gdje si procitaoGoalgetter je napisao/la:Vidi scene, izgleda da su pravo produzili ugovor Legeom.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
baš su sexy Legeini dresovi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nemojte se ljudi paliti. Ovo nista ne dokazuje da su potpisali sa Legeom. Prvo, nigdje se nemoze potvrditi da ovaj kroj je uopste od Legeae. Moguce je da ga je neki nas "biznisnem" skrojio da ulovi koju marku dok se zvanicno ne objavi dres. Drugo, zasto nebi Legea direktno prodavala ove dresove vec isla preko nekog obskurnog portala koji je naveden gore. Trece, da su zaista zvanicni dresovi vec bi se zvanicno objavilo. A nije vjerovatno radi gore navedenog
Pored toga dresovi su inace gori od ovih sto imamo sad. Cisto sumnjam da iko sa imalo zdrave pameti u savezu bi pristao na ovo.
Pored toga dresovi su inace gori od ovih sto imamo sad. Cisto sumnjam da iko sa imalo zdrave pameti u savezu bi pristao na ovo.
- sagitarius
- Kontakt:
Chuckie je napisao/la:Jasta je.Papastathopoulos je napisao/la:Cekaj, neces mi valjda reci da je savez produzio ugovor sa legea-om ?![]()
http:// w w w . b o s n a - o n l i n e s h o p . c o m /index.php?route=product/product&path=85&product_id=111
ukloni razmake
Zar si toliko puta morao da razmaknes -.- , dvoljno je jednom jbt
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ako su najvise ponudili i treba produzit sa njima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa niko normalan ne može prihvatit ove dresove, ne vjerujem
Evo ih opet. Design je najmanje vazan, taj ko ponudi vise ce i bit sponzor. I Barca je sigurna izabrala Nike zbog ljepote.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Il' jos lakse...sagitarius je napisao/la:Chuckie je napisao/la:Jasta je.Papastathopoulos je napisao/la:Cekaj, neces mi valjda reci da je savez produzio ugovor sa legea-om ?![]()
http:// w w w . b o s n a - o n l i n e s h o p . c o m /index.php?route=product/product&path=85&product_id=111
ukloni razmake
Zar si toliko puta morao da razmaknes -.- , dvoljno je jednom jbt
Stavit link u code.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nemre kod. ccc
Kod: Označi sve
http://www.bosna-****.com/index.php?route=product/product&path=85&product_id=111- Consigliere
- Kontakt:
Ne lozite se bezveze... Jos smo pod ugovorom sa Legeom pa oni mogu predlagati predstavljati sta god hoce. Ovo je vjerovatno posljednji pokusaj da se nekom lakovjernom navijacu uzme koja marka
Mjenjamo dobavljaca vrlo skoro
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
U prijevodu, porez na lakovjerne, da ne kažem budale, jer su u pitanju zagriženi navijači reprezentacije. Strpljen spašen!!!Consigliere je napisao/la:Ne lozite se bezveze... Jos smo pod ugovorom sa Legeom pa oni mogu predlagati predstavljati sta god hoce. Ovo je vjerovatno posljednji pokusaj da se nekom lakovjernom navijacu uzme koja marka![]()
Ostaje Legea 100 %
Evo i dokaz: http://www.europasport.at/product_info. ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Finally we can offer you the official Bosnia / Herzegovina Home Shirt 2014!
The jersey of the Bosnian Nationlamannschaft for all of your team visually
want to support! The jersey features the classic colors and the casual collar design. functional polyester provides extreme comfort as well Dzeko & Co. played in the national team! Since the number of items is very limited, you can pre-order it now! Deliveries are made in April 2014!
Evo i dokaz: http://www.europasport.at/product_info. ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;

want to support! The jersey features the classic colors and the casual collar design. functional polyester provides extreme comfort as well Dzeko & Co. played in the national team! Since the number of items is very limited, you can pre-order it now! Deliveries are made in April 2014!
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Nema sanse to je nesta bezveze. Pa bolji je i ovaj sadasnji od ove gluposti.neurofunk je napisao/la:Ostaje Legea 100 %
Sent from my LG-E980 using Tapatalk
A što piše da je broj narudžbi ograničen ? mislim, ne poznajem kako ide situacija sa tom prodajom al' što bi oni ograničavali narudžbe ako će nas već sponzorisati i dalje.
Mislim da se ovo odnosi na ovaj ostatak ugovora koliko nam je ostalo do SP, vjerovatno i Legea hoće da izvuče najviše od nas, jer ćemo igrati ove prijateljske pred SP.
Mislim da se ovo odnosi na ovaj ostatak ugovora koliko nam je ostalo do SP, vjerovatno i Legea hoće da izvuče najviše od nas, jer ćemo igrati ove prijateljske pred SP.
ja jes grdan braćo milaCartman je napisao/la:Evo ih opet. Design je najmanje vazan, taj ko ponudi vise ce i bit sponzor. I Barca je sigurna izabrala Nike zbog ljepote.
Semper Fidelis
pogledajte grb..stavili stari grb
navlakusa 100%
navlakusa 100%
ne znam da li je istina ili nije, ali moj jaran nije o donih koji šire šuplju priču.Kaunas je napisao/la:nije istina bolanjestamaji je napisao/la:reče mi jaran u kafani da smo navodno poptisali produžetak sa Legeom![]()
nema još ništa zvanično, googlao sam
šuplja
još nešto , taj bosna online shop je šuplja, nije tu ništa zvanično, to je nečija privatna prodaja, lov u mutnom.
mada nije za zanemariti da su i oni objavili tu informaciju.
ma saznaćemo uskoro, garant! najkasnije u aprilu!!
pa ljudi skontajte malo...lijepo pise domaci dres za 2014.god...nigdje se ne spominje SP...da su produzili sa Legeom...naglasili bi da je to oficijalni dres rep.BiH na SP...ovako nit ima oznaku SP nit ima patentovani novi grb saveza...oni sve dok imaju punovazan ugovor mogu prezentovati novi dizajn, a mozda je ovo i neki njihov prijedlog u slucaju da nasi zaista produze saradnju sa njima..u sta cisto sumnjam...neurofunk je napisao/la:Ostaje Legea 100 %
Hahaha Domaći Dres za 2014 a mi ni tako nećemo u 2014 igrati domaću tekmu, hem smo u Americi hem u Svici hahaha 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Imaju ljudi pravo da predstave nove Legea dresove dok imaju ugovor sa nama. Ovo je vjerovatno zadnja garintura dresova i njihov zadnji trzaj da uzmu koju marku. 
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001