FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Butmiran
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Butmiran » 25 mar 2010, 12:02

Za onaj tekst @ slani grad.

Mi smo vama i ovako bili vjecni neprijatelji, kompleksi su cudo.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 12:05

Butmiran je napisao/la:Za onaj tekst @ slani grad.

Jesi i ti dosadan sa komplexima :lol: :lol: :lol: posteno ste izgubili,evo Rizvanovic prica nesto,pa jucer ste tako grubo igrali,a pricate nesto protiv Slobode,sutite majketi,necu da se raspraavlja,vidim na ovom portalu mozes nekog nazivat glupanom tj.vrijedjat neces dobit ban,al ok da znam ubuduce,ustvari ja ne smijem nikog uvrijedit ko je iz sarajeva jer bi dobio ban.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

knoa
Kontakt:

Post Postao/la knoa » 25 mar 2010, 12:09

Prvo izvinjenje sto pisem na ovoj temi.
A to za komplekse potrazi pod Suman, Rizvanbegovic itd., uglavnom su to ljudi koji pricaju kako se pobogu steli Zelji da bude prvak, pa jebote vi meda nemozete i onda su vam svi krivi samo vasi igraci nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 12:15

Al nemogu da vjerujem da su navijacima sarajeva samo krivi sloboda i njeni igraci,pa nek pogledaju svoju avliju,sumar i janjos toliko obecavaju a nista ne rade,ekipa vam je totalno losa sto se tice fizicke spreme,jucer jedva da su 4 sprinta uradili,napravili toliko faula,nadobijali se zutih i jedan crveni,Alaim po obicaju place po svim televizijama i novinama,sto mu je hobi u zadnje vrijeme.Uprava vam prodala najboljeg igraca za mizerne pare,prodace jos neke dobre igrace,jucer nisu ni podrzali vas dolazak,jer pravite samo nerede.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 mar 2010, 12:22

Tolika opsjednutost prema FKS kod ovog momka da je to za nepovjerovati !

Bas sam jucer slusajuci prenos na radio napisao , da Sloboda svaki napad izvede po tri prekrsaja sto nije do igraca FKS nego do sudije koji vam je ocigledno bio naklonjen jer da se onaj start nad Muminom na pocetku desio u Engleskoj crveni karton i 4 tekme neigranja ali druge su stvari u pitanju !

Problem je u tome sto su se igraci FKS postavili onako kako i treba prema kostolomcima( tj. seljackim ekipama) jer da smo pustili da vi udarate onda bi haos bio ... Ti vodis problem oko nas mi smo u vrhu imamo makar Evropu da ganjamo , borite se za opstanak i trazite drugim mane a svoju avliju ne gledate !

Jedino znam da hvala Bogu ima i sljedeca sezona i duel ovih timova na Kosevu , e tada ce trebati sigurno 3 ili 4 kola hitne pomoci da odvuku sve igrace Slobode nakon zestoki stastrova nasih igraca , pa cu onda ja napisati Sloboda igrala grbo kao pojedinci ovdje koji su grubost Slobode prebacili na FKS !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 25 mar 2010, 12:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 mar 2010, 12:22

o odnosima među navijačkim grupama pišite na tifo forumima. ovo nije jedan od njih.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 mar 2010, 12:24

admin je napisao/la:o odnosima među navijačkim grupama pišite na tifo forumima. ovo nije jedan od njih.

Nadam se da ovo nema veze sa mojim postom iznad jer nigdje nisam spomenuo navijace ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 25 mar 2010, 12:25

slani grad je napisao/la:Tuzlainfo komentar: FK Sarajevo izbubilo bodove, dostojanstvo i oreol velikog kluba
Četvrtak, 25 Mart 2010 10:37
Piše: Nedim ĆUDIĆ

Slučaj "Gavarić" je okončan, za Slobodu na najbolji mogući način. Sarajlije su poražene sa ukupnim rezulatom 4-1 u dvije utakmice, od kojih se za konačnu tabelu uzima ova jučerašnja. Odahnuli su u redovima "crveno-crnih".

Redom svi od predsjednika do sekretara, koji bi bio najveći krivac da se Takmičarska i Apelaciona komisija nisu čvrsto držale Pravilnika i da nisu odoljele jakim pritiscima koji su dolazili iz sarajevskih centara moći. Ili da su kojim slučajem igrači Slobode jučer primili gol iz jedne od tri dobre šanse Sarajeva.

