Leverkuzen je bas za titule

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Opreza nikad dosta.amerosm je napisao/la:Veceras rutinskom pobjedom aBd osiguravate naslov prvaka, jer za mene licno sve ostalo bi bilo jedno veliko iznenadjenje. Kao sto sam ja @adnanu i @Hare-tu govorio u januaru govorio da je titula vec osigurana i da Leverkusen nije ekipa za titule, ali osni su (ne)opravdano pozivali na oprez.
Danke!!Omerbavarac je napisao/la:Nema na cemu.![]()
Fakat sam i ja više izgubio vjeru u Lewata. Realizacija mu je katastrofalna čitavu sezonu, ali Klopp ne da ni riječ na njega. Hajde, danas je barem zabio jedan gol i najzaslužniji je za treći, ali morao je pogoditi još barem 2 puta.amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj i rutinskoj pobjedi koja 99,9 % znaci titulu prvaka. Licno mislim da ce titula biti ovjerena na domacem terenu u utakmici protiv Nuernberga, ali Klopp za narednu sezonu mora podhitno naci neko novo rjesenje u napadu pored Barriosa, jer je Lewnaglupski dokazao da nema kvalitet za BVB, a bit ce utakmica gdje ce jedna prilika odlucivati o prolazu ili ispadanju, ili na kojoj ce se poziciji zavrsiti u ligi - samo se sjetite PSG-a.
Nije jos perfektan, tek ce biti veceras negdje oko 23.45 h.adnan24 je napisao/la:Sve u svemu,perfektan vikend za +8...
amerosm je napisao/la:Nije jos perfektan, tek ce biti veceras negdje oko 23.45 h.adnan24 je napisao/la:Sve u svemu,perfektan vikend za +8...![]()
Inace mislim da bi za Vas bila dobra ideja da dovedete Schiebera, a Lewanglupskog zajedno s Hajnalom poslati u VfB uz odredjenu dopltau VfB-a, jer licno mislim da necete nista u Evropi uspjeti s Lewanglupskim. Jos kada bi Feulnera "uvalili" "Clubu" uz dopltau za Guendogana imali bi kao sto @anton kaze pehebenu ekipu.
Nista od tog drug moj.ronaldo99 je napisao/la:sahin izgleda od ljeta seli u real madrid
bom na dsf-u rece sportdki direktor bvb-a drugacije i ja bi volio da nebude nista od toga al male su sanse da ostane, rekoa je da se ne mogu dog za novi ugovor i da ce vjerovatno od ljeta u real za 6 miljaDamir_BvB je napisao/la:Nista od tog drug moj.ronaldo99 je napisao/la:sahin izgleda od ljeta seli u real madrid
Ma biće novi razgovori poslije završetka sezone. Klopp će vjerovatno urigirati na Watzkea da pronađe zajednički jezik sa Nurkom. Ako Klopp ''naredi'' njegov ostanak, uvjeren sam da ćemo ga zadržati.ronaldo99 je napisao/la:bom na dsf-u rece sportdki direktor bvb-a drugacije i ja bi volio da nebude nista od toga al male su sanse da ostane, rekoa je da se ne mogu dog za novi ugovor i da ce vjerovatno od ljeta u real za 6 milja
Gotze ima ugovor do 2014. , pa možemo biti mirni još dvije godine.HzBvB je napisao/la:Treba jos slijedece godine Gotze(jel mu ugovor do 2013) otici za 12 mil. i kaze u krizi kako nece bit u krizi......i oni i Werder - mogli Ozila prodati za 30 miliona hladno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.