BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 17 apr 2011, 16:23

Pobjeda bilo kakva !!!

Leverkuzen je bas za titule :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2011, 16:28

Veceras rutinskom pobjedom aBd osiguravate naslov prvaka, jer za mene licno sve ostalo bi bilo jedno veliko iznenadjenje. Kao sto sam ja @adnanu i @Hare-tu govorio u januaru govorio da je titula vec osigurana i da Leverkusen nije ekipa za titule, ali osni su (ne)opravdano pozivali na oprez.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2011, 16:32

Nema na cemu. :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 apr 2011, 16:34

amerosm je napisao/la:Veceras rutinskom pobjedom aBd osiguravate naslov prvaka, jer za mene licno sve ostalo bi bilo jedno veliko iznenadjenje. Kao sto sam ja @adnanu i @Hare-tu govorio u januaru govorio da je titula vec osigurana i da Leverkusen nije ekipa za titule, ali osni su (ne)opravdano pozivali na oprez.
Opreza nikad dosta. :mrgreen:
Omerbavarac je napisao/la:Nema na cemu. :lol: :lol:
Danke!! :mrgreen:

PS: I mi smo ih vama lani skinuli s qurca. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2011, 18:03

Odlicna akcija i odlican gol Goetze-a, a u narednom napadu Lewanglupski sprijecava Grosskreutza da postigne i drugi gol i tako rjesi utakmicu.

Edit: Nadam se po Vas da povreda Sahina nije ozbiljna.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 apr 2011, 18:33

Dosta dobra igra i zaslužena prednost od 2-0. Mogli smo još koji zabiti, ali ponovo previše mašimo. Freiburg je bio očajan, pogotovo u odbrani. Toprak poklonio Lewatu gol, koji ga koliko-toliko iskupljuje za ona dva promašena zicera. Hummy i Gotze briljiraju, dok je Grossonja očajan (kao i obično kad igramo protiv slabijih ekipa). Mujdža je povrijedio Sahina, ali nadajmo se da nije ništa ozbiljno. Zasad ga da Silva dosta dobro mijenja. :?

EDIT:

Na kraju 3-0 uz pogodak Grossonje nakon odlične akcije Lewata i Gotzea. Dede odigrao zadnjih 10-ak minuta, vjerovatno zato što mu je sutra 33. rođendan. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 17 apr 2011, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2011, 19:29

Cestitke na zasluzenoj i rutinskoj pobjedi koja 99,9 % znaci titulu prvaka. Licno mislim da ce titula biti ovjerena na domacem terenu u utakmici protiv Nuernberga, ali Klopp za narednu sezonu mora podhitno naci neko novo rjesenje u napadu pored Barriosa, jer je Lewnaglupski dokazao da nema kvalitet za BVB, a bit ce utakmica gdje ce jedna prilika odlucivati o prolazu ili ispadanju, ili na kojoj ce se poziciji zavrsiti u ligi - samo se sjetite PSG-a.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 apr 2011, 20:41

amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj i rutinskoj pobjedi koja 99,9 % znaci titulu prvaka. Licno mislim da ce titula biti ovjerena na domacem terenu u utakmici protiv Nuernberga, ali Klopp za narednu sezonu mora podhitno naci neko novo rjesenje u napadu pored Barriosa, jer je Lewnaglupski dokazao da nema kvalitet za BVB, a bit ce utakmica gdje ce jedna prilika odlucivati o prolazu ili ispadanju, ili na kojoj ce se poziciji zavrsiti u ligi - samo se sjetite PSG-a.
Fakat sam i ja više izgubio vjeru u Lewata. Realizacija mu je katastrofalna čitavu sezonu, ali Klopp ne da ni riječ na njega. Hajde, danas je barem zabio jedan gol i najzaslužniji je za treći, ali morao je pogoditi još barem 2 puta.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 apr 2011, 20:57

:lol:
Sta vam ja rekoh, nema sanse oanj Lkusen ni da primirise tituli :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 apr 2011, 21:21

Hvala Bayernu sto je uezo Leverkusenu 3 boda i sto im je dao do znanja da nisu sampionski kalibar...hvala Kloppu i igracima na jos jednoj odlicnoj partiji koja mora na kraju donijeti i titulu.

Freiburg bez sanse danas,bilo je jasno da cemo dobiti iako nam je opet realizacija bila najslabiji segment...ipak mislim da su svi zadovoljili jer igrati bez 3 vjerovatno i najvaznija igraca nije lako(nadam se da ce Sahin brzo biti fit)...

