Smanji ba drogu , nevalja . baci toAlipasino je napisao/la:U ovoj grupi prvi ce bit Slovaci a mi i Grcka borba za 2 mjesto.
Sta kaze Pape ako nedamo gola izgubicemo e moj Pape veze ti nemas.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smanji ba drogu , nevalja . baci toAlipasino je napisao/la:U ovoj grupi prvi ce bit Slovaci a mi i Grcka borba za 2 mjesto.
Sta kaze Pape ako nedamo gola izgubicemo e moj Pape veze ti nemas.
ko da sam ja pisao ovaj post!!!gringobih je napisao/la:Kratko jasno sa ovim selktorom mi nemamo sta traziti na nivou vecem od 3 sesira...
Samo mi nije jasno kako uspijeva onako iztumbati tim ...Kako je postao selktor uvijek su mu zamijene morale igrati na pogresnom mjestu plus jos pola tima koji vec igra na pogresnom mjestu...![]()
Ibisevic unisten na desnom krilu![]()
Salihoviceva kvaliteta i prema naprijed i prema nazad nisti se na mjestu beka![]()
Vranjes sa onoliko kila ne moze ni u Kineskoj ligi biti stoper![]()
Miske igrao drugog napadaca![]()
Stevan ubacen na mjesto lijevog krila
Ibricic mu usao ko neki DM![]()
Medunjanin izvan forme strater![]()
Sve u svemu sa ovakvim strategom je bod ravan pobjedi...
Sto god vise remija ovih kandidata za visok plasman to bolje za nas.ribery je napisao/la:U utorak, uz nasa 3 boda, mislim da bi nam ipak vise odgovorala pobjeda Slovacke u utorak, nego remi. Koliko je to realno, ne znam, ali cinjenica je da bi nam onda Grci u martu dosli sa minus 3, te bi vec u martu imali sansu da eventualonom pobjedom izbacimo iz utrke najveceg konkurenta. Slovaci ce vjerovatno sami sebe izbaciti, nekim glupim kiksevima protiv Latvije, Litvanije, a i slucaju da se to ne desi, dvomec sa njima igramo u septrembru, gdje sigurno mozemo uzeti minimalno 4 boda.
izvini prijatelju al nevjerovatno glup post..cuj Svraka,Zukanovic,Cocalic..mi smo hajvani ba,nas ce naš mentalitet uhakat..yebo ti nas..Hypnose je napisao/la:Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....
Jedva cekam dan kad ce Cocalic biti pozvan u reprezentaciju da igra na zadnjem veznom jer je on itekako kvalitetniji i od Zahirovica i od ovih klupasa od kojih je Svraka daleko najbolji....
Ne znam kako mnogi prd.e veceras na igru Dzeke i Ibisevica... Pa oni su napadaci sto znaci da oni ''zive'' od lopti upucenih njima a sinoc su taj posao imali Medunjanin i Zahirovic koji ne znaju dodati cevjeku na metar od sebe a ne u for da daju pas.... Misimovic nije to ni mogao uraditi jer su ga konstantno dvojica markirala
Ukratko, sve sto nije proslo Zeljinu skolu ne valja.Hypnose je napisao/la:Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....
Jedva cekam dan kad ce Cocalic biti pozvan u reprezentaciju da igra na zadnjem veznom jer je on itekako kvalitetniji i od Zahirovica i od ovih klupasa od kojih je Svraka daleko najbolji....
Ne znam kako mnogi prd.e veceras na igru Dzeke i Ibisevica... Pa oni su napadaci sto znaci da oni ''zive'' od lopti upucenih njima a sinoc su taj posao imali Medunjanin i Zahirovic koji ne znaju dodati cevjeku na metar od sebe a ne u for da daju pas.... Misimovic nije to ni mogao uraditi jer su ga konstantno dvojica markirala
Svraku izdominira Curic iz Travnika na Piroti, nemoj svega ti vise, Zahirovic jeste los, al za Svraku je Elvir Rahimic, Papeta sam sto nije zvao i Jamaka, umjesto Misketa da on izodminira, brate nadam se da je ovaj post sarkazam i ironija ja odavno nesto gluplje nisam procitoHypnose je napisao/la:Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....
Pretjera ga ti jarane.Hypnose je napisao/la:Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....
Aha.... Treb'o je sinoc Zeljinu prvu postavu staviti da igra. Oni bi ih rasturili....Hypnose je napisao/la:Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....
svaka ti dala za ovotepsija je napisao/la:Mene čudi kako već niko nije napisao da je Begović kloc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.