FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la arminz » 21 okt 2013, 21:27

Tek sad pogleda utakmicu, nisam mogo sinoc
Nije strasno na kraju ni ovaj bod, al ostaje gorak okus zato sto smo imali sva tri boda u rukama

Svidilo mi se sto smo igrali ravnopravno vecim dijelom utakmice iako smo bili sa igracem manje, zalaganje i trka..i ubijedjen sam da Samir nije dobio crveni da bi ovo dobili

Mislim da je preosto dat crveni, jer nije namjerno i djelic sekunde je dijelio da dodje prije do lopte, al sta je tu je..
Carizzo jos jednom dokazo da je covjek za penale, al je zasjenjeno katastrofalnim postavljanjem kod treceg gola

Od zadnje trojke Zabac je odigro najbolje, stvarno je bio super i imo je dosta intervencija i mislim ni jednu gresku..
Juan onako, njega i Nagatoma je Cerci dobro namucio, stvarno momak igra fenomenalno
Rolando definitivno najnesigurniji, prvi gol je njegova greska, mislim da je lose pokrivo i kod penala..da je bio Campagnaro sigurno bi gledali drugaciju utakmicu

Bekovi defanzivno uzas pogotovo Japanac, mada sam nekog utiska da je Jonathan dosta bolji sa Campagnarom u odbrani, ovako sa Rolandom to dosta puse..Jonathan dosta dobar naprijed i sve su nam akcije isle po njegovoj strani..Japanca nigdje

Cambiasso neprimijetan, definitivno treba iskesirat Nainggolana
Neko je govorio da je Taider uzasan bio, a meni je sasvim solidno odigro..ako ne bolje od Guarina onda su tu negdje..
Guarin dosta bolje sto se tice ranijih utakmica, ne gubi loptu bezveze i brze je prebacuje dalje, ne usporava igru, al znamo mi da to moze dosta bolje

Palacio potvrdio klasu, a i Belfodil da ima mjesta u prvih 11

Sto se tice Mazzarija, dobro je sto je ostavio Taidera a ne Kovacica..koliko god mi Hrvat bio drag izgubili da je on osto jer je defanzivno slab..isto pravovremeno ubacivanje Belfodila kad su igraci dosta pali fizicki sto je on i iskoristio
Zamjerim mu za prvih 11 i igranje sa jednim napadacem, pa brate mili do kad cemo tako pocinjat..i ubacivanje Wallace-a koji íma samo par minuta u nogama u onako osjetljivom trenutku kad je trebalo da se sacuva rezultat, bilo koga drugog da je ubacio vjerujem da bi dobili

Sve u svemu nije toliko lose kako je krenulo, srecom i konkurenti nisu pobijeili tako da je to sve jos frisko

Do sljedece utakmice nadam se da ce se oporavit Campagnaro i Alvarez i da cemo zapocet sa dva napadaca,da konacno krenemo silovito na pobjede
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 okt 2013, 22:20

Thorin je napisao/la:"Imamo novac, projekat te strast, a Eric je rodjeni pobjednik. Dovoljno je reci da imamo 8 titula u 12 godina i jos neke znacajne rezultate. Eric se ne boji trositi novac na transakcije koje su ekonomski opravdane."
Macri, Thohirov konsultant.
O kakvim se tu titulama govori?
ArthurBishop je napisao/la:Užasan? Previše jaka riječ, rijeđe je koristi. Tekma je bila užasna, i pored 6 golova, što je meni nonsens.
Sasvim pristojno je uradio svoj dio posla. Jedino što mu zamjeram je igra na ivici drugog žutog kartona (simuliranje, prekršaji..), ostalo je sasvim ok odradio. Plus ona lopta za drugi gol, gdje izbacuješ kompletnu odbranu sa onakvim pasom..
Eno ispravio sam se malo gore.A to da je bio blizu crvenog sam i zaboravio napomenut.Plus ona promašena šansa na početku.Može on to puno bolje,eto možda ja previše očekujem pa sam takav dojam jučer imao za njega.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 okt 2013, 22:22

MauroTB je napisao/la:Za ova dva izgubljena boda je kriv Mazzarri i nitko više. Netko je par stranica prije napisao da je povukao sve dobre poteze, ja ću reći da je povukao sve loše. Belfodil je trebao krenuti od početka (il' on il' Icardi), Samuel je trebao biti ispred Rolanda, Taider je trebao izaći prije Kove, a o izmjeni Wallace - Palacio ne treba trošiti riječi. Nakon te izmjene nismo prešli centar, a Wallace je ujedno potpuno nepotrebno skrivio faul iz kojeg smo primili gol.

