Sportski komentatori

sarajlija89
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la sarajlija89 » 09 mar 2011, 20:03

Aha to,mislio sam da je o njegovim izrecenim stavovima oko reprezentacije...izvinjavam se,gledao sam drugo poluvrijeme samo :)

A jbg...sam je reko da nije rukometni strucnjak :mrgreen: a o njegovom namjernom ili nenamjernom potenciranju nekih stvari...hmm..tesko je pametan biti.

Svi znamo da je bilo problema i sa Demirovicem oko pojedinih igraca...sa Radjom se to nastavilo...i ne bih se eventualno stavljao ni na jednu,ni na drugu stranu..ali cinjenica je da smo imali sve preduslove za dobar rezultat, u ovim kvalifikacijama...neko je odgovoran..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 mar 2011, 21:14

Ovo u životu nisam vidio. Znači, lik prošao i golmana, a Šuko i se i dalje smireno prisjeća nekih davnih utakmica... I tek kad su očistili sa gol linije, smilova se da obrati pažnju na 1000% šansu! :oops: :shock:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 09 mar 2011, 21:18

Željovac je napisao/la:Ovo u životu nisam vidio. Znači, lik prošao i golmana, a Šuko i se i dalje smireno prisjeća nekih davnih utakmica... I tek kad su očistili sa gol linije, smilova se da obrati pažnju na 1000% šansu! :oops: :shock:

Spustena glava,cita sa papira informacije,LEVATINA :lol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2011, 21:25

Jos prikazuje Pata jedno 10 sec s ledja i on govori "Ovo je Pato" a prije toga "Sigurno ce Seedorf biti veza izmedju zadnje i prednje linije Milana"(ovako nesto)-kakav genijalac,shvatio sta znaci "VEZNI" igrac
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 mar 2011, 22:53

Zoran Šuko:"Ne znam dosta Italijanskih rijeci,ali ovu znam,ne bih je preveo".
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2011, 22:55

"Ode Aron Lenon zvani vjetar " :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 mar 2011, 10:31

Željovac je napisao/la:Ovo u životu nisam vidio. Znači, lik prošao i golmana, a Šuko i se i dalje smireno prisjeća nekih davnih utakmica... I tek kad su očistili sa gol linije, smilova se da obrati pažnju na 1000% šansu! :oops: :shock:
Vjeruj da sam tad prest'o gledati utakmicu na BHT-u i naš'o link te uživ'o. Nisam mog'o vjerovat' da je onakva glupost moguća. Napisao bih mail sportskoj redakciji BHT-a, al' ne vidim razloga zašto bih trošio dragocjeno vrijeme, kada tim neću ništa dobiti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2011, 11:34

Daleko najgora ona dvojica levata sa OBN-a! :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 10 mar 2011, 14:56

Monolog je napisao/la:
Vjeruj da sam tad prest'o gledati utakmicu na BHT-u i naš'o link te uživ'o. Nisam mog'o vjerovat' da je onakva glupost moguća. Napisao bih mail sportskoj redakciji BHT-a, al' ne vidim razloga zašto bih trošio dragocjeno vrijeme, kada tim neću ništa dobiti.
Dajte postavite klip ako nađete, molim vas. Htio bih to da vidim.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 10 mar 2011, 15:23

Barca u srcu je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Dajte postavite klip ako nađete, molim vas. Htio bih to da vidim.
Nisam mogao naci klip,potrazit cu opet al jarane,ako ces iskreno,bolje ti je da ne vidis,dno dna...Neznam kako neko takav moze prenositi ovako vazne meceve.
I da se nadovezem na ovo za Bahu,sve to stoji sto je receno da Baho i nije neki RUKOMETNI strucnjak,ali brate,kad on prenosi utakmicu,naravno nogometnu,od 1-90 minute je 100% u mecu i nikad,ama bas nikad mu se nisu dogadjali takvi apsurdi kao onom sinocnjem levatu!
Rotor Volgograd...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 mar 2011, 15:24

Jes' mu se desav'o "ulazi cambio" :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 10 mar 2011, 15:27

Probisvjet je napisao/la:Daleko najgora ona dvojica levata sa OBN-a! :lol: :lol: :lol:
on si kraljevi za Ahmetovića ili Šuku od sinoć.
Ahmetović me u 90 % slucaja uspava,a i Šuko sinoć što kaže momak 1000 % šansi Milana priča neku historiju...
NON MOLLARE MAI

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 15:40

Probisvjet je napisao/la:Daleko najgora ona dvojica levata sa OBN-a! :lol: :lol: :lol:
Ali oni su najjaci Fadil i Dario. Kad prenose one kecere. Upratio sam ih par puta kad nisam izlazio. :lol:

"Pa bolji je film od knjige, mislim ja sam jednom gledao knjigu tri sata i nista se nije desavalo" :lol:

Ili oni strucni izrazi "takmac" itd.
Zadnja izmjena: UrbanBatalion, dana/u 10 mar 2011, 15:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Al saltcityattack je moj idol.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 10 mar 2011, 15:43

tanzla je napisao/la:Jes' mu se desav'o "ulazi cambio" :D
To se moze svakome desiti,neki "izlet",bio je i onaj "Proslo je sezdeset minuta utakmice, dakle pola sata". :mrgreen:
Al brate,to nije ni slicno onom sinoc blamiranju,"pola lopte" vec u golu a on mrtav hladan,isto da sah prenosi :?
Rotor Volgograd...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2011, 16:33

Nemojte Baha sjetite se one čuvene ;)

"Kakvu ruku ima taj čovjek " :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 mar 2011, 16:36

demir44 je napisao/la:
To se moze svakome desiti,neki "izlet",bio je i onaj "Proslo je sezdeset minuta utakmice, dakle pola sata". :mrgreen:
Al brate,to nije ni slicno onom sinoc blamiranju,"pola lopte" vec u golu a on mrtav hladan,isto da sah prenosi :?
Ma samo sam htio reci da je Baho daleko od idealnog komentatora. :D
Ja ga ne volim zato sto u trecoj minuti utakmice skontas za koga navija. :mrgreen:
Razumijemo se ;)

Ovi sa BHT-a i jesu svi sterilni i mnogo skloni greskama, tako da se trudim iskljuciti te ne slusati bujicu gluposti koja dolazi iz zvucnika televizije. :|
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 10 mar 2011, 16:52

legenda reala je napisao/la:Nemojte Baha sjetite se one čuvene ;)

Uh kad se sjetim.Kako bi volio opet pogledati tu utakmicu,il makar kraj :mrgreen:
Rotor Volgograd...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2011, 16:54

demir44 je napisao/la:

Uh kad se sjetim.Kako bi volio opet pogledati tu utakmicu,il makar kraj :mrgreen:
ima na temi Nenad Marković ,isječak od 6 minuta sa te utakmice pa pogledaj

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 mar 2011, 16:55

demir44 je napisao/la:

Prozvali ste me :mrgreen: Zadnji koš je popraćen tim komentarom.

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 mar 2011, 18:18

i onda kazu baho dobar komentator

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.