bilo bi
  bilo bi  

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bilo bi
  bilo bi  

Odužilo se nešto procesovanje, trebaće još vremena.esprit24 je napisao/la:To brate da ne idem spavati ako ce ubrzovedator je napisao/la:Biće video za nekih 10-15 min, malo zvuk ide na desno, ali može se slušat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ovo me podsjeti na onog sto je iz Australije "pravio" stream za AOvedator je napisao/la:Odužilo se nešto procesovanje, trebaće još vremena.esprit24 je napisao/la:To brate da ne idem spavati ako ce ubrzovedator je napisao/la:Biće video za nekih 10-15 min, malo zvuk ide na desno, ali može se slušat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jes' ti bio ona baba?autogol je napisao/la:Misevi kako ste se osjecali kad sam vas prozivao u emisiji?
Trening odmah nakon poraza.soko je napisao/la:Uf da nam je on. Misketa bi vratio u doba Wolsburga. Ionako nam svi iz prvih 11 znaju Njemacki tako da nebi imalo problema. Nasi ljudi ionako naj bolje rade kad ih svabo vodi..Saurman je napisao/la:

Ne reci da te nije podsjetilo, to je jedna od boljih situacija na cijelom forumu! Al vedator je od rijeci, ove godine skupiti koji $ i poslati ga da nam on uspostavi stream
 Ne reci da te nije podsjetilo, to je jedna od boljih situacija na cijelom forumu! Al vedator je od rijeci, ove godine skupiti koji $ i poslati ga da nam on uspostavi stream 

Ja se jos drzim al vec sam poceo zijevatimirzatele je napisao/la:e yebiga vedo odo ja spavat, pa cu onda sutra pregledat, spor si veceras

Do ytube je jbg, oni procesujumirzatele je napisao/la:e yebiga vedo odo ja spavat, pa cu onda sutra pregledat, spor si veceras
 , a biće do 1 gotovo sad.
 , a biće do 1 gotovo sad.Aferim majstorevedator je napisao/la:

Upravu si, do mene je! Preletio brzo hebiga.BosnaSTL je napisao/la:Harise mislim da po toj matematici bi i Wels imo 18 bodova.
Da,ali to je po nas najgori scenario,mozda(vjerovatno)tako nece biti.Ima tu milion mogucih scenarija.HarisHelic je napisao/la:Ja se malo igrao Vidovite Dzemile!
Izrael 9 bodova iz utakmice (igrali sa nama)
Wels 8 bodova iz 4 utakmice (igrali sa nama)
Belgija 5 bodova iz 3 utakmice (igrali sa nama)
Bosna 2 boda iz 4 utakmice
BiH ima igrati sa : Andora 2 puta, Izrael , Kipar, Wels, Belgija po jednom.
5 pobjeda i jedna nerijesena utakmica su 16 bodova.
Plus 2 sto imamo na kontu svom, to je 18 bodEva.
Eh dalje....
Izrael ima igrati sa : Wels kuci (3 boda), Belgija kuci ( 0 bodova), BiH u gostima (0 bodova),
Andora kuci (3 boda), Wels u gostima (0 bodova), Kipar kuci (3 boda), Belgija u gostima (0 bodova).
9 bodova + 9 = 18 (bolji omjer moguc naspram nas ako ih ne dobijemo 4:0 kuci).
Znaci minimalno moraju dobiti do kraja 3 utakmice! To oni vec znaju, u to sam siguran!
Prema toj matematici i racunici mogu komotno i pripremati utakmice. Takticki, pshioloski i svakako drugacije.
Wels ima igrati sa: Izrael u gostima (0 bodova), Belgija kuci (3 boda), Kipar u gostima (1 bod),
Izrael kuci (3 boda), BiH u gostima (0 bodova), Andora kuci (3 boda).
Imaju vec 8 bodova i iz preostalih utakmica ako bude ovako mogu izvuci 10 bodova. U konacnici to je 19.
Bolje od nas!!!!!
Belgija ima igrati sa: Kipar kuci( 3 boda), Izrael u gostima (3 boda), Wels u gostima(0 bodova), BiH kuci (1 bod),
Kipar u gostima (3 boda), Andora u gostima (3 boda), Izrael kuci (3 boda)
Imaju trenutno 5 bodova i ako budu ovako igrali u konacnici, onda ce na ovih 5 dodati 16bodova.
Imali bi 21 bod u tom slucaju. Bili bi prvi u grupi.
Mi ovdje u ovom slucaju imam najlosiju poziciju na kraju.
Odstupanja su moguca naravno. Ali ne i za nas. Za nas igra samo 6 pobjeda i nema drugacije kalkulacije u igri za nas!!!
Ko misli da mozemo sa 5 dobijenih i jednom nerijesenom dalje, uz ova 2 postojeca boda, mislim da je se zajebao!
Zar ne vidis da je njegov kanal?FliX je napisao/la:Neko je Vedatore vec uploadovo..
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.