Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Isnar
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Isnar » 12 feb 2010, 23:03

LBJ MVP je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:Za one od vas Topnika kojim treba malo optimizma evo sest razloga zasto Arsenal i dalje moze biti prvak :D
1. United and Chelsea are vulnerable.
2. Our Schedule after February is . . . favorable, to say the least.
3. Many Happy Returns.
4. We’ve got Cesc Fabregas.
5. This Team Tends to Play Its Best Football When People Count Us Out.
6. There’s only one Arsene Wenger.

Opsirnije: http://arsenal.theoffside.com/team-news ... eague.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kako kažu nada umire zadnja ili posljednja
Evo ti sest razloga zasto Arsenal nece biti prvak:
1. Arsenal is surely more vulnerable than United or Chelsea.
2. There is NO schedule that can take Arsenal in front of United AND Chelsea form this position.
3. Robin van Persie will not be in squad soon, so what return are we talking about?
4. And we've got Wayne Rooney.
5. Playing Arsenal's best football does not mean winning a title at all.
6. There's only one Sir Alex Ferguson, if I may notice.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 feb 2010, 23:43

Evo ti sest razloga zasto Arsenal nece biti prvak:
1. Arsenal is surely more vulnerable than United or Chelsea.
2. There is NO schedule that can take Arsenal in front of United AND Chelsea form this position.
3. Robin van Persie will not be in squad soon, so what return are we talking about?
4. And we've got Wayne Rooney.
5. Playing Arsenal's best football does not mean winning a title at all.
6. There's only one Sir Alex Ferguson, if I may notice.
:lol: :lol:

^ Slazem se .. Mada Chelsea ima najvece sanse da osvoji :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 11:49

Evo čitam za Andreja i Alexa, još ništa se ne zna o njihovim povredama. Za Alex-a vjerovatno će bit spreman za Porto dok Andrej, hmm, vjerovatno neće, al et... ima još dana pa nadam se da će bit sve kako treba ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 11:53

Heh, eto kao što sam i sumnjao Alex će da igra a Andrej neće. Ma hajd, Imamo zamjenu za Andreja, Tomas je tu ;) A i Samir se vraća u formu... Svakako nemamo šta žalit, imamo opet strašne igrače u sredini i kloc u napadu i vjerovatno pobjeđujemo ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 11:58

Cescinho4 je napisao/la:Ma nece biti lako protiv Porta. Kad se sjetim izvlacenja...Ostali oni i Milan i njih dobijemo.
Protiv Milana bi nam bilo puno lakse ;)
Da, al samo iz jednog razloga, što mi igramo brz, lepršav i napadački fudbal što Milanu ne odgovara, a Porto, hmm, tu je negdje blizu nas sa tim... Al po meni je Milan daleko kvalitetnija ekipa sa dosta iskustvom koji u ovakvim tekmama dobro dođe ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 12:03

Svejedno, da smo dobili i Real mi se trebamo borit i dogurat što dalje, a ovdje ne smijemo ispast.. U ovoj fazi...

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 13 feb 2010, 12:13

GunnerS je napisao/la:Svejedno, da smo dobili i Real mi se trebamo borit i dogurat što dalje, a ovdje ne smijemo ispast.. U ovoj fazi...
ma sve bi bilo lakse da imamo nekoga u napadu umjesto oonog kloca Bendnera
a jbg valja se cupati i sa njim
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 12:18

Hajd barem je dobar u skoku i ima krakate noge... Pomaže i u borbi za loptu... Nije toliko loš, bolje i on u napadu nego Andrej il Dudu...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 feb 2010, 12:21

GunnerS je napisao/la:Heh, eto kao što sam i sumnjao Alex će da igra a Andrej neće. Ma hajd, Imamo zamjenu za Andreja, Tomas je tu ;) A i Samir se vraća u formu... Svakako nemamo šta žalit, imamo opet strašne igrače u sredini i kloc u napadu i vjerovatno pobjeđujemo ;)
zaista ne razumijem tolike napade na bendtnera, momak ima samo 22 godine, a napadaci kao on kasnije sazrijevaju, npr drogba, Cole, toni...jedan je od najzasluznijih sto se danska plasirala na svjetsko prvenstvo, sad se tek vratio poslije povrede i to na derbi utakmice, naravno da nece napraviti nesto posebno, a prije povrede ga je wenger koristio na neprirodnoj poziciji za njega
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 12:25

Jarane nemoj se uvrijedit al mislim da malo bolje pratim Arsenal od tebe ;)

Nikolas, ol ti ga kloc, je ba smotan sam od sebe. Svaka čast, jedino što se kod njega meni sviđa je to da je borben i da neće olahko pustit loptu da ode od njega kao kreten iz manchester city-a... To ga jedino za sad i spašava... Rekao sam, dobar je s glavom u skoku, ima krakate noge i to mu je plus, tehnika mu je totalni minus i šut... Ako želi bolje, to dvoje mora poboljšat jer u Arsenal idućeg ljeta stiže 100% napadač i njega će izbacit iz prvih 11...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 feb 2010, 12:32

