Malo je to prosjecnom pitaru koji dodje jednom u godini na evropsku tekmu i vjeruje da nam je to prosjek tokom cijele godine pa navija za renoviranje Koseva ili novi stadion sa kapacitetom 20-25 hiljada.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Levatu taj sto ga nazivas kerojedom te spasio od bankrota da nebi bio sad Sarajevo1946,osvojio titule koje si do tad na razglednici gledo,ko dozvolja a ovako da nezhvalna,primitivna stoka ovdje vrijedja?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hocel preuzeti i prvi tim zna li se nesto? Mada vidim bos je nisu zadovoljne,treba predsjednika Saudije dovest mada ni on nebi mogao protiv Vice i Dode i dodikistanaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:28Strašna je to cifra ako je istina.Jet2Holiday je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:58Princ je prije 10-tak dana bio u kampu, uplatio je vec cifru koja ima 8 brojeva.
Al samo akademiji.
Mene boli q kako ce se sta zvati, ali ime Kelija nebi trebalo dirati
Ne znam samo šta će sve ove njegove investicije podrazumijevati.
Iskreno se nadam da pored infrastrukture nas čeka i jačanje stručnog kadra.
A isto tako, valjda se možemo dogovoriti da investicije usmjeri i ka ostalim segmentima kluba.
Stoka ti jebbe novorodjenu bebu i roditelje na tabutu mamu ti jebbem usranu i tebi ovima sto te drze na forumu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:41Levatu taj sto ga nazivas kerojedom te spasio od bankrota da nebi bio sad Sarajevo1946,osvojio titule koje si do tad na razglednici gledo,ko dozvolja a ovako da nezhvalna,primitivna stoka ovdje vrijedja?
KO MI POSALJE PODATKE O OVOM KOPILETU DOBICE 1000 EURA I 7 DANA GDISNJEG PO SVOM IZBORU.
Admine i ti bi malo mogao razmisliti usta te **** ona kriva.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Da mene tražiš ja bih se sam prijavio.Bosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:46Stoka ti jebbe novorodjenu bebu i roditelje na tabutu mamu ti jebbem usranu i tebi ovima sto te drze na forumu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:41Levatu taj sto ga nazivas kerojedom te spasio od bankrota da nebi bio sad Sarajevo1946,osvojio titule koje si do tad na razglednici gledo,ko dozvolja a ovako da nezhvalna,primitivna stoka ovdje vrijedja?
KO MI POSALJE PODATKE O OVOM KOPILETU DOBICE 1000 EURA I 7 DANA GDISNJEG PO SVOM IZBORU.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Laki je nervozan. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prijavi mi ovoga adminovog i srekovog bota koji godinu psuje svima a drze ga ovdje **** mu oni najmilije a i on njima istojurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:49Da mene tražiš ja bih se sam prijavio.Bosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:46Stoka ti jebbe novorodjenu bebu i roditelje na tabutu mamu ti jebbem usranu i tebi ovima sto te drze na forumu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:41
Levatu taj sto ga nazivas kerojedom te spasio od bankrota da nebi bio sad Sarajevo1946,osvojio titule koje si do tad na razglednici gledo,ko dozvolja a ovako da nezhvalna,primitivna stoka ovdje vrijedja?
Kakve su sanse da neko prenosi kup ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Takva je atmosfera oko kluba da se svaka vijest dočeka "na nož", mada je ovo za Akademiju nakbolja stvar koja joj se desila od njenog osnivanja.
Akademija je dobila svog investitora, tj finansijera i bit će totalno odvojena od kluba što se to ga tiće i samim tim sam klub i Akademija riješili su jedan ogroman problem. Za neupućene Akademija je gutala 100.000+ KM mjesečno bez ikakvih konkretnih ulaganja u infrastrukturu naročito u zadnjem periodu gdje se vjerovatno čekao ovaj investitor.
