NK Zvijezda Gradačac

cobefks
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la cobefks » 05 jan 2015, 00:20

YNWA je napisao/la:
cobefks je napisao/la:
Talenat je napisao/la: Sikiraj se kako ce ti tan kupiti 3 boda gdje da budete napokon prvaci, bolje ti je nego kako ce Zvijezda prodati nekog.. Molim te.
A jadnicak, ode mu Uros za 2 miliona eura. Pa bolan ne bio, o kakvim velikim tranferima iz Zvijezde ti pricas. Zeljo i Sarajevo muku muce da nekog prodaju za dobre pare i ne mogu evo vec godinama. Jedino je trenutno Sarajevo na dobrom putu da ostvari veci transfer. A ti pricas o ponudama za Ordagica i kompaniju. Mogu svi u paketu za 100 hljada eura.
Isto tako Cimirot, Radovac i Duljevic mogu ici u paketu za miliona eura, pa se mi nadamo da mozemo samo jednog prodati za tu lovu, tako isto se navijaci Zvijezde se nadaju da mogu uzeti dobru lovu za njihove igrace ;) ...naravno sve ce ostati samo na nadanju i zelji navijaca Sarajeva i Zvijezde ali nebitno...
Sarajevo ima priliku da kroz evropu i eventualno reprezentaciju proda nekog za vece pare i tome se tezi. A on meni prica o velikim transferima od Urosa Stojanova. Smijesno.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 jan 2015, 10:04

cobefks je napisao/la:Cuj zvijezda da proda nekog za velike pare. E svasta.
nemas potrebe da ponizujes Zvijedu klub koji je na zdravim nogama dobro znate da ste u Gradaccu uvijek docekani vrlo dobro da nema "otimanja",i naravno gdje ces poredit nas i vas vas budzet je kao nasih pet i nama je premija kada prodamo igraca za 100.000 hiljada eura ...a i vama je vrijeme da krenete pravit milionske transfere... pozz

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 05 jan 2015, 10:26

Ne ponizavam ja nikoga, ne kacite se odmah za te stvari. Bas je na zdravim nogama, do jucer suspendovani, zbog neplacanja duga... a danas na zdravim nogama. Zvijezda je meni simpaticna ekipa, ali price o velikim transferima i sl. su smijesne. Pozz

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 05 jan 2015, 11:15

cobefks je napisao/la:Ne ponizavam ja nikoga, ne kacite se odmah za te stvari. Bas je na zdravim nogama, do jucer suspendovani, zbog neplacanja duga... a danas na zdravim nogama. Zvijezda je meni simpaticna ekipa, ali price o velikim transferima i sl. su smijesne. Pozz

Od ove sezone je nova uprava sa veoma odlicnim ljudima,a koliko su vratili dugova sto je stara uprava napravila mogao je se uradit krov na istocnoj tribini

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 jan 2015, 12:55

cobefks je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
cobefks je napisao/la: A jadnicak, ode mu Uros za 2 miliona eura. Pa bolan ne bio, o kakvim velikim tranferima iz Zvijezde ti pricas. Zeljo i Sarajevo muku muce da nekog prodaju za dobre pare i ne mogu evo vec godinama. Jedino je trenutno Sarajevo na dobrom putu da ostvari veci transfer. A ti pricas o ponudama za Ordagica i kompaniju. Mogu svi u paketu za 100 hljada eura.
Isto tako Cimirot, Radovac i Duljevic mogu ici u paketu za miliona eura, pa se mi nadamo da mozemo samo jednog prodati za tu lovu, tako isto se navijaci Zvijezde se nadaju da mogu uzeti dobru lovu za njihove igrace ;) ...naravno sve ce ostati samo na nadanju i zelji navijaca Sarajeva i Zvijezde ali nebitno...
Sarajevo ima priliku da kroz evropu i eventualno reprezentaciju proda nekog za vece pare i tome se tezi. A on meni prica o velikim transferima od Urosa Stojanova. Smijesno.
Jasno je meni to, ali u ovom trenutku kad navijaci Zvijezde pisu o velikim parama, pisu o 150 000 eura, a realno gledajuci to su velike pare za nase uslove, i samo navijaci Sarajeva, Zeljeznicara, Sirokog i Zrinjskog se nadaju vecim ciframa za neke svoje igrace, dok bi mnoge dali i za 150 000 KM...i nazalost jos dugo ce biti 150 000 eura velika cifra za nase klubove, i klubovi se mogu samo nadati da ce se naci neka budala pa dati tu lovu, jer najmanji problem igracima u ovoj ligi je dobiti raskid ugovora, kad se igracima duguju plate, ne uplacuju se doprinosi, a potpisuju se jednogodisnji ugovori...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 jan 2015, 13:34

Isto sam cuo dosta igraca iz Premijer lige prije svega velez olimpic i zvijezda se nude takode i iz ove lige iz Jedinstva i Gorazda najvise.... Treba probrat najbolja 2 3 igraca i dovest... I jakog trenera dovest.... Za Diattu sam i ja cuo mada sam cuo 2 price.. Jedna kaze da ima ugovor do kraja sezone i da bi trebali platit odstetu a druga da mu je istekao ugovor na polusezoni i da je bio na pregovorima kod Brke... A Ibraku je bolje da nam ne uvaljuje svoje pokusaje od igraca eno mu Bosna Visoko pa nek ih tamo gura , sjebo nam je klub jednom dosta je

Koliko ima istine u ovome, pročitah na forumu Bratstva? Ako je istina onda je bruka da se naši igrači nude drugoligaškim ekipama.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 06 jan 2015, 14:59

