Pa ta ekipa iz Ria je igrala egal utakmicu sa Hrvatskom koja je daleko od vrha,a sad bi se kao prosetali,nidje veze.Epidaurus je napisao/la:Dan te je.bo koja logika![]()
Gori sam i ja sto se raspravljam, osvojili bi sve, niko ne bi imao sanse protiv vas, cak bi se i Ameri sa najjacim mogucim dream teamom tresli od kompletne Srbije.
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Utakmice s Hrvatima su nesto sasvim drugo. Ne mozes to uzimati jao pandan, jer tu radi psiha, to je vise.od sporta! Hrvatska je za Srbiju u rukometu ono sto je Srbija za njih u kosarci, a svaki mec bude gol razlike ili remi!SF6 je napisao/la: Pa ta ekipa iz Ria je igrala egal utakmicu sa Hrvatskom koja je daleko od vrha,a sad bi se kao prosetali,nidje veze.
Srbija je vec 3-4 god. druga reprezentacija svijeta, to je i na ovom EB polazala, a ti ga i dalje bacaj na Špance! Sta ti ja mogu...Epidaurus je napisao/la:Gori sam i ja sto se raspravljam, osvojili bi sve, niko ne bi imao sanse protiv vas, cak bi se i Ameri sa najjacim mogucim dream teamom tresli od kompletne Srbije.

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 16 sep 2017, 00:24, ukupno mijenjano 3 puta.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la: Ova ekipa bi se nosala sa kompletnom Francuskom i Španijom, a da ne pricamo kakav bi show bio sa onim masinama...![]()
Slovenci razvale ovakve Špance i sta bi oni kao bili puno jaci sa Lullom, Mirotićem i Ibakom. Pa da, bili bi egal sa Slovenijom i ovakvom Srbijom...

- branimir85
- Kontakt:
bravo za Srbe
a što se ove rasprave tiče ,mislim da su Španjolska ,Srbija i Francuska u full sastavima podjednake ekipe i da bi u 9/10 tekmi odlučivala jedna lopta,jednostavno na temelju jedne tekme teško je razlučiti tko je bolji,ali opet svaka čast Srbima na još jednom finalu jednostavno stvorili su kult reprezentacije-nije važno tko igra

a što se ove rasprave tiče ,mislim da su Španjolska ,Srbija i Francuska u full sastavima podjednake ekipe i da bi u 9/10 tekmi odlučivala jedna lopta,jednostavno na temelju jedne tekme teško je razlučiti tko je bolji,ali opet svaka čast Srbima na još jednom finalu jednostavno stvorili su kult reprezentacije-nije važno tko igra

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ovo je vec fakat epska glupostmarconato je napisao/la:Epidaurus je napisao/la: To je tvoje misljenje koje je vrlo vjerovatno suvise subjektivno.
Slovenci razvale ovakve Špance i sta bi oni kao bili puno jaci sa Lullom, Mirotićem i Ibakom. Pa da, bili bi egal sa Slovenijom i ovakvom Srbijom...
Zasto.Znas li ti sta je Bjelica za ove nabrojane?Kajzer10 je napisao/la:Ovo je vec fakat epska glupostmarconato je napisao/la:Epidaurus je napisao/la: To je tvoje misljenje koje je vrlo vjerovatno suvise subjektivno.

Dobro, moram malo.biti i ironican obzirom koliko se trudite ne priznati da je Srbija jednostavno najjaca evropska ekipa!
Špancima fale 3 igraca i ljudi neuvjerljivi, a mi bez 7-8 razvaljujemo! Sta nije jasno?!
Špancima fale 3 igraca i ljudi neuvjerljivi, a mi bez 7-8 razvaljujemo! Sta nije jasno?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma isti k'o i onaj od neki dan. Izvali glupost gdje samo mozes vidjeti da dalje od utakmica Partizana i Zvijezde nije mrdnuo, i to povremeno pogleda.
Inace nemam problema sa slicnim stvarima, ali brate kakve covjek gluposti napisa, dobro se kakav zemljotres nije osjetio na forumu.
Da ne komentarisem nista osim 'prosetati se do finala/titule' (kako je vec napisano). Protiv igraca poput jednog Parkera, Gobera, Batuma, brace Gasol, Ibake, Ljulja, napisati tako nesto... Ne mere ni to svako.
Za mene prosetati znaci dobiti utakmicu 20+ razlike bez prevelikog opterecenja, da pri tome protivniku ne ponudis ni promil sanse da te savlada. Dzaba silne NBA karijere vecine ovih nabrojanih igraca, kad bi ih se tek tako patosiralo.
Sad je ironija.
Inace nemam problema sa slicnim stvarima, ali brate kakve covjek gluposti napisa, dobro se kakav zemljotres nije osjetio na forumu.

