svih gov.ana
Ako se to kod nas ne dogodi imat cemo istu sudbinu kao i oni od kantonalne pa do danas...
Moramo dovesti postene ljude u klub, dosao Azmir, Bingo ili ne , moramo ocistiti klub da bismo imali bilo kakvu PRILIKU za naprijed ..
A kod nas je sad 12 i 5, 5 do 12 je davno proslo..
Ljudi su igrali kantonalnu ligu kao da mi sad igramo sa Proleterom a pogledajte gdje su sad, i vjerujem da ce ici uzlazunom putanjom.
A zasto ? Zato sto klub su preuzeli ljudi koji disu, zive, sanjaju Celik. Ljudi koji su bez platee radili samo da poguraju Celik, u klub su dosli ekonomisti, pravnici koji su radili bukvalno volonterski za spas kluba, i ocistili su ga od svih gov.ana
Ako se to kod nas ne dogodi imat cemo istu sudbinu kao i oni od kantonalne pa do danas...
Moramo dovesti postene ljude u klub, dosao Azmir, Bingo ili ne , moramo ocistiti klub da bismo imali bilo kakvu PRILIKU za naprijed ..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Meni i dalje uznemirava činjenica da su likovi uspjeli dovesti Slobodu do ispadanja.
I to jos angazovali agenciju da im pomogne u tome.
Nevjerovatno. Da li se sprema scenario u kojem agencija preuzima kluba a oni ostaju u upravi.
I to jos angazovali agenciju da im pomogne u tome.
Nevjerovatno. Da li se sprema scenario u kojem agencija preuzima kluba a oni ostaju u upravi.
& $ ?
-
- Kontakt:
Realnost je da nemamo bolju priliku za povratak u PL od ove sad. Ako se napravi dobra ekipa, uz sve uslove i finansije, mi smo glavni favoriti za ulazak u PL. Čelik neće odmah imati neku šansu po mom mišljenju, Stupčanica isto mislim da nije spremna (nisam detaljno pratio), Budućbost isto tako. Sloboda ako ostane u 1. ligi i one tamo sezone, smatram da će nam biti mnogo jača konkurencija, Bog zna ko će ispasti sljedeći put iz PL itd itd... sve u svemu, nama treba biti cilj da se odmah vratimo u PL jer je Slobodi tu i mjestokinder_jaje je napisao/la: ↑11 jun 2023, 15:07Pozdrav za sve dobronamjerne Tuzlake,procitao sam par stranica na forumu i vecina je slozna da se ganja ekspresan povratak u PL.
Razumljivo u jednu ruku ali zar ne treba da vas cilj bude zdrava Sloboda,bez dugova,potpunom revizijom da se zna u marku gdje i koliko se duzno.
Mislim da niste nista naucili iz ova dva boravka u 1FL i zato mislim da morate insistirati na tim stvarima.
Support your local football club! 🔴⚫
A gdje su sad?mk1008 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:26Najezi se kako gledam ovo sto Celik radi ...
Mi smo u puno boljoj finansijskoj situaciji od njih, jedino cime su ispred nas je jer imaju neku pozitivnu pricu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Oni tek sad deblokadu uradili. Mi to napravili davnih dana. Misle da ce biti sve tako lako u Federalnoj i da ce uci u PL odmah. Sad im tek krece najgori dio. Ona kantonalna je sica naspram ovog.
Da se razumijemo, drago mi je da se vracaju, ali puno je jos puta do PL. Nece ni njih ova euforija dugo drzati
Da se razumijemo, drago mi je da se vracaju, ali puno je jos puta do PL. Nece ni njih ova euforija dugo drzati
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema poredjenja tu, Sloboda sa Azmirom za tri do cetiri godine bez marke duga i u PL u vrhu.....jedino sto ce ovi trenutni vlasnici upravljackih prava dugovati Slobodi ako ovako nastave....sa kamatom.
🔴⚫️
Ono što je sigurno je da ce ova prva liga Federacije biti dosta gledana i pracena, Sloboda i Celik su tu onda Rahic ce biti osvjezenje lige, a onda klubovi sa Tk su uvijek jaki i bice dosta jakih tekmi...
Moli se @admin da prebaci ovu temu na pdf "Prva liga FBiH"
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Da su klubovi iz Tk pametni ko što nisu, pa da protiv Slobode igraju sa 80% gasa pa da sledeće godine opet možeš otići u Tuzlu pa pogledat utakmicu Premijer lige.
Ali ne mi smo čudan narod.
Ko da gledam 3 poraza Bratstva u nizu, dolazi Sloboda na Luke, svi na stadion , u kost, psovanje s tribina i rezultat 1-1 ili 2-1 za Bratstvo.
A ne treba im recimo.
Pa vidjeli ste zadnje kolo Sloga-Borac, Posušje-Velež, to je princip podrži svog.
Toliko od mene.
Ali ne mi smo čudan narod.
Ko da gledam 3 poraza Bratstva u nizu, dolazi Sloboda na Luke, svi na stadion , u kost, psovanje s tribina i rezultat 1-1 ili 2-1 za Bratstvo.
A ne treba im recimo.
Pa vidjeli ste zadnje kolo Sloga-Borac, Posušje-Velež, to je princip podrži svog.
Toliko od mene.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Druze nismo jos zavrsili sa Premijer ligom, polako postoji mogucnost da se zamijenimo sa Tz Cityem, al nije to tvoja briga
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Misliš na fuziju ili????
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Ne mislim na fuziju
A ti se molis da ne pišeš na temi drugog kluba jer je to zabranjeno. Hvala svaki tvoj idući post će biti obrisan jer si navijac drugog kluba.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Guest1945, legendarnadruga, prisonbreak i 14 gostiju.