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 06 jan 2015, 16:44

combe je napisao/la:Isto sam cuo dosta igraca iz Premijer lige prije svega velez olimpic i zvijezda se nude takode i iz ove lige iz Jedinstva i Gorazda najvise.... Treba probrat najbolja 2 3 igraca i dovest... I jakog trenera dovest.... Za Diattu sam i ja cuo mada sam cuo 2 price.. Jedna kaze da ima ugovor do kraja sezone i da bi trebali platit odstetu a druga da mu je istekao ugovor na polusezoni i da je bio na pregovorima kod Brke... A Ibraku je bolje da nam ne uvaljuje svoje pokusaje od igraca eno mu Bosna Visoko pa nek ih tamo gura , sjebo nam je klub jednom dosta je

Koliko ima istine u ovome, pročitah na forumu Bratstva? Ako je istina onda je bruka da se naši igrači nude drugoligaškim ekipama.
To su prijatelju rekla-kazala informacije, Pogotovo za Diatuu pa nije lud kod nas je glavni, da ide u Gracanicu.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 jan 2015, 18:45

Talenat je napisao/la:
combe je napisao/la:Isto sam cuo dosta igraca iz Premijer lige prije svega velez olimpic i zvijezda se nude takode i iz ove lige iz Jedinstva i Gorazda najvise.... Treba probrat najbolja 2 3 igraca i dovest... I jakog trenera dovest.... Za Diattu sam i ja cuo mada sam cuo 2 price.. Jedna kaze da ima ugovor do kraja sezone i da bi trebali platit odstetu a druga da mu je istekao ugovor na polusezoni i da je bio na pregovorima kod Brke... A Ibraku je bolje da nam ne uvaljuje svoje pokusaje od igraca eno mu Bosna Visoko pa nek ih tamo gura , sjebo nam je klub jednom dosta je

To su prijatelju rekla-kazala informacije, Pogotovo za Diatuu pa nije lud kod nas je glavni, da ide u Gracanicu.
čisto sumnjam da bi Buba išao sa konja na magarca.Vjerovatno ga ne mogu platiti više od nas a i niži su rang,ovo su vjerovatno puste želje nekih forumaša ;)

dino888
Kontakt:

Post Postao/la dino888 » 07 jan 2015, 02:54

spominje se neki golman iz prve lige fbih samo neznam koji

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 07 jan 2015, 04:17

Svakodnevno se nude igraci putem mail-a i telefona salju biografije video materijal od internacionalaca pa do lokalnih igraca sa kantona. Ali trener je jasno rekao sta hoce samo igrace koji mogu biti starteri.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 07 jan 2015, 10:38

Cujem da su dogovorena tri igraca ali imena neznam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 07 jan 2015, 11:38

Tacno dogovorena su tri imena, jedno ime je iz Brazila, jedan je iz Premijer lige i jedan igrac i HNL.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 07 jan 2015, 13:55

hajde bolan Pisko piši koji su igrači

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 07 jan 2015, 15:27

Sad ce 11. i dobit cete imena ne mogu ja prije kluba nista govoriti dok oni ne daju zeleno svjetlo.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 jan 2015, 17:10

Talenat je napisao/la:Sad ce 11. i dobit cete imena ne mogu ja prije kluba nista govoriti dok oni ne daju zeleno svjetlo.
Tako i treba,mozes li bar reći jesu li istinska pojačanja,ako nista bar znas za ovog iz PL.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 07 jan 2015, 17:48

Naravno igraci koji ce konkurisati za prvih 11 jer je to i bila zelja trenera za klupe mu ne trebaju igraci. I svi su mladi za brazilca su zvali Skolarija da piraju kakav je, ovaj ga je preoporucio Segrtu, a ovaj iz Premijer lige je dobar odlican igrao je za Mladu reprezentaciju, prije par godina imao je izlet i vani ali nije nista strasno napravio.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 jan 2015, 21:23

Talenat je napisao/la:Naravno igraci koji ce konkurisati za prvih 11 jer je to i bila zelja trenera za klupe mu ne trebaju igraci. I svi su mladi za brazilca su zvali Skolarija da piraju kakav je, ovaj ga je preoporucio Segrtu, a ovaj iz Premijer lige je dobar odlican igrao je za Mladu reprezentaciju, prije par godina imao je izlet i vani ali nije nista strasno napravio.
Ovaj zadnji je najbolji, da to nije kakav povratnik u Zvijezdu.... zasad ima sve predispozicije za tribine :crazy:

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 07 jan 2015, 22:59

Buba je danas doputovo u Gradacac bio je danas sa sekretarom u gradu,on je jedan od bitnih igraca za nas

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 08 jan 2015, 08:17

Tkanton je napisao/la:
Talenat je napisao/la:Naravno igraci koji ce konkurisati za prvih 11 jer je to i bila zelja trenera za klupe mu ne trebaju igraci. I svi su mladi za brazilca su zvali Skolarija da piraju kakav je, ovaj ga je preoporucio Segrtu, a ovaj iz Premijer lige je dobar odlican igrao je za Mladu reprezentaciju, prije par godina imao je izlet i vani ali nije nista strasno napravio.
Ovaj zadnji je najbolji, da to nije kakav povratnik u Zvijezdu.... zasad ima sve predispozicije za tribine :crazy:
Tkanton nije druze povratnik dolazi nam iz jednog od 3 Sarajevsk kluba - lijevi bek je inace

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.