Što se tiče radova u kampu tu neće biti ništa spektakularno jer se nije uspjela dobiti pretvorba zemljišta tako da nikakvi građevinski radovi ne dolaze u obzir, samo montažni mada i tu se dosta napredovalo tako da će novopostavljeni objekat biti super. Obnovit će se tereni i postojeći objekti i to je to.
Sad koliki će biti uticaj ovog princa u samom klubu teško je znati možda će biti jasnije kad vidimo da je preuzeo i od koga je preuzeo, dio upravljačkih prava jer drugačije ne može investirati u samu Akademiju.
Uglavom Akademija je dobila jednu mirnoću u narednih 10 godina i što je još važnije njeno postojanje nije vezano za klub a sam klub je i dalje privilegovan i njen vlasnik tako da bez obzira na sve imamo jednu ogromnu bazu za crpiti igrače.
Ko god je učestvovao u ovom poslu kapa dole i bez obzira na naziv koji je dodan ovo je i više nego dobro.
Akademija je dobila svog investitora, tj finansijera i bit će totalno odvojena od kluba što se to ga tiće i samim tim sam klub i Akademija riješili su jedan ogroman problem. Za neupućene Akademija je gutala 100.000+ KM mjesečno bez ikakvih konkretnih ulaganja u infrastrukturu naročito u zadnjem periodu gdje se vjerovatno čekao ovaj investitor.
Što se tiče radova u kampu tu neće biti ništa spektakularno jer se nije uspjela dobiti pretvorba zemljišta tako da nikakvi građevinski radovi ne dolaze u obzir, samo montažni mada i tu se dosta napredovalo tako da će novopostavljeni objekat biti super. Obnovit će se tereni i postojeći objekti i to je to.
Sad koliki će biti uticaj ovog princa u samom klubu teško je znati možda će biti jasnije kad vidimo da je preuzeo i od koga je preuzeo, dio upravljačkih prava jer drugačije ne može investirati u samu Akademiju.
Uglavom Akademija je dobila jednu mirnoću u narednih 10 godina i što je još važnije njeno postojanje nije vezano za klub a sam klub je i dalje privilegovan i njen vlasnik tako da bez obzira na sve imamo jednu ogromnu bazu za crpiti igrače.
Ko god je učestvovao u ovom poslu kapa dole i bez obzira na naziv koji je dodan ovo je i više nego dobro.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Ne znamo, ti vani bereš ojre a mi se mučimo u BiH. I kada je Sarajevo trebalo pomoć nije bilo ni tebe ni drugih, nego je Mirvić dao svoj novac i danas dan ga daje.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Jedan od najvećih problema koji nas u BiH generalno usporava u svemu i vraća korak unazad je da za sebe mislimo da smo Bogom dani, da nam sve treba podrediti, da smo najpametniji i da nam niko nije ravan, a da pri tome najdalje u životu što smo postigli je neki rad za platu i prosječan život. Naravno, sve to je za ljude i sasvim ok i realnost većine nas, ali čemu onda visoko mišljenje o sebi ili ti ga o nama ?
Kerojed ??? Da ne bi kerojeda sad bi ku... svirali. Za života spomenik podići Kusti i ekipi za dovođenje Tana. Inventar se u klubu popisivao, al jok kerojed, malo nam titula, a po 2000 na tribinama. Znate li vi kako je nekoga nagovoriti da kupi ništa ili nekoga ko nema ništa (imovina), a pri tome grca u dugovima ?
Kao da prodaješ neki model auta po tržišnoj cijeni, a nema motora ili havarisan i haj ti nagovori kupca da plati tržišnu cijenu za taj model. Pa ljudi dragi u problemima jesmo, ne znamo u kojem smjeru gonimo, ali ipak cijenimo ono što imamo, jer u malo ga ne izgubismo, a nesvjesni smo te činjenice. Sve je proces, kao i život, 100 x na glavu, pa ustani gazi i tako opet ... FKS isto tako dok proces ne uradi svoje vremenom, dok gazda na nauči na svom primjeru ili dok ne počne slušati, napravili smo sistem uloga, čovjek kupio i uložio, trudi se, ali pravi i pogrešne poteze jbga, nadamo se da će u narednom periodu doći tobe i slušati struku ili slijediti pozitivne primjere iz drugih klubova.