Isto tako, ono ne smije i ne može bit izravni crveni za Handu :!:
Spori Samuel ispred Rolanda protiv brzih Torinskih krila?Ne bih rekao.
Izvadit Taidera i ostavit sporog Cambiassa samog u sredini?Ne bih rekao.Taider je trčao i za njega plus što je bolji u defanzivi od Kovačića,a trebalo je igrat sa igračem manje 85.minuta.
Izmjena Wallace-Palacio je bila dobra i logična je.Curilo je na desnoj strani pred kraj i uveo je Wallacea (umjesto umornog Palacia) da pokuša zatvorit zajedno sa Jonathanom.Druga opcija mu je bio Pereira pa ti vidi.
Wallace nepotrebno radi faul...to se slažem.Neiskustvo.Ali opet nije on glavni krivac za gol nego Carizzo koji se katastrofalno postavio.
vrebac86 je napisao/la:Sa ovakovom formacijom i Cambiasom u sastavu, tesko mozemo sta napraviti, sinoc su me posijetili na proslu sezonu!
Sa Cambiem igra prema naprijed je totalna nula
Cambiasso prema naprijed nema zadataka.Čovjek holdera igra i to više nego dobro odrađuje.Plus da ne pričam koliko znači ovoj ekipi kao vođa na terenu.A i on zamjene u ovom rosteru nema.Možda se nešto sredi na zimu...

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 okt 2013, 10:42

Evo intervju sa Thohirom

http://www.fcinter1908.it/copertina/tut ... etti-94653" onclick="window.open(this.href);return false;

Il mio sogno? Utilizzare di più i ragazzi della primavera che fanno tanto bene nei loro campionati.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 okt 2013, 10:54

jel mu ko rekao da mi volimo i one od 25-6 godina :mrgreen:

nego mislim i ja stvarno,Mazzarri leti na kraju godine a doci ce Siemone ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 okt 2013, 11:38

Da bar.Koliko god Mazzari za sad dobro radi Simeone je ipak Simeone.
arminz je napisao/la:Evo intervju sa Thohirom
http://www.fcinter1908.it/copertina/tut ... etti-94653" onclick="window.open(this.href);return false;
Il mio sogno? Utilizzare di più i ragazzi della primavera che fanno tanto bene nei loro campionati.
Evo i prijevoda:http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 okt 2013, 20:09

MauroTB je napisao/la:Za ova dva izgubljena boda je kriv Mazzarri i nitko više. Netko je par stranica prije napisao da je povukao sve dobre poteze, ja ću reći da je povukao sve loše. Belfodil je trebao krenuti od početka (il' on il' Icardi), Samuel je trebao biti ispred Rolanda, Taider je trebao izaći prije Kove, a o izmjeni Wallace - Palacio ne treba trošiti riječi. Nakon te izmjene nismo prešli centar, a Wallace je ujedno potpuno nepotrebno skrivio faul iz kojeg smo primili gol.

Isto tako, ono ne smije i ne može bit izravni crveni za Handu :!:
Definitvno. Potpis k'o kuća. Jednostavno, previše pič.kasta igra mu se odbila od glavu. I da smo uzeli, isto bih ovo rekao, apsolutno.
Jedino što mu ide u korist je način na koji smo primili treći gol. Stvarno nesretno. Budimo realni, nismo ni zaslužili pobjedu sa onakvim pristupom igri.
Nije više bitan ni taj crveni karton, kol'ko je bitna činjenica da je kontra tebe jeb.eni Torino. Mora se otvorenije igrat', a imamo igrače za to ove sezone.
Željezničar za život cijeli!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 okt 2013, 20:11

Što prije shvatite kako igra Mazzari i da se pod njim neće igrat otvorenije kako bi vi htijeli bez obzira na protivnika to bolje po vas.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 okt 2013, 20:25

SiamoNoi je napisao/la:Što prije shvatite kako igra Mazzari i da se pod njim neće igrat otvorenije kako bi vi htijeli bez obzira na protