Citirat cu te poslije utakmice :pBernardBarnjak je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Da li mogu Satoransky i Vesely dobiti Srbiju?
Ne.
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- L'Avvocato
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015
AsharaK je napisao/la:Citirat cu te poslije utakmice :pBernardBarnjak je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Da li mogu Satoransky i Vesely dobiti Srbiju?
Ne.
Nadam se...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Re: Eurobasket 2015
Nemanja Bjelica
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015
BernardBarnjak je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Citirat cu te poslije utakmice :pBernardBarnjak je napisao/la:
Ne.
Nadam se...
Jbg zajebo sam se priznajem
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može Satoransky sam, mora se još neko priključit 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod mene u kuci trenutno otac u stilu Sarica, dolazi pred TV vidi Ceska. Otkad Ceska igra kosarku? 
Cesi dok su igrali s 3 korisna i 2 stetna igraca u petorci su bili u egalu, al kad se Schillb prikljucio Bendi i Pumprli u sabotiranju tima Srbi su se ovdje lagano odvojili i rijesili
Ne moze niko nista pogoditi u ovoj Ceskoj osim ove dvojice
Srbija lagano
sviđa mi se ovaj smajlić 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Srbija bolja, nadao sam se iznenađenju ali ipak ne mogu. Fali širine, Satoransky i Vesely jedino igraju. Schillb ništa, lik ne može pogodit ništa. Ali Češka se odlično borila, dali su sve od sebe. Svaka čast.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sve miriše na finale Francuska - Srbija, kao što se mahom i prognoziralo prije početka turnira, iako bih lično volio vidjeti Španiju umjesto domaćina, jer sam uvjeren da još uvijek nisu rekli posljednju riječ.
Braci Cesima svaka cast!
Sta je masinerija! Kada jedan sraf zakaze iskoci drugi u prvi plan! Erceg!
Bjelica!
Tea ponovo stao sut ali 14 asistencija! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta je masinerija! Kada jedan sraf zakaze iskoci drugi u prvi plan! Erceg!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Bravo Orlovi !!!
Partizanovac odradio par zakucavanja za TOP 5 Eurobasketa.
Jos malo pa duel dana.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Bjelica je maderfaker kroz citav turnir
igrac covjek, što jest jest
- legenda reala
- Kontakt:
Dobri Česi, imaju dva vrhunska igrača u Evropskim okvirima i na njima im sve počiva, ostali služe da zajebu njih dvojicu, Benda večeras jedan od boljih igrača Srbije
Bjelica opet prelomio utakmicu
Bjelica opet prelomio utakmicu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Srbiju moze jedna stvar stajat zlata; odbrana reketa i opcenito odbrana visokih protivnika. Ako se Teo ponovi ovako losa suterska utakmica, nema sanse da dobiju Spance/Francuze u finalu jer sigurno oni nece dopustit ovoliko cutova iza ledja odbrane ko Cesi veceras koje je Teo majstorski koristio,a vec znamo da ce Radulja tesko biti veliki faktor protiv Goberta/Gasola u sredini.
- alan_kardec
- Kontakt:
Treća četvrtina je bila samo odlaganje neminovnog. Svaka čast Satoranskom i Veselom, sjajni su igrači, ali njih dvojica sami ne mogu ni pod kojim okolnostima pobijediti ovakvu Srbiju, a rekao bih ni bilo kog drugog četvrtfinalistu. Satoransky je u trećoj četvrtini vukao sam, u zadjoj dionici mu se prodružio i Vesely, da se probudio i Šilb pa pogodio nešto izvana, mogli su se možda nečemu nadati.
Polufinale
, borba za medalje i osigurane olimpijske kvalifikacije.
Polufinale
Tribalian je napisao/la:
Bravo Orlovi !!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.