Upravo je PRITISAK iz glavnog grada ove države, riječ koja najbolje opisuje proteklih mjesec dana trakavice u trouglu Sarajevo – Sloboda – Olimpik. Pucali su sa Koševa iz raznih oružja po Slobodi, njenim vodećim ljudima, Tuzli, Nogometnom savezu... Nisu birali sredstva da dođu do tri boda, koja bi im prema njihovim računicama obezbjedila titulu, a Slobodu prvi put nakon četiri decenije najvjerovatnije gurnula iz elitnog nogometnog ranga.

Bez imalo dostojanstva, stida i zaboravljenog fair playa, pripadnici bordo boje su se mobilisali, ne bi li već izgubljenu utakmicu dobili za zelenim stolom. Ne, o ponavljanju utakmice, pa ukoliko je bilo neregularnosti i drugoj prilici za pobjedu, niko nije htio pričati. Samo su željeli tri boda, koja su im trebali donijeti "njihovi" ljudi u NSBIH-u.

Tako smo bili svjedoci sportskih emisija TV stanica čiji se signal emituje na teritoriji cijele BiH, u kojima pojedine kolege samo što još nisu oblačile dres sa reklamom "Aure", otvoreno braneći stavove Sarajeva. Nije nedostajalo niti naručenih tekstova u nekoliko novina i portala koji su prije svake sjednice Takmičarske i Apelacione komisije, već unaprijed dodjeljivale bodove Sarajevu. Bilo je toliko niskih udaraca, združenih snaga oko prvih ljudi Sarajeva i Olimpika, koje je teško zamisliti i u pričama koje su daleko od sporta.

Pritisci i sve o čemu smo pričali, na kraju klubu sa Koševa ipak nisu donijeli toliko željene bodove iz "tamo neke" Tuzle. Tako je u cijeloj priči, zahvaljujući odlukama njegovih čelnih ljudi, višestruki gubitnik samo FK Sarajevo.

A, sve je moglo biti drugačije da su bordo taboru nakon što je utvrđeno da je Gavarić nastupio greškom adminsitracije Olimpika, odmah pristali na drugu utakmicu, bez folklora koji je pratio njihovu kampanju u proteklim sedmicama. Jučer bi bili ispraćeni aplauzom kako kod utakmica da završila.

Ovako, nakon drugog poraza u dvije utakmice u očima ovdašnjih ljubitelja nogometne igre izgubili su dostajanstvo, nestao im je oreol velikog kluba na ovim prostorima, čiji će se simpatizeri za nekoliko godina svesti na one koji žive na prostoru od Ilidže do Kobilje glave. Na drugoj strani su dobili podsmjehe drugih klubova i vječne neprijatelje u ljubiteljima "crveno-crne" boje.

Tražili ste, gledajte...
najsmješnije je da o medijima koji oblače dresove kluba "objektivan" tekst u ovom "objektivnom mediju" piše uposlenik kluba, portparol FK Sloboda. :D :o :D - nedim čudić. vrlo dostojanstveno od tuzlanskog kluba.
Zadnja izmjena: cikac, dana/u 25 mar 2010, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 12:28

Ja predlažem da se ponovi i ona utakmica koju smo na koševu protiv vas odigrali 1:1. Što da prosipamo bodove bezveze kad vas možemo pobijediti bilo gdje na svijetu. To nam se omaklo pa smo odigrali neriješeno. Očekujem da se i za tu utakmicu žalite Savezu. Šta fali, možda biste nešto i dobili na fintu kad sportski ne možete.
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 12:30

admin je napisao/la:o odnosima među navijačkim grupama pišite na tifo forumima. ovo nije jedan od njih.
Samo da pitam,dal je vrijedjanje nekog na ovom forumu dozvoljeno,nazivanjem nekog glupanom ako je da znam,al ja to necu,jer bi odmah dobio ban,svaki komentar o Sarajevu se brise,i banuje se taj koji je napisao,a forumasi iz Sarajeva mogu pricat i vrijedjat ostale gradove Tuzla,Banja Luka,Zenica,Mostar njima se ne dodjeli ban.Ovo je moje misljenje koje odavno hocu da kazem,al sad cu dobit ban zbog ovog.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 mar 2010, 12:30

Raz_ba je napisao/la:

Ja predlažem da se ponovi i ona utakmica koju smo na koševu protiv vas odigrali 1:1. Što da prosipamo bodove bezveze kad vas možemo pobijediti bilo gdje na svijetu. To nam se omaklo pa smo odigrali neriješeno. Očekujem da se i za tu utakmicu žalite Savezu. Šta fali, možda biste nešto i dobili na fintu kad sportski ne možete.
Ma sve je to OK , najvaznije da ne moramo gledati naopako tabelu da bi svoj tim vidjeli u samom vrhu 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 12:33