Idemo naprijed i biti pozitivni, šta nam je drugo preostalo ?
Kerojed ??? Da ne bi kerojeda sad bi ku... svirali. Za života spomenik podići Kusti i ekipi za dovođenje Tana. Inventar se u klubu popisivao, al jok kerojed, malo nam titula, a po 2000 na tribinama. Znate li vi kako je nekoga nagovoriti da kupi ništa ili nekoga ko nema ništa (imovina), a pri tome grca u dugovima ?
Kao da prodaješ neki model auta po tržišnoj cijeni, a nema motora ili havarisan i haj ti nagovori kupca da plati tržišnu cijenu za taj model. Pa ljudi dragi u problemima jesmo, ne znamo u kojem smjeru gonimo, ali ipak cijenimo ono što imamo, jer u malo ga ne izgubismo, a nesvjesni smo te činjenice. Sve je proces, kao i život, 100 x na glavu, pa ustani gazi i tako opet ... FKS isto tako dok proces ne uradi svoje vremenom, dok gazda na nauči na svom primjeru ili dok ne počne slušati, napravili smo sistem uloga, čovjek kupio i uložio, trudi se, ali pravi i pogrešne poteze jbga, nadamo se da će u narednom periodu doći tobe i slušati struku ili slijediti pozitivne primjere iz drugih klubova.
Idemo naprijed i biti pozitivni, šta nam je drugo preostalo ?
Zadnja izmjena: Djulboni, dana/u 27 okt 2025, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Hvala
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Kad sam procitao da dolazi ovaj novi investitor jako sam bio skeptican ali sam malo pogledao ovaj klub ciji je vlasnik. Oni u tri sezone (ne racunajuci ovu) nisu izgubili utakmice u prvenstvu i trenutno su prvi na tabeli sa +40 gol razlikom a tek im je 8 kolo proslo.. Nadam se slicnom i kod nas!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ko mi posalje podatke o ovome retardu dobice isto ili neka mi se javi sam da beze ne baca pare,pose.rem ti se na sve sto imas. I sta ces uraditi mangupe?Bosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:46Stoka ti jebbe novorodjenu bebu i roditelje na tabutu mamu ti jebbem usranu i tebi ovima sto te drze na forumu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:41Levatu taj sto ga nazivas kerojedom te spasio od bankrota da nebi bio sad Sarajevo1946,osvojio titule koje si do tad na razglednici gledo,ko dozvolja a ovako da nezhvalna,primitivna stoka ovdje vrijedja?
Ja banapoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:27Malo je to prosjecnom pitaru koji dodje jednom u godini na evropsku tekmu i vjeruje da nam je to prosjek tokom cijele godine pa navija za renoviranje Koseva ili novi stadion sa kapacitetom 20-25 hiljada.
Da ispravim ove pojedince...
Princ Ismail nije usao samo u Akademiju i rasteretio klub...
Vodite se imenovanjem Akademije njegovim imenom, sto je pogresno u rasudjivanju o njegovoj ulozi u klubu...
Bas sam citao neke vase postove i mogu samo reci da nagadjate, ali opet vam ponavljam za neko vrijeme cete saznati sve...
Princ Ismail nije usao samo u Akademiju i rasteretio klub...
Vodite se imenovanjem Akademije njegovim imenom, sto je pogresno u rasudjivanju o njegovoj ulozi u klubu...
Bas sam citao neke vase postove i mogu samo reci da nagadjate, ali opet vam ponavljam za neko vrijeme cete saznati sve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.