U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
U odnosu na tekmu s Portugalom, Rumunima ce faliti Pascanu, crveni karton. Standardni stoper, jedan od dva igraca koji su odigrali svaku utakmicu ovih kvalifikacija.
Falice i napadac Ivanov iz Rapida, crveni karton, uletio kao zamjena za standardnog Puskasa, koji je kaznjen i nije na spisku
Na stopera ce vjerovatno uletiti neki Rus, rezerva u rumunskoj ligi, skoro bez iskustva u reprezentaciji.
Na poziciju spica ce vjerovatno Petre, danska liga, prilicno neefikasan i s malo iskustva u U21.
Eto, moglo bi se reci da su oslabljeni.
PS.
Nece moci racunati ni na veznjaka Nedelcua, jednog od najstanardnijih igraca, zuti kartoni.
Dakle falice im trojica iz tekme s Portugalom.
Dobro su oslabljeni, selektor salje dodatne pozive.
https://www.sport.ro/nationala/ultima-o ... a-lot.html
Falice i napadac Ivanov iz Rapida, crveni karton, uletio kao zamjena za standardnog Puskasa, koji je kaznjen i nije na spisku
Na stopera ce vjerovatno uletiti neki Rus, rezerva u rumunskoj ligi, skoro bez iskustva u reprezentaciji.
Na poziciju spica ce vjerovatno Petre, danska liga, prilicno neefikasan i s malo iskustva u U21.
PS.
Nece moci racunati ni na veznjaka Nedelcua, jednog od najstanardnijih igraca, zuti kartoni.
Znaci kao kad bi nama falili Radeljic ili Mihojevic, nezamjenjivi Gojak ili Loncar, te nezamjenjivi Demirovic...nije lose.
Iako nama vec fale Todorovic i Civic, Jukic...ali eto zamjene su ok, pogotovo Memija.
Vidjet cemo kako ce se to odraziti na njihovu igru, svakako veca sansa za nas.
Iako nama vec fale Todorovic i Civic, Jukic...ali eto zamjene su ok, pogotovo Memija.
Vidjet cemo kako ce se to odraziti na njihovu igru, svakako veca sansa za nas.
Hoce li bit gdje prijenos utakmice ?
Arena.mirzatele je napisao/la:Hoce li bit gdje prijenos utakmice ?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
A za Hamzuni ne znaju jos.... 

mislim da catakovic treba poceti na lijevom krilu. Gledao sam ga u Trencinu kada napada s te pozicije i dobar je. Cak je tako palo i nekoliko golova ove sezone. On je ofanzivni vezni, koji moze igrati sve pozicije bez problema, pogotovo na U21 nivou.
Sigurno dosta bolje rjesenje od Kuzmanovica.
3:30
Sigurno dosta bolje rjesenje od Kuzmanovica.
3:30
- PeppermintSA
- Kontakt:
DrFilgud je napisao/la:U odnosu na tekmu s Portugalom, Rumunima ce faliti Pascanu, crveni karton. Standardni stoper, jedan od dva igraca koji su odigrali svaku utakmicu ovih kvalifikacija.
PS.
Dobre vijesti, jer čisto sumnjam da Rumuni imaju veliku bazu kvalitetnih igrača.
Ono što je zanimljivo kada je riječ o njima jeste da su jedina reprezentacija u grupi bez poraza, ali isto tako reprezentacija koja nije ni jednu utakmicu kući pobijedila u ovim kvalama. Doduše, igrali su samo dvije kući do sad. Takođe su najmanje golova primili u našoj grupi, ali su ujedno zabili 11 golova manje od nas, odnosno 7 golova manje od Portugala. Po rezultatima se vidi da se sa svima muče i jedina njihova utakmica u kojoj je palo više od 3 gola je bila ona protiv nas.
Dakle, sve njihove utakmice su jako tvrde i nikad se nisu našli u poziciji da jure zaostatak od dva gola. Imam osjećaj da bi se raspali kao kiseli kupus u tom slučaju. Mi smo, s druge strane, napadački najpotentnija reprezentacija u grupi tako da me ne bi iznenadilo kad bi ih baš nagrdili, ali isto tako je za očekivati da utakmica bude izrazito tvrda.
Odgledao sam tri njihove utakmice, kao i sve naše. Mislim da smo objektivno za klasu kvalitetniji - igrački.
Vise iscekujem ovu utakmicu nego utakmicu protiv Austrije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel zna neko jel se uopste stupilo u kontakt sa Selimovicem iz Metza? S obzirom da nam stoperi nemaju nikakvu minutazu u klubovima bilo bi korisno imati Selimovica u timu 

