NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Da sva su gostovanja odradjena prosle sezone.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:
pa znam da su nesto govorili da bih otisli ali meni to nije bilo logicno jer nisu mogli uci na stadion ali sve u svemu svaka njima cast brate !Jedinstvo37 je napisao/la:Bilo je nas i u Tuzli, gledali tekmu s par Fukara..anonymous001 je napisao/la:fakat svaka cast nasim navijacima! prosle sezone odradili su sva gostovanja osim Tuzle jer tamo se je igralo bez navijaca na tribinama zbog onog prekida sto je bio ali nebitno to skroz! i ove sezone sva gostovanja ce odraditi akobogda.... kapa do poda!LloriS je napisao/la:Klub Navijača Sila Nebeska
Nakon još jedne pobjede okrećemo novi list i idemo dalje !
OVIM PUTEM ŽELIMO OBAVIJESTITI SVE ČLANOVE SILE NEBESKE DA SE VEC RADI NA ORGANIZIRANJU GOSTOVANJA U GABELU PROTIV GOŠK-A.
S obzirom da se radi o jako udaljenom gostovanju (preko 350kilometara u jednom smjeru) tako nažalost i cijena prevoza raste. Put u Gabelu će koštati 25KM (za sve one sa članskom iskaznicom) odnosno 30KM (za one bez članske iskaznice).
Prošla sezona Čapljina SN na tribinama. Ko je na slici nebitno je ali je vrlo bitna jedna stvar ovaj momak je rentao auto i došao u Čapljinu.
KAPA DO PODA !!

KAPA DO PODA !!

- anonymous001
- Kontakt:
fascinantno je to sto je Sila Nebeska svih ovih godina bila na tribinama nebitno u kojim brojkama ali je grupa uvijek bila tu. Sad ako udjemo u premijer ligu ove sezone ocekujem procvat grupe i da ce biti kao nekad davno ...
He da nam hoće i Sharbini doći, i ne bi nam do kraja više niko trebao. Imamo onda sve. Od golmana do napadača. Samo uigravanje još više. Moramo još bolji biti iako je i ovo prefina igra.
Idemo sada satrati to Bratstvo i izdvojiti se.
Da nam na tabeli bude 8 kola 7 pobjeda 1 remi. A jes fino pročitati, a tek vidjeti
Luda Sila Nebeska
Dovodi do ludila
Magija se nastavlja
Bliži nam se titula
Idemo sada satrati to Bratstvo i izdvojiti se.
Da nam na tabeli bude 8 kola 7 pobjeda 1 remi. A jes fino pročitati, a tek vidjeti

Luda Sila Nebeska
Dovodi do ludila
Magija se nastavlja
Bliži nam se titula
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li vas to Emdzad poceo gurati?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Bilo je vrijeme napokon!samo_lijevo je napisao/la:Je li vas to Emdzad poceo gurati?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Slazem se.LloriS je napisao/la:Bilo je vrijeme napokon!samo_lijevo je napisao/la:Je li vas to Emdzad poceo gurati?
- anonymous001
- Kontakt:
otkako su se zeleni vratili na vlast u Bihacu stvari idu na bolje sto se tice sporta i opcenito drugih stvarisamo_lijevo je napisao/la:Slazem se.LloriS je napisao/la:Bilo je vrijeme napokon!samo_lijevo je napisao/la:Je li vas to Emdzad poceo gurati?

Emdzo voli Jedinstvo ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Samo da to potraje.Da ne bude ko prosle sezone povuci,potegni.Ipak je to klub sa nekim ugledom.
U ovih 6 god nikad Jedinstvo nije ovako igralo i uz to sve imalo dobra i redovna primanja, u upravi su pravi ljudi napokon i sve vodi ka tome da Jedinstvo moze izdrzati ovaj ritam do proljeca pa onda vidjeti sta i kako dalje.
-
- Kontakt:
Ima li bujruma u subotu? 

Bujruma u Bihaću uvijek ima, kamo srece da sve klubove koji gostuju u Bihaću prati i navijačka skupina. Protiv Gradine 0 Apacha, protiv Troglava jedno 7-8 momaka iz Konjice, protiv Slobode 2 pripadnika Fukara, protiv Čapljine niko nije bio od gostujucih navijaca, ali oni i nemaju navijacku skupinu.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ima li bujruma u subotu?
Da li ce to Marokanci bodriti svoj klub dalje od Tuzlanskog kantona?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- anonymous001
- Kontakt:
bujruma uvijek ima .NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ima li bujruma u subotu?
dodjite,bice premingera

U Subotu najvjerovatnije utakmicu prenosi Marjan Mijajlovic. On će da komentariše sve umjesto Alje, tako da ce ovo biti jedna od ljepših utakmica jer on će je uljepšati sigurno.
Stadion će biti dosta ispunjan, iako se ovdje ljudi teško vraćaju na tribine. Ne mislim sad na to da nema nikog, biće oko 3000 ljudi, ali to je slabo, trebaju se svi dići sada.
Stadion će biti dosta ispunjan, iako se ovdje ljudi teško vraćaju na tribine. Ne mislim sad na to da nema nikog, biće oko 3000 ljudi, ali to je slabo, trebaju se svi dići sada.
-
- Kontakt:
Još jedna pozitivna vijest bi trebala doći u Bihać. Kako se piše na forumu nkj, Sharbini putuje za Bihać. U toku dana bi trebalo sve biti potvrđeno.. Biće sastanak uprave odmah poslije treninga.
Došao je Šarbini, neće danas trenirati jer je umoran zbog puta. Sutra je već na treningu 

- anonymous001
- Kontakt:
haha... ma mi cemo se prosetati ovom ligomNKJ je napisao/la:Došao je Šarbini, neće danas trenirati jer je umoran zbog puta. Sutra je već na treningu

- anonymous001
- Kontakt:
igračina

Ahmad Sharbini !
-
- Kontakt:
Rece ja vama jucer da cete vidjeti transfera...Nije ovo jos gotovo, polusezonska pauza ce biti posebno uzbudljiva...a tek kad vidite gdje idemo na pripreme...
Samo podrzavat ekipu i nakon poraza (koji mora doci kad tad) jos jace podrzavati.
Imamo start sezone kao Arsenal 2004
Samo podrzavat ekipu i nakon poraza (koji mora doci kad tad) jos jace podrzavati.
Imamo start sezone kao Arsenal 2004

NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pomocniDJUBRE i 6 gostiju.