GunnerS je napisao/la:Jarane nemoj se uvrijedit al mislim da malo bolje pratim Arsenal od tebe ;)

Nikolas, ol ti ga kloc, je ba smotan sam od sebe. Svaka čast, jedino što se kod njega meni sviđa je to da je borben i da neće olahko pustit loptu da ode od njega kao kreten iz manchester city-a... To ga jedino za sad i spašava... Rekao sam, dobar je s glavom u skoku, ima krakate noge i to mu je plus, tehnika mu je totalni minus i šut... Ako želi bolje, to dvoje mora poboljšat jer u Arsenal idućeg ljeta stiže 100% napadač i njega će izbacit iz prvih 11...
to je tvoje misljenje
da je on toliki kloc ne bi on igrao u arsenalu, valjda wenger zna kakav je on igrac ;) a i vec sam rekao napadaci kao on sazrijevaju kasnije
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 13 feb 2010, 12:41

Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 13 feb 2010, 12:47

Cescinho4 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Jarane nemoj se uvrijedit al mislim da malo bolje pratim Arsenal od tebe ;)

De, nemoj sad i ti napadati Nicklasa. U svakom slucaju je bolji od Dudua ;)
ne nikad nije bolji od Dudua
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 feb 2010, 15:03

jay je dao 10 golova u 24 nastupa i dao 1 u fa cupu i veoma je dobar ... usput je prvi koji je dao 3 gola na jednoj utakmici na emiratesu :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 13 feb 2010, 15:52

Cescinho4 je napisao/la:

De, nemoj sad i ti napadati Nicklasa. U svakom slucaju je bolji od Dudua ;)
i jedan i drugi su niza klasa napadaca...eduardo ima osjecaj za igru i jos ponesto dok onaj krkan nema pojma o fudbalu,ne znam sta wenger vidi u njemu ? :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 16:54

Chamack je sam izjavio da želi u Arsenal na ljeto i mislim da je to dovoljno. A i znamo da njega Wenger dugo promatra i da je on jednom nogom u Arsenalu... Trebat će nam jer pored RVP-a koji malo malo povrijeđen nemamo dobrog napadača a on je sigurno vrlo dobar ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 feb 2010, 16:56

eto pojačali ste napad u čemu ste prva ekipa prvenstva trebali bi malo i na odbrani poradit još ode gallas na kraju sezone pa neće vas nigdje bit bez još jednog kvalitetnog stopera
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 16:59

Gallas ako ne bude htio produžit kako Wenger godinama radi a to je da ne produžava sa igračima starijim od 30 godina više od jedne godine ugovor može slobodno da ide... Mi staronje nećemo ;) A siguran sam da će doć kvalitetan stoper, čak bolji od Gallasa. Nadam se da će se moje želje ispunit i da će Subotić doć :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 12:32

Nizozemski napadač Arsenala Robin Van Persie (26) otkrio je kako je prošlog ljeta imao unosne ponude Chelseaja i Manchester Cityja, ali da je uprkos tome odlučio ostati u klubu u koji je stigao 2004. iz Feyenoorda.

Robin Van Persie
"Dobro je da su me vrhunske ekipe željele dovesti, ali na kraju sam ih morao odbiti. Nije lako napustiti Arsenal. Čak i ako biste željeli otići, nije to lako jer ste srcem vezani za taj klub", rekao je Van Persie za News of the World.

Van Persie je privukao interes i talijanskih velikana Juventusa i Intera, ali na kraju je odlučio potpisati četverogodišnje produženje ugovora prema kojem će mjesečno zarađivati oko 70.000 funti.

Nizozemac je trenutno van pogona zbog povrede ligamenata zgloba desne noge. Povredu je zadobio 14. novembra prošle godine u prijateljskoj utakmici nizozemske reprezentacije protiv Italije, a povratak mu se predviđa za april.

"Kada pogledate najbolje svjetske igrače, oni su uvijek zdravi, uvijek spremni. Kada možete odigrati 50 utakmica u sezoni, imate priliku postići više golova i podijeliti više asistencija, što znači da ste važniji za tim. Sve počinje od zdravlja i neki su igrači sretni da nemaju problema s povredama. Nažalost, ja tu ne mogu ništa napraviti jer je moja situacija takva kakva je", zaključio je Van Persie, koji je do trenutka povrede u Premiershipu u 11 odigranih utakmica ostvario učinak od sedam postignutih golova i sedam asistencija.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 12:40

Heh, može, al samo ako dovoljno ojača i ako psihički se ne bude bojao duela. Takav problem smo imal sa Cesc-om i evo ga, u top 5 najboljih veznjaka i tehničara na svijetu :) Samo da RVP dođe do sebe i da nauči od najvećeg Denisa :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []