Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Sloga smiješna ekipa. Konjuh bez 6 igrača odigrao solidnu partiju protiv '' top napucane'' Sloge. Valja Rađi opet u mutne radnje, džaba pojačanja
Ma kakav egal druze, do 45 minute dok je igrala prva ekipa Sloge, Konjuh nije prišao bliže od - 7, Konjuh bi mogao biti smiješan ove sezone, živi bili pa vidjeli.
A šta je sa igračima Konjuha koji fale?
-
- Kontakt:
- gradacac10
- Kontakt:
Idi ba jbte bog i gradacac, obrisi sline i idi da se igras konju jedan veze nemas.gradacac10 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:19Nista ova trojica igraca nece popravit Konjuh... Hamzic bolji od Jevtica? Nisu njih trojica tri Karabatica... Konjuh borba za opstanak i to je to
Prati prvu ligu federacije.
Evo sta me nervira sad bih ja se pobijo snjim pojma nema a komentarise
Baraz bez publike zvanično
- gradacac10
- Kontakt:
50 osoba smije biti na utakmici a to su igrači ,stručni štabovi, službena lica , doktor i snimatelj utakmice....
Izašla je COVID-19 procedura, mjerenje temperature, ispunjavanje upitnika za svih 50 učesnika prije svake utakmice,ekipa gotujuća mora najavit broj i dostavit spisak ko sve dolazi na utakmicu 8 sati prije početka iste ,domaćinu ,dekegatu i komesaru takmičenja... Vazda nekih procedura ima...
Vidjet ces pometnje, ipak je ovo Bosna i Hercegovina, kad nadprosječni Bošnjo pokaže da je jači i od korone 
Smjesna odluka...ljudi u kaficima, restoranima, klubovima i bazenima sjede jedni na drugima, 500 ljudi u prostoru od 100 kvadrsta i 3 metra visine....a ne mogu u onolike dvorane...klubovi ovo treba da bojkotoju
Represija nad sportom, diskriminacija klasicna. Nek smo mi punili bazene, diskooteke i plaze cijelo ljeto, i sada hajmo zabraniti sport da eto kobajagi sprijecimo koronu. Sprdacina...
Borac Vogosca 21 23
Imal ikakvih informacija, sta se desava?
Imal ikakvih informacija, sta se desava?
-
- Kontakt:
U veszprem areni sinoc 2500 gledalaca...postuje se distanca...zar nije moglo ovako i kod nas? Jedno prazno mjesto i tjt...rjesen problem
Klubovi poput vakufa,maglaja,visokog,iskre,leotara,zavidovica, gracanice itd. Obezbedjuju dobsr dio budzeta sa kartama od domacih utakmica.
O ovome treba dobro razmisliti, veliki uderac za klubove su prazne tribine
Klubovi poput vakufa,maglaja,visokog,iskre,leotara,zavidovica, gracanice itd. Obezbedjuju dobsr dio budzeta sa kartama od domacih utakmica.
Glupo je uopste ikakve restrikcije pusti sve po starom da tece i tjt.Steknes kolektivni imunitet i zrtvujes da ti umre sad 100 ljudi u mjesec dana da ti ne bi umrlo kroz 6 mjeseci 1000 ljudi.ham19 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:43U veszprem areni sinoc 2500 gledalaca...postuje se distanca...zar nije moglo ovako i kod nas? Jedno prazno mjesto i tjt...rjesen problem
Gledao sam utakmicu Maglaja i Slobode.U svakom smislu Sloboda ih je nadigrala,ruku na srce Maglaj je bas dosta podmladio ekipu,bit ce veliki izazov za njih ove sezone.Jedna stvar me zanima,sta se desava sa Konjuha?Krivaja ih rasula na njihovom terenu,po pisanju portala nova uprava,dosta para itd,u cemu je problem pa tako losa igra ,neko iz Ziv?
-
- Kontakt:
Fali im okosnica ekipe 2 utakmice igrali momci koji nemaju minute odigrane u Premijer ligiscc01 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:23Gledao sam utakmicu Maglaja i Slobode.U svakom smislu Sloboda ih je nadigrala,ruku na srce Maglaj je bas dosta podmladio ekipu,bit ce veliki izazov za njih ove sezone.Jedna stvar me zanima,sta se desava sa Konjuha?Krivaja ih rasula na njihovom terenu,po pisanju portala nova uprava,dosta para itd,u cemu je problem pa tako losa igra ,neko iz Ziv?

Ja gledo sa tribina, Konjuh dosta rotira i daje sansu svojoj djeci.scc01 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:23Gledao sam utakmicu Maglaja i Slobode.U svakom smislu Sloboda ih je nadigrala,ruku na srce Maglaj je bas dosta podmladio ekipu,bit ce veliki izazov za njih ove sezone.Jedna stvar me zanima,sta se desava sa Konjuha?Krivaja ih rasula na njihovom terenu,po pisanju portala nova uprava,dosta para itd,u cemu je problem pa tako losa igra ,neko iz Ziv?
Konjuh je puno bolji od Krivaje ovaj rez je samo rezultat i nista vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.