ako moze i meni u pprelativizam je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:38Ljudi širom Evrope se bore za jake investitore da uđu u klub a vi sad kao nešto ne valja ne godi.
Čovjek je milijarder eto on dosao ovdje da nekog proda ili da zaradi 2,3m.
Pustite ga neka proba ostvariti svoje ime i u Evropi što se tice fudbala.
Ovo što mi imamo sve osim stanja na tabeli, sad bi pozeljeli i partizan i zeljo i borac... pa i klubovi iz liga petice
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pitari su najgluplji navijaci na svijetu. Sta vi hocete ustvari degeni maloumni
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ovo je logika, Ismir nema financisku moc da moze nastavit investirat istim tempom kojim je investirao kao kad je tek dosao. Tan odlucio da ga isplati kroz ovaj nacin, tacnije nazvao IBRAHIMA (kralja) poprico zamolio ga tacnije isprosio da ISMAIL, dodje isplati Mirvicu njegov dio (bar da ga dovede u pozitivnu 0) a ujedno da mu se djete mali igra menagera uzivo, tacnije da sinu Ibrahim da jos jednu igracku u koju ce on bacar dzeparac sto je dobio za 8 rodjendan.
Ismail ulozit u stadion nece ni 50 feninga, mozda travu promjeni u kampu i dovede 50 kineza u akademiju i to je to..
Ovo sto Vanja prica je smjesno da ce uc u klub i da ce rastjerat sve zivo nema logike..
Zivi bili pa vidjeli
Nisam protiv bilo kojeg investiranja a da princ koji ima toliko bogastvo pristane da se tri pomocna terena koja nemaju ni travu nasebi zovu po njegovom imenu to neide jedno s drugim..
Zar se kamp nije zvao po Keliju.
Ismail ulozit u stadion nece ni 50 feninga, mozda travu promjeni u kampu i dovede 50 kineza u akademiju i to je to..
Ovo sto Vanja prica je smjesno da ce uc u klub i da ce rastjerat sve zivo nema logike..
Zivi bili pa vidjeli
Nisam protiv bilo kojeg investiranja a da princ koji ima toliko bogastvo pristane da se tri pomocna terena koja nemaju ni travu nasebi zovu po njegovom imenu to neide jedno s drugim..
Hoce debili pitarski da neko ulozi pare a da se pitaju: vanja8, jurisicduska i slicni mahalci. E pa ne moze tako
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ne lozite se na ubacene elemente.I na one koji ne smiju od zene pisnuti,pa vamo bacaju kosti.Nema potrebe da ista odgovarate.
- Varijantas8
- Kontakt:
Jedan teren u kampu se zvao po pokojnom Keliju.Pitar6785 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:08Ovo je logika, Ismir nema financisku moc da moze nastavit investirat istim tempom kojim je investirao kao kad je tek dosao. Tan odlucio da ga isplati kroz ovaj nacin, tacnije nazvao IBRAHIMA (kralja) poprico zamolio ga tacnije isprosio da ISMAIL, dodje isplati Mirvicu njegov dio (bar da ga dovede u pozitivnu 0) a ujedno da mu se djete mali igra menagera uzivo, tacnije da sinu Ibrahim da jos jednu igracku u koju ce on bacar dzeparac sto je dobio za 8 rodjendan.
Zivi bili pa vidjeli
Tacno je jedino da Ajla nigdje ne ide dok je Ismir tu. Ona njemu vodi sve ostale biznise koje je pokrenuo u BiH. Placa je masno ali isto tako mu je glavna poluga za sve. Tako da jedino ako Ismir ide iz kluba, ide i ona.
Sve dok je homer prisutan u bilo kojem kapacitetu nema napretka.
- luckystrike
- Kontakt:
Ne radujte se previše Ismirovom odlasku.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Svaka cast i hvala mu ko god ulozi u nesto u ovoj drzavi!
Nego zna li se sta za utakmicu sutra, koliko su karte, jesu li sve tribine otvorene, bilo sta?
Nego zna li se sta za utakmicu sutra, koliko su karte, jesu li sve tribine otvorene, bilo sta?
jesi li ti sposoban da vodis klub? Ili si sposoban za levatske komentare na forumu popodne
- luckystrike
- Kontakt:
znaci nisi? Bavi se levatu tim da dodjes na tekmu, da podrzis klub a ne da si ti bavis upravom jer imaju sposobniji od tebeluckystrike je napisao/la: ↑27 okt 2025, 15:29Ne temu levatskih komentara na forumu popodne, nek' ostane zabilježeno i slikovito.
![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne znam ko je ubijedio covjeka da dodje ovdje. Ovo je u domenu naucne fantastike.
A javnost se ponasa kao neko pleme koje nema dodira sa civilizacijom. Kojem dovuku helikopter u divljinu, dok oni jos nisu čuli za točak i smiju se tom helikopteru. Pola klubova iz zapadnih zemalja bi skinuli gace da im dodje milijarder u klub. A naši vele " nećeš ga ovdje zaklanjati, ovo je moja međa".
A javnost se ponasa kao neko pleme koje nema dodira sa civilizacijom. Kojem dovuku helikopter u divljinu, dok oni jos nisu čuli za točak i smiju se tom helikopteru. Pola klubova iz zapadnih zemalja bi skinuli gace da im dodje milijarder u klub. A naši vele " nećeš ga ovdje zaklanjati, ovo je moja međa".
Sta je sa utakmicom sutra,jesu li ovi iz kluba normalni da nema nikakve objave?
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Po njemu su nazvali akademiju a ne kampPitar6785 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:08Ovo je logika, Ismir nema financisku moc da moze nastavit investirat istim tempom kojim je investirao kao kad je tek dosao. Tan odlucio da ga isplati kroz ovaj nacin, tacnije nazvao IBRAHIMA (kralja) poprico zamolio ga tacnije isprosio da ISMAIL, dodje isplati Mirvicu njegov dio (bar da ga dovede u pozitivnu 0) a ujedno da mu se djete mali igra menagera uzivo, tacnije da sinu Ibrahim da jos jednu igracku u koju ce on bacar dzeparac sto je dobio za 8 rodjendan.
Zivi bili pa vidjeli
Isprosio TanPitar6785 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:08Ovo je logika, Ismir nema financisku moc da moze nastavit investirat istim tempom kojim je investirao kao kad je tek dosao. Tan odlucio da ga isplati kroz ovaj nacin, tacnije nazvao IBRAHIMA (kralja) poprico zamolio ga tacnije isprosio da ISMAIL, dodje isplati Mirvicu njegov dio (bar da ga dovede u pozitivnu 0) a ujedno da mu se djete mali igra menagera uzivo, tacnije da sinu Ibrahim da jos jednu igracku u koju ce on bacar dzeparac sto je dobio za 8 rodjendan.
Zivi bili pa vidjeli
Mozda je zatvorena za javnost
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.