400,najvise 500mb...gledaj na bet365.com,moras se registrovat al najbolja slika bude na njemublueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
400,najvise 500mb...gledaj na bet365.com,moras se registrovat al najbolja slika bude na njemublueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
do 500 mbblueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
evo samo mala ispravka ja nasao neki UFFICIALE: MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.Interista di cuore je napisao/la:INTER (4-3-1-2) - Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Stankovic; Obi, Zanetti; Sneijder; Milito, Eto'o.
MILAN (4-3-1-2) - Abbiati; Zambrotta, Nesta, T. Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
_________Luca
Cordoba_Lucio_Matrix_Chivu
_Stankovic_Obi_Capitano
________Sneijder
_____Milito__Eto'o
FORZA INTER
Hvala brate, to je nista za vecerasnji uzitak za deranje guzova BilanuInterista di cuore je napisao/la:400,najvise 500mb...gledaj na bet365.com,moras se registrovat al najbolja slika bude na njemublueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
blueman-TM87 je napisao/la:Hvala brate, to je nista za vecerasnji uzitak za deranje guzova BilanuInterista di cuore je napisao/la:400,najvise 500mb...gledaj na bet365.com,moras se registrovat al najbolja slika bude na njemublueman-TM87 je napisao/la:Dajte hitno stream za tekmu i ako moze neko da mi kaze koliko ce me oderati gledanje (MB ili KB cega vec)
Huska je napisao/la:Na Curvi Nord napravljen ogromni trasparent sa slikom nosonje i Piquea u romantičnom trenutku ispred Camp Noua, hahahaha...![]()
Gatuso, Sedorf, Ambrosinibit ce zajebano protiv ovih super brzih veznih igraca nemoj taka ipak je gatuzo tehničar teški ambrosini je bolji nego messi a sedorf je brži nego Powel
![]()
![]()
Citam na Inter forumu da ciganstura navija za bilan...Huska je napisao/la:kad smo vec kod powela, na stadionu je i Usain Boltkao i onaj konjina od smradotelia
Mala ali ne stopa, forza Inter. Rano smo ga primili ali ima jos da se igraSemir_Sa je napisao/la:Mala ova slika na bet365
http://atdhe.net/index.htmlenobarca je napisao/la:e ima li ko link za utakmicu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.