Ovo je najvaznija utakmica od baraza s Ircima.
Imamo priliku otici direktno na EP, mozda vec sutra.
Vazno je i to sto je ovo najubjedljivija selekcija, od svih reprezentativnih selekcija Bih u istoriji. Odlican trener, odlicna ekipa.
Cak i prve dvije tekeme (ne racunam Lihtenstajn) koje smo izgubili, u kojima su se ekipa i selektor upoznavali, djelovali smo jako dobro.
Poslije je i rezultat dosao, u grupi koja je vrlo teska.
Zato mislim da bi odlazak ove generacije na EP, bio ogroman dobitak za Bih fudbal.
Imamo priliku otici direktno na EP, mozda vec sutra.
Vazno je i to sto je ovo najubjedljivija selekcija, od svih reprezentativnih selekcija Bih u istoriji. Odlican trener, odlicna ekipa.
Cak i prve dvije tekeme (ne racunam Lihtenstajn) koje smo izgubili, u kojima su se ekipa i selektor upoznavali, djelovali smo jako dobro.
Poslije je i rezultat dosao, u grupi koja je vrlo teska.
Zato mislim da bi odlazak ove generacije na EP, bio ogroman dobitak za Bih fudbal.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 10 sep 2018, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Isti sam.DamirT je napisao/la:Vise iscekujem ovu utakmicu nego utakmicu protiv Austrije![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Bicakcic, Zukanovic, Šunjić, Vranjes. Ko nema minutazu ?Jusko00 je napisao/la:Jel zna neko jel se uopste stupilo u kontakt sa Selimovicem iz Metza? S obzirom da nam stoperi nemaju nikakvu minutazu u klubovima bilo bi korisno imati Selimovica u timu
Mislim na u21 reprezentacijujasmin10 je napisao/la:Bicakcic, Zukanovic, Šunjić, Vranjes. Ko nema minutazu ?Jusko00 je napisao/la:Jel zna neko jel se uopste stupilo u kontakt sa Selimovicem iz Metza? S obzirom da nam stoperi nemaju nikakvu minutazu u klubovima bilo bi korisno imati Selimovica u timu
Halali druže. Nisam vidio koja je tema.Jusko00 je napisao/la:Mislim na u21 reprezentacijujasmin10 je napisao/la:Bicakcic, Zukanovic, Šunjić, Vranjes. Ko nema minutazu ?Jusko00 je napisao/la:Jel zna neko jel se uopste stupilo u kontakt sa Selimovicem iz Metza? S obzirom da nam stoperi nemaju nikakvu minutazu u klubovima bilo bi korisno imati Selimovica u timu

Nista taj Selimovic nije bolji od nasi stopera u mladoj repci.Jusko00 je napisao/la:Jel zna neko jel se uopste stupilo u kontakt sa Selimovicem iz Metza? S obzirom da nam stoperi nemaju nikakvu minutazu u klubovima bilo bi korisno imati Selimovica u timu
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sa ovom dvojicom ne bi se brinuo ni da igramo protiv A selekcije Rumunije(iako je meni Luka M. najdraži U21 reprezentativac)

Nesto mi kaze da ce Vinko sutra lagano Rumune rjesit' ... lakse nego Robi Autrijance ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Slazem se. Obojica bi mogli pojacat i nasu A repku (barem sa klupe), ali neka ih za sada. Demirovic je paklen potencijal. Za Gojaka se vec zna godinama. Gojak najveci vezni talenat od Pjanica, Demirovic najveci napadacki od Dzeke.Drape je napisao/la:Sa ovom dvojicom ne bi se brinuo ni da igramo protiv A selekcije Rumunije(iako je meni Luka M. najdraži U21 reprezentativac)

Sutra cigani puse minimum 2 komada.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobijamo sutra 2 razlike
Trenutno korisnika/ca: dedo26, HariTz, Imajednabrigada, jasmin10 i 13 gostiju.