pabizo je napisao/la:Jesi smješan-ne piši glupostialan_kardec je napisao/la:koliko li je gracić platio, da mi je znat? kako je ovo bilo ofirno, auu.
pola lukavice o tome pričalo prije utakmice.
pabizo je napisao/la:Jesi smješan-ne piši glupostialan_kardec je napisao/la:koliko li je gracić platio, da mi je znat? kako je ovo bilo ofirno, auu.
Ja koliko sam upoznat unazad pola godine pred svaku domacu utakmicu momci imaju zajednicki rucak u Tomu.lovcen16 je napisao/la:Danas bas rutinska pobjeda a ovaj Velez nije losa ekipa bar su se meni danas dopali nisu se branili igrali su otvoreno a nasi igrali koliko im dosta!!!!Prije meca svi nasi u Tomu na rucku e ono je lijepa slika kad su svi zajedno igraci na rucku bas ih je bilo gotiva vidjeti!!!!
Jeste kralju ali danas bila neka ekipa novinara sa sportkluba koji su se isto tako odusevili kako su momci opusteni kako su imali vremena da se upoznavaju sa klincima koji su bili u blizini!!!Mislim da tu vrstu zajednickog rucka pred tekme trebaju nastaviti da praktikuju!!!!Devil je napisao/la:Ja koliko sam upoznat unazad pola godine pred svaku domacu utakmicu momci imaju zajednicki rucak u Tomu.lovcen16 je napisao/la:Danas bas rutinska pobjeda a ovaj Velez nije losa ekipa bar su se meni danas dopali nisu se branili igrali su otvoreno a nasi igrali koliko im dosta!!!!Prije meca svi nasi u Tomu na rucku e ono je lijepa slika kad su svi zajedno igraci na rucku bas ih je bilo gotiva vidjeti!!!!
Jak u svim segmentima igre od tehnike do borbenosti bas dobar igrac igra srcem a ima i iskustvo kod nas je dvije godine i za njega ces cuti samo rjeci pohvale!!!!nesto se pricalo da ima neke ponude jeli to i Zrinjski zainteresovan!!!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisati kakav je stoper Radosav Aleksic kakav se kod vas pokazao?
Pozdrav!
Rasevic je brz fudbaler koji najcesce igra po strani i koji je tehnicki mozda jedan od najpotkovanijih u premijer ligi,ide mu dobro i realizacija pa ni necudi sto vec ima nekih ponuda za njega!!! Rase je licno meni poslije Kokota bio nas najbolji igrac!!!haris10 je napisao/la:dolazim u miru,kakav je Raševic igrač?hvala unaprijed
Izgleda da se pregovora sa njim! Hvala za info!lovcen16 je napisao/la:Jak u svim segmentima igre od tehnike do borbenosti bas dobar igrac igra srcem a ima i iskustvo kod nas je dvije godine i za njega ces cuti samo rjeci pohvale!!!!nesto se pricalo da ima neke ponude jeli to i Zrinjski zainteresovan!!!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisati kakav je stoper Radosav Aleksic kakav se kod vas pokazao?
Pozdrav!
Predsjednik je jedna velika djukela a mali Make je dobar igrac samo mu fali da fizicki ojaca a kad nas igra standardno dvije-tri sezone cak je bio i kapiten i ja sam cuo za interesovanje Zelje ali nebi volio da dodje kod vas jer je on nas miljenik i mnogo dobar momak!!!!Ipak sve je moguce jer od have se ne zivi!!!!!tmtmtmtm je napisao/la:ima li ko da mi moze reci ko je trenutno predsjednik fk slavija....i kakav je igrac ovaj perisic sto se spominje da bi trebao doci u zelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.