Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

soe
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la soe » 28 avg 2012, 15:23

Izgleda da Cholo voli ove starije prekaljene igrace.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2012, 20:55

Predstavljen Cisma , nisam ni znao da je bio u Atleticu B :? nek mu je s srecom u svakom slucaju . Malo ga se nesto sjecam iz Almerije i Racinga ,ali nedovoljno da bi znao nesto vise o njegovim (ne)kvalitetima.
slika

Soe, pricao je nedavno Colo u vezi Olivera . Kaze da ga nece previse forsirati ,jer je premlad i ne zeli ga vec sada izlagati ogromnom pritisku . On je premlad, treba jos puno uciti, ne smije ga se odmah gurnuti da ne bi izgorio.
Svakako da ce uz Colu on se izgraditi kao jaka licnost i fudbaler . ;)

Nego,Atletico pod Colinim vodstvom zabiljezio 20 pobijeda, 8 nerijesenih i 5 poraza 33 utakmice . E,to je pravi Atleti !!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 21:01

Jos kad bi pobijedili Reala .. :mrgreen:
Mislim da bi mogli ove sezone otkinuti koji bod ''kraljevima'' ..
Sta kazes @juznjak ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 avg 2012, 22:39

Jojj da vam je da dovedete Diega ili Benata,tad bi bili prejaki.Da je Diego u timu Atletica ruku u vatru bi smio dati da bi uprkos svim pojacanjima Chelsea ih pobjedili.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 avg 2012, 00:25

M4kaveli je napisao/la:Jos kad bi pobijedili Reala .. :mrgreen:
Mislim da bi mogli ove sezone otkinuti koji bod ''kraljevima'' ..
Sta kazes @juznjak ?
Ma kakav koji bod , svih 6 ako Bog da :mrgreen:

Adi, nema nista od toga :cry:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 avg 2012, 09:42

Očekivani sastavi za večerašnji duel u Monte Carlu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 avg 2012, 13:03

slika
Ferdi,takav sastav svi ocekujemo,ali nije iskljuceno da Colo izvede malo defanzivniju formaciju s RG pozadi odnosno s Juanfranom na krilu . Iako mislim da ce 99% taj sastav poceti .

Bice teska utakmica,ali Iskreno,vise sam se bojao Intera prije dvije godine . Chelsea ima problema u odbrani jer Terry je suspendovan,Luiz je cini mi se povrijedjen , a Azpi bi trebao debitovati za njih . Cahila posebno i ne cijenim , jer smatram da je jedan od onih koji su izvikani od strane otockih medija ,Ivanovic je obicni mesar kojem ce Arda lomiti kicmu veceras .

Vidim da je Chelsea odlicno otvorio sezonu ,upisao je tri premierligaske pobjede u nizu, uz gol razliku 8-2. A Eden Hazard se pokazao kao pravo pojacanje. Vec je zabio pogodak za svoju ekipu te zabiljezio nekoliko asistencija ,i cini se da njegov stil igre odgovara Torresu,koji je konacno poceo liciti na pravog El nina . Svakako da je Chelsea favorit ovog susreta, ali i Atleti se ima cemu nadati,jos tu kada Colo naspanuje igrace ,ima veceras da 11 ratnika istrci na teren 8-) .

Oba tima vole udarati svoje protivnike sa brzim kontra-napadima, tako da ocekujem da ce biti izuzetno oprezni u posijedu lopte. E,stoga me zivo zanima kako to izgledati kada Chelsea treba drzati loptu u svom posjedu. :lol:

Uglavnom ,alalalalallalalaaaaaaaaaa...Atleti!! Atleti!! Atletico de MAdrid!!! Atleti!! Atleti!! Atletico de Madrid!! jugando!! GAnando!!! Peleas como el mejor!!!!!!!!!!!!!!

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 31 avg 2012, 14:14

juznjak> je napisao/la:slika
Ferdi,takav sastav svi ocekujemo,ali nije iskljuceno da Colo izvede malo defanzivniju formaciju s RG pozadi odnosno s Juanfranom na krilu . Iako mislim da ce 99% taj sastav poceti .

Bice teska utakmica,ali Iskreno,vise sam se bojao Intera prije dvije godine . Chelsea ima problema u odbrani jer Terry je suspendovan,Luiz je cini mi se povrijedjen , a Azpi bi trebao debitovati za njih . Cahila posebno i ne cijenim , jer smatram da je jedan od onih koji su izvikani od strane otockih medija ,Ivanovic je obicni mesar kojem ce Arda lomiti kicmu veceras .

