FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E na šta smo spali јebem nas ja sve.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Meraak1921
- Kontakt:
Hajmo na Rudarrrr svi, bar 4.000 .. Podrska momcima, sta je tu je sto bi Husref rekao. Bice teska tekma, ima Rudar onih brzih pojedinacaa
Idi ba uhvati se engleske premier lige i Barcelone, odjednom se ti pojavio.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Što se prije pomirimo sa istinom da ćemo ove sezone voditi grčevitu borbu za opstanak sa Posušjem, Radnikom i Leotarom, bit' će nam lakše svariti poraze od daleko kvalitetnijih ekipa tipa Zrinjski, City...
Bezveze se ovdje hajca pred utakmicu a zna se da smo loši.
Sabur jbg, valja se taljigat kroz sezonu. Valjda nekada krene na bolje.
Svi na Rudar!!!!!
Pisao ja davno, nemam više želuca. Samo u tišini gledam.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ma odsaburacemo i svjesni smo situacije, ali nije svejedno kad primis tricu i u ovakvoj otvorenoj utakmici ne napravis sanse..voltron30 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:50Što se prije pomirimo sa istinom da ćemo ove sezone voditi grčevitu borbu za opstanak sa Posušjem, Radnikom i Leotarom, bit' će nam lakše svariti poraze od daleko kvalitetnijih ekipa tipa Zrinjski, City...
Pročepit će negdje.
Ko god je gledao Zrinjski ove sezone vidio je da su uigrani i spremni za titulu.
Bilibija je preiskusan za naše štopere i svi imaju problema sa njim.
Nema veze, idemo dalje! Duga je sezona!
SVI NA RUDAR!
Bilibija je preiskusan za naše štopere i svi imaju problema sa njim.
Nema veze, idemo dalje! Duga je sezona!
SVI NA RUDAR!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Naravno, strpljenja treba. Podrška Tomi i Marenciju, ekipi i novoj upravi i Skupštini!
Vi ste Željo!
Vi ste Željo!
-
- Kontakt:
Bilbiju najjaci stoperi u BiH ne mogu zaustaviti...a kamo li nasi omladinci.
Utakmice na Grbavici ce nam odluciti hocemo li strepiti za opstanak ili kraj sezone docekati mirno (iznad 8. mjesta)
Utakmice na Grbavici ce nam odluciti hocemo li strepiti za opstanak ili kraj sezone docekati mirno (iznad 8. mjesta)
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Prije svega hvala ljudima što nisu navalili i da nam uvale jedno sedam komada, izgledali smo kao protiv Hapoela
Puna podrška momcima, Bekrić meda ne moža, od Zdunića če biti kuveta, samo jako protiv Rudara

Puna podrška momcima, Bekrić meda ne moža, od Zdunića če biti kuveta, samo jako protiv Rudara

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Nije problem fasovati, problem je ukočiti se od straha. I to bez ikakve potrebe. Ne znam kako ne vide momci da je 90% navijača uz njih? Opustite se malo, igrajte lopte niste baš svi tek došli do seniorskog fudbala. Ova ekipa, koliko god je možda loša, može puno bolje od ovoga što su prikazali zadnje 2 utakmice.
Volimo te ludo šampione i svi jako 14.08!!!!!!!!!!!!!!!!
Volimo te ludo šampione i svi jako 14.08!!!!!!!!!!!!!!!!
Željezničar za život cijeli!

-
- Kontakt:
Podrska ne smije izostati.
Daj ba banujte ove, pa necemo slaviti poraz. Nismo pitari, komentarisemo utakmicu koju smo izgubili 3:0
Protiv Celika puna Grbavica, oni nikad slabiji, gasimo ih.. i jedva nekako 1:0 jos im sudija iskljuci igraca u 30nekoj.
Nemamo nista protiv momaka, ali izaci kao totalni amater bez zatvaranja, udvajanja, pasova, nisu zasluzilo pohvale.
Daj ba banujte ove, pa necemo slaviti poraz. Nismo pitari, komentarisemo utakmicu koju smo izgubili 3:0
Protiv Celika puna Grbavica, oni nikad slabiji, gasimo ih.. i jedva nekako 1:0 jos im sudija iskljuci igraca u 30nekoj.
Nemamo nista protiv momaka, ali izaci kao totalni amater bez zatvaranja, udvajanja, pasova, nisu zasluzilo pohvale.
-
- Kontakt:
Pa jel to stvarno neko misli da je Ivković bolji trener od Amara i da su ovi igrači bolji od onih što su igrali kod Amara. Htjeli ste ovo i zdušno se zalagali pa sad gledajte lafčine. Ja sam se pomirio sa sudbinom i svjestan sam bio da če ovako biti pa se ne nerviram. Jedino mi je malo krivo što je Vrhovca izbacio na poluvremenu. Momak se baš bori i među najboljim nam je igraćima i nije kriv ni za jedan go al nema veze idemo dalje dobiti Rudara na Grbavici.
Ono što je fascinantno, koliko nam je loša skok igra. Pored 3 gola glavom, bilo je još pregršt prilika i poluprilika za Zrinjski iz centaršuteva. Stoperi skoro nijedan duel u zraku nisu dobili.
OK, loši smo, slab roster, neiskustvo...ali brate dragi, može se na treningu uvježbavati odbrana, skok, postavljanje...
Ako je protivnik bolji, ne mora te i nadskakivati kao pionire. Po meni je jedino to neka zamjerka (uz izmjene), ovo ostalo očekivano. Zrinjski je ozbiljna ekipa i 99% će biti prvak.
OK, loši smo, slab roster, neiskustvo...ali brate dragi, može se na treningu uvježbavati odbrana, skok, postavljanje...
Ako je protivnik bolji, ne mora te i nadskakivati kao pionire. Po meni je jedino to neka zamjerka (uz izmjene), ovo ostalo očekivano. Zrinjski je ozbiljna ekipa i 99% će biti prvak.
jeboga vise i Amar smori s njim zbog njega imamo i ovo da moramo debile koje je on doveo u vidu mujezinovica ,blazevica i subasica trpiti i klub kojem je rahmet predan dok se on izvukao bez posljedica i drka rackubojamora je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:07Pa jel to stvarno neko misli da je Ivković bolji trener od Amara i da su ovi igrači bolji od onih što su igrali kod Amara. Htjeli ste ovo i zdušno se zalagali pa sad gledajte lafčine. Ja sam se pomirio sa sudbinom i svjestan sam bio da če ovako biti pa se ne nerviram. Jedino mi je malo krivo što je Vrhovca izbacio na poluvremenu. Momak se baš bori i među najboljim nam je igraćima i nije kriv ni za jedan go al nema veze idemo dalje dobiti Rudara na Grbavici.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.