Sve u svemu,perfektan vikend za +8...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2011, 21:26

adnan24 je napisao/la:Sve u svemu,perfektan vikend za +8...
Nije jos perfektan, tek ce biti veceras negdje oko 23.45 h. :D :D Inace mislim da bi za Vas bila dobra ideja da dovedete Schiebera, a Lewanglupskog zajedno s Hajnalom poslati u VfB uz odredjenu dopltau VfB-a, jer licno mislim da necete nista u Evropi uspjeti s Lewanglupskim. Jos kada bi Feulnera "uvalili" "Clubu" uz dopltau za Guendogana imali bi kao sto @anton kaze pehebenu ekipu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 apr 2011, 21:28

amerosm je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Sve u svemu,perfektan vikend za +8...
Nije jos perfektan, tek ce biti veceras negdje oko 23.45 h. :D :D Inace mislim da bi za Vas bila dobra ideja da dovedete Schiebera, a Lewanglupskog zajedno s Hajnalom poslati u VfB uz odredjenu dopltau VfB-a, jer licno mislim da necete nista u Evropi uspjeti s Lewanglupskim. Jos kada bi Feulnera "uvalili" "Clubu" uz dopltau za Guendogana imali bi kao sto @anton kaze pehebenu ekipu.

Ma to sam vec uracunao onako automatski :D (samo da i ovi nasi ne razmisljaju kao ja :D )
A Lewandowski ce ostati...ne ide on jos nigdje,u to sam siguran :?

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 17 apr 2011, 21:51

Evo Chelsea se odrice Drogbe .... :lol: :lol: :lol: mogli smo ga dovesti , ja mislim da bi jedno 40 golova dao !!! 8-)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 apr 2011, 00:21

sahin izgleda od ljeta seli u real madrid ;)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 18 apr 2011, 01:05

ronaldo99 je napisao/la:sahin izgleda od ljeta seli u real madrid ;)
Nista od tog drug moj. ;)
BvB Echte Liebe !!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 apr 2011, 01:36

Damir_BvB je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:sahin izgleda od ljeta seli u real madrid ;)
Nista od tog drug moj. ;)
bom na dsf-u rece sportdki direktor bvb-a drugacije i ja bi volio da nebude nista od toga al male su sanse da ostane, rekoa je da se ne mogu dog za novi ugovor i da ce vjerovatno od ljeta u real za 6 milja

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 apr 2011, 02:01

ronaldo99 je napisao/la:bom na dsf-u rece sportdki direktor bvb-a drugacije i ja bi volio da nebude nista od toga al male su sanse da ostane, rekoa je da se ne mogu dog za novi ugovor i da ce vjerovatno od ljeta u real za 6 milja
Ma biće novi razgovori poslije završetka sezone. Klopp će vjerovatno urigirati na Watzkea da pronađe zajednički jezik sa Nurkom. Ako Klopp ''naredi'' njegov ostanak, uvjeren sam da ćemo ga zadržati. ;)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 18 apr 2011, 09:37

hmmm ako ode za 6 mil. pa to je transfer vijeka....jebote mi onog domuza Lewandowskog platili 4.5 mill....!!!!
ne vjerujem sta se desava :?

jooj jesam se iznervirao **** ti i ove njemacke timove i sve ...kako ovako grijese kod ovih **** klauza...
koja je to greska da samo postoji uopste klauza za Sahinov ugovor ajde da je to Santana pa hay.. ja bi i skontao....
I svi njemacki klubovi grijese to je nevjerovatno.... Ozil u Real za 14 mil..pa bog te vidio oni ono Siptara ( Di Maria-u) plate 30 mil.----on nemoze meda !

Jos jedna stvar **** klubovi iz Portugal prave vece transfere od njemaca:Di Maria,Luiz,Ramires, ----ko cijeli prelazni rok u Njemackoj ( napomena govorim o igracima koji su otisli iz njemacke lige )

Treba jos slijedece godine Gotze(jel mu ugovor do 2013) otici za 12 mil. i kaze u krizi kako nece bit u krizi......i oni i Werder - mogli Ozila prodati za 30 miliona hladno....

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 apr 2011, 09:54

HzBvB je napisao/la:Treba jos slijedece godine Gotze(jel mu ugovor do 2013) otici za 12 mil. i kaze u krizi kako nece bit u krizi......i oni i Werder - mogli Ozila prodati za 30 miliona hladno....
Gotze ima ugovor do 2014. , pa možemo biti mirni još dvije godine. :mrgreen:

Kad smo već kod Sahina, pročitah da je možda ozbiljnije povrijeđen, ali treba sačekat službenu potvrdu. ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 apr 2011, 13:22

Sreca pa smo otisli na +8 jer kako stvari stoje nista od Sahina do kraja sezone...e sad da li je odigrao mozda i posljednji mec za BvB ?-ja ne vjerujem,pricalo se i o Hummelsu na slican nacin pa je na kraju produzio ugovor...ocekujem nesto slicno i ovaj put,bar se nadam da ce biti tako...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.