Vidim da je Chelsea odlicno otvorio sezonu ,upisao je tri premierligaske pobjede u nizu, uz gol razliku 8-2. A Eden Hazard se pokazao kao pravo pojacanje. Vec je zabio pogodak za svoju ekipu te zabiljezio nekoliko asistencija ,i cini se da njegov stil igre odgovara Torresu,koji je konacno poceo liciti na pravog El nina . Svakako da je Chelsea favorit ovog susreta, ali i Atleti se ima cemu nadati,jos tu kada Colo naspanuje igrace ,ima veceras da 11 ratnika istrci na teren 8-) .

Oba tima vole udarati svoje protivnike sa brzim kontra-napadima, tako da ocekujem da ce biti izuzetno oprezni u posijedu lopte. E,stoga me zivo zanima kako to izgledati kada Chelsea treba drzati loptu u svom posjedu. :lol:

Uglavnom ,alalalalallalalaaaaaaaaaa...Atleti!! Atleti!! Atletico de MAdrid!!! Atleti!! Atleti!! Atletico de Madrid!! jugando!! GAnando!!! Peleas como el mejor!!!!!!!!!!!!!!
Bgm ja tebe smatrao za ozbiljnijeg forumaša ;)

Chelsea apsolutno nema problema u odbrani. To što ne igra Terry večeras, velikim hendikepom smatraju samo oni koji ne prate Chelsea dovoljno ;) Pokazat će ti to "izvikani" Cahill, koji uz Luiza (koji nije povrijeđen, ne znam otkud ti to) čini najjači odbrambeni tandem u Chelseaju. Jači od tandema Terry-Luiz i tandema Terry- Cahill.
Bane ti obični mesar, vjerovatno zbog onog crvenog protiv Citya :D dobar, dobar :D ..
Azpi će možda debitovati, ali s klupe.

Ostalo sve ok, s tim da ne sikiraj se, Di Matteo također zna nabrijati svoje igrače ;)

pozdrav ;)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 31 avg 2012, 14:17

Ovo Radovan rješava ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 avg 2012, 14:38

Uz Boziju pomoc Atletico ce veceras aBd pokazati placenicima kako se igra :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 avg 2012, 15:31

Sretno protiv Chelskog!

Neka El Tigre nastavi ''riku'' u protivničkim šesnaestercima... ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 avg 2012, 18:16

Sretno vam veceras. Ako bi vcrs osvojili nebi mi bilo mnogo krivo, naravno da bi malo, izuzetno drag ste mi klub.

Veceras ova dvojca su glavna ;)

slika

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 31 avg 2012, 19:19

Sretno Indijanci ;) Neka pobijedi bolji.
Chelsea F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 avg 2012, 19:35

Ja mislim da je Atletico bliži pobjedi večeras. Oni su sila od ekipe uvijek bili kada su igrali ove veće mečeve u Evropi. Meni na um odmah padnu, dvomeč protiv Liverpoola u grupnoj fazi i fenomenalni Perea, onda protiv Intera, pa Athletica... . Falcao je neriješiva enigma za sve odbrane u Evropi već 2-3 sezone, pa shodno tome i večeras očekujem njegov show. Cholo je digao Atletico na razinu više u odnosu na period dok je Manzano ( :lol: ) vodio klub.

Chelsea s druge strane također preporođen otkako je Di Matteo preuzeo menadžersku poziciju od AVB-a. Ovog ljeta su se strašno pojačali. Sa ovim novim igračima Chelsea je možda i prvi favorit Premiershipa. Pa valjda i to nešto govori. Hazard i Torres igraju fenomenalno na početku prvenstva, pogotovo novajlija Hazard, koji je u ovom trenutku (sudeći po formi), najbolji igrač Chelsea. Atletico se treba čuvati opasnih kontra napada preko Ramiresa, Mate, Hazarda i Torresa. Ninho je ušao u golgetersku formu, al' nešta sumnjam da će i večeras zabiti.

U svakom slučaju nepoznanica nema. Siguran sam da nas očekuje strašan meč. Visok tempo igre, presing obje ekipe i brza igra. Kao što sam već rekao, mislim da je Atletico bliži pobjedi večeras, pa ću shodno tome prognozirati 2:1 za njih. Bilo kako bilo, mene najviše raduje gledanje ove tekme na OBN-u sa onim ljudinama. :mrgreen:
FK Pjetlovi

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 avg 2012, 20:09

Ovaj Falcao je lud. On sam pobjedi ekipu nekada.. I da ispusimo nije sramota. Mnogi su pali od Atletica :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 avg 2012, 20:53

EL TIGREEEE 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 avg 2012, 20:53

definitivno najbolji napadač svijeta.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 31 avg 2012, 20:53

Falcao :shock:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 31 avg 2012, 20:55

Pravi nasljednik Del Piera :D
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 31 avg 2012, 20:56

Zvijer od covjeka :lol:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.