Dirk je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:

Ma sve je to OK , najvaznije da ne moramo gledati naopako tabelu da bi svoj tim vidjeli u samom vrhu 8-)
Bolje je okrenut i gleda barem je na 2 mjesto,a ne ovako gledat pa vidit svoj tim na 4 mjestu.Dosao nas pisac .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 mar 2010, 12:34

koliko oni mogu kukat i kako im je uvijek neko drugi kriv,to je cudo jedno :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 mar 2010, 12:35

Harry vidim pozivas admina da reaguje na neke uvrede , a ti si ovdje glavni pokretac provokacija ,i slicnih stvari ... evo vec dva tri dana prozivas neka moja djela i slicno i pricas o neredima i navijacima a nisi dobio ban, tako kad se vec zalis gledaj sebe ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 mar 2010, 12:37

harry_90 je napisao/la:
Samo da pitam,dal je vrijedjanje nekog na ovom forumu dozvoljeno,nazivanjem nekog glupanom ako je da znam,al ja to necu,jer bi odmah dobio ban,svaki komentar o Sarajevu se brise,i banuje se taj koji je napisao,a forumasi iz Sarajeva mogu pricat i vrijedjat ostale gradove Tuzla,Banja Luka,Zenica,Mostar njima se ne dodjeli ban.Ovo je moje misljenje koje odavno hocu da kazem,al sad cu dobit ban zbog ovog.
obavezno prijavi komentar u kojem te neko vrijeđa (trokutić sa uzvičnikom).

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 25 mar 2010, 12:42

harry_90 je napisao/la: Bolje je okrenut i gleda barem je na 2 mjesto,a ne ovako gledat pa vidit svoj tim na 4 mjestu.Dosao nas pisac.
Ma ja, bolje ispasti nego igrati u Europi. 8-)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 12:44

Dirk je napisao/la:Harry vidim pozivas admina da reaguje na neke uvrede , a ti si ovdje glavni pokretac provokacija ,i slicnih stvari ... evo vec dva tri dana prozivas neka moja djela i slicno i pricas o neredima i navijacima a nisi dobio ban, tako kad se vec zalis gledaj sebe ;)
I ti bi odavno trebo na pauzu malo drug moj,koliko si visio na temi Slobode,to nije normalno,al uvijek neke komplexe spominjes :roll: nidje veze :roll: pa izvadio sam tvoja sabrana djela da vidim koliko si siguran u to da meca nece biti,imao si izvore iz saveza ako se dobro sjecam,80% da se tekma nece igrat :lol: :lol: a sta bi jucer 1:0 jel se igrala ??? Ili ces sad pricu o UEFI :?: Al nemogu da shvatim kako vam je tesko sto ste izgubili,ja jos jednom kazem pocistite u svojoj avliji pa tek o tudjoj pricate,nazivate nas mesarima,a sta ste vi jucer radili,ja koliko znam SLoboda jedan zuti,a sarajevo 4 zuta i jedan crveni hmmm ko li je mesar :roll:
Butmiran je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Bolje je okrenut i gleda barem je na 2 mjesto,a ne ovako gledat pa vidit svoj tim na 4 mjestu.Dosao nas pisac.
A vi cete igrat Europu :?: :?: :?: sa onakvom fizickom spremom tesko

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 25 mar 2010, 12:47

Igracemo, k'o sto igramo i svake godine. ;)

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 12:49

Butmiran je napisao/la:

Ko će, ba, igrat u Evropi. Pa mi svi igramo u Evropi. BiH je u Evropi! A što se evropskih takmičenja tiče, ti misliš da je kriterij da na njih idu oni u čijem gradu se nalaze ambasade. hehehehe. Da bi se na tim takmičenjima učestvovalo treba znat igrat lopte. Ako to mislite postići, a nije nemoguće već ste tamo bili, trebate pod hitno dovesti Musemića ili nekog realnog trenera koji vam neće tri kola unaprijed garantovati bodove sa tog i tog gostovanja. Pa vi sa ovakvom upravom, igračima i trenerom ne možete nikud bez obzira što obilato zloupotrebčjavate Olmpik, koji ste napravili samo da možete biti sigurni da ćete imati 6 bodova i ništa više. Čuj Ćala njima trener! Hahahaha. U Evropu veliš!? hahahaha
A đe da znam?!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 mar 2010, 12:49

Ko o cemu Harry o postenju ... pa u tome i jes poenta da je sudija vama progledavao kroz prste a nama djelio kartone , smisljeno nema sta 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.