Moderator/ica: GracanicaAA
ehheh kralju da je zabio golcinu ja bi to cestito i aplaudiro,vidices na tv u kakv je gol.sve ce ti bit jasno,a i bez tog gola ,citavu utakmicu je vladao ciganlukSB90 je napisao/la:mozda i nije, tako je varupa i nama zabio iz svlacionice, a nije prodanovarupa je to neunistivi bolan
ajd evo recu ti u zamjenu sta se rpricalo kod vas to,iskreno bas me zanima..ma varupa je sutirao gotov od svog kaznjenog golman je istrcao do sedmerca svog da pokupi loptu i nekako ga preskoci sta bi i sam neznam,inace golman nam je dobar..sumnjivo brate skroz kao i cijela utakmica,jest da mi nemamo blage veze mislim na igrace,ali onaku partiju pruziy protiv sarajeva i pokayat borbenost to nije ni nalik ovo danas,nisu imali volje,bezidejno,hodaju po terenu ma haus zivi..travnik je mogao i vse pobijedit sa jedno 3,4 razlike..na kraju doslo je do koskanja izmedju igraca,naguravanja,tenzije su se smirile kad ih je obezbjedjenje rastavilo i otjeralo u svlacionicu, i jedan i drugi tim..sumnjiva utakmica skroz,jos kod nas trener vrsi izmejenu iy igre iybacuje jedinog koji se borio i nesto pokazao sto je jos vise bilo za sumnju..ma ciganluk,realno travnik je bio boljividovitadjemila je napisao/la:Šta se to desavalo na kraju utakmice,moze li neko da kaze...
Pustio golman gol sta li...
Ima li neko da opise sta se sve desavalo bas me zanima.Bilo je svakakvih prica danas ovdje...
P.P.crni89 je napisao/la:ajd evo recu ti u zamjenu sta se rpricalo kod vas to,iskreno bas me zanima..ma varupa je sutirao gotov od svog kaznjenog golman je istrcao do sedmerca svog da pokupi loptu i nekako ga preskoci sta bi i sam neznam,inace golman nam je dobar..sumnjivo brate skroz kao i cijela utakmica,jest da mi nemamo blage veze mislim na igrace,ali onaku partiju pruziy protiv sarajeva i pokayat borbenost to nije ni nalik ovo danas,nisu imali volje,bezidejno,hodaju po terenu ma haus zivi..travnik je mogao i vse pobijedit sa jedno 3,4 razlike..na kraju doslo je do koskanja izmedju igraca,naguravanja,tenzije su se smirile kad ih je obezbjedjenje rastavilo i otjeralo u svlacionicu, i jedan i drugi tim..sumnjiva utakmica skroz,jos kod nas trener vrsi izmejenu iy igre iybacuje jedinog koji se borio i nesto pokazao sto je jos vise bilo za sumnju..ma ciganluk,realno travnik je bio boljividovitadjemila je napisao/la:Šta se to desavalo na kraju utakmice,moze li neko da kaze...
Ima li neko da opise sta se sve desavalo bas me zanima.Bilo je svakakvih prica danas ovdje...
?? možel PP ako ti nije mrskovidovitadjemila je napisao/la:Šta se to desavalo na kraju utakmice,moze li neko da kaze...
Ma Benjo neka ih ,to su i zasluzili..jer sramotno je to sto su oni dopustili onako Travnik da ih nadigra,jer uvjeren sam da su bolja mocad od Travnik,onako se ponasat na terenu,nimalo nisu bili zagrijani za pobjedu,sve nesto sami sebi otezu,razvlace igru,nema borbe neke za loptom,Smajlovic ne ulazi u duel nikako,najslabija je karika u ekipi tesko to priznajem jer postujem ga koa igraca i dosta nam je toga dao u proslosti,ali ja nevidim onog Damira koji je davao maksimum svoj i bori ose za svaku loptu...zasluzili su da i mse igraci travnika rugaju..pa kako je nama na tribinama nas niko nerazumije..Benjo_AFC86 je napisao/la:sramotno je to da su igrači Travnika provocirali naše kao Druga liga ovo ono ne možete nam dati gola..
i radi toga je frka i nastala, prvo je Škahić udario njihovog igrača radi toga i dobio crveni..
a na kraju utakmice se to nastavilo i par igrača Travnika je dobilo pesnica radi već navedenoga
za koju stranicu?bos je napisao/la:Ako ima neko iz Srebrenika za posao prenosa utakmica(statistika, rezultati) iz Srebrenika i okoline, neka mi se javi na pp. Potrebno neko minimalno/osnovno znanje engleskog.
Svejedno je protiv koga uzememo ta famozna 3 boda,nije bitno dal zvijezda il neko drugi,mada slaba nafaka da ce to bit protiv zvijeze,dosta smo slabi igracki ,a i neznaci nam puno ta 3 boda potrebnija su vama tako da male su sanse da to uzmemo i bod bi bio ko kuca..Plavci ce imat podrsku sa tribina bez obzira na kojem se mjestu na tabeli nalazili..Neg bujrum svima u Srebrenik da napunimo stadion,i da pokazemo kako se voli svoj klub..pozzNah1d je napisao/la:Kako bi bilo lijepo prvu premierligasku pobjedu ostvarit protiv Zvijezde?A?
Pa sad konretno ti nemogu rec koliko je bilo,bio je BHF Srebrenik i davali su podrsku zmajicima cijelu utakmicu i bas su se pravo zabavljali..po mojoj procjeni posjeta je bila solidna,a i nije se imalo sta vidit ocito je da u ovoj uzrasti igraju babini sinovi koji se nemogu pohvalit znanjem o nogometu i bilo je dosadno gledat utakmicu..Bosanski zmaj je napisao/la:Kakva je bila danas posjeta na stadionu u Srebreniku na utakmici U-17 reprezentacije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.