Za mene prosetati znaci dobiti utakmicu 20+ razlike bez prevelikog opterecenja, da pri tome protivniku ne ponudis ni promil sanse da te savlada. Dzaba silne NBA karijere vecine ovih nabrojanih igraca, kad bi ih se tek tako patosiralo.

Sad je ironija.

Normalno da ne bi bilo 20+, to.mogu samo Ameri, ali nekih 5-10ak + sasvim bi ocekivano bilo, pri tome.bez igranja svih igraca preko maksimuma kao sto je veceras bilo...

Čestitke Sloveniji i Srbiji na finalu. Uz Gorana sam u finalu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Ovako nesto u nedelju.
2001. Istanbul - Dejan Bodiroga
2017 Istanbul - Milan Macvan
Za mene pod terminom ''prosetat' se'' podrazumijevam:
- sve pobjede
- pola utakmica da dobijes i sa manje od 10 razlike, ali da potvrdis kvalitet i stabilnost, pokazes da si bolja ekipa bas za tih par poena...
Pobjedjivat' 20+ nije ''setanje'' vec: kantanje, gazenje, rasturanje, samaranje, pic*anje svih redom itd.
- sve pobjede
- pola utakmica da dobijes i sa manje od 10 razlike, ali da potvrdis kvalitet i stabilnost, pokazes da si bolja ekipa bas za tih par poena...
Pobjedjivat' 20+ nije ''setanje'' vec: kantanje, gazenje, rasturanje, samaranje, pic*anje svih redom itd.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Niko ne spominje Grcku i koliko su oni oslabljeni neigranjem trenutno ubjedljivo najboljeg Evropskog igraca Giannisa.
- alan_kardec
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Zbog ovih komentara o setanju se covjeku kompletna reprezentacija Srbije zgadi. Ma ne bi se vi kompletni samo prosetali Eurobasketom, vi bi i Amere 20 razlike nabili.
tebi se reprezentacija Srbije gadi ko zna od kada i to nema veze sa bilo čime, a sa komentarima na netu (sa kojima možeš da se slažeš ili ne) ponajmanje. Da te ne znam, pitao bih te kakve veze Bogdan, Bobi, Đorđević, Jović... i njihov veliki uspjeh, imaju sa navijačkim komentarima, ali neću pošto se sjećam prošlog eb i tvojih komentara ovdje u kojima ti se gade Đorđević, Marković, Erceg, Kuzmić, Teodosić... gadi ti se Miško, gadi ti se srpski lobi u evropskoj košarci i još mnogo toga, iz ko zna kakvih razloga. Poenta priče je da ti bol boluješ, nikom ne kazuješ.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mirko ponovo objasnio. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Je l' sad finale Srbi protiv Srba? 

Ne zavadjaj nas...Federer17 je napisao/la:Je l' sad finale Srbi protiv Srba?

Ovo nije Zvezda - Partizan!

Tj. Jaka protiv Ede!

Zadnja izmjena: Mirko, dana/u 16 sep 2017, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Evo ozbiljno razmisljam o samoubistvu zbog uspjeha Srbije, procitao si me.alan_kardec je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Zbog ovih komentara o setanju se covjeku kompletna reprezentacija Srbije zgadi. Ma ne bi se vi kompletni samo prosetali Eurobasketom, vi bi i Amere 20 razlike nabili.
tebi se reprezentacija Srbije gadi ko zna od kada i to nema veze sa bilo čime, a sa komentarima na netu (sa kojima možeš da se slažeš ili ne) ponajmanje. Da te ne znam, pitao bih te kakve veze Bogdan, Bobi, Đorđević, Jović... i njihov veliki uspjeh, imaju sa navijačkim komentarima, ali neću pošto se sjećam prošlog eb i tvojih komentara ovdje u kojima ti se gade Đorđević, Marković, Erceg, Kuzmić, Teodosić... gadi ti se Miško, gadi ti se srpski lobi u evropskoj košarci i još mnogo toga, iz ko zna kakvih razloga. Poenta priče je da ti bol boluješ, nikom ne kazuješ.
Potpis!Mirko je napisao/la:Za mene pod terminom ''prosetat' se'' podrazumijevam:
- sve pobjede
- alan_kardec
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Evo ozbiljno razmisljam o samoubistvu zbog uspjeha Srbije, procitao si me.
nije ni bilo teško pročitati te kad si proziran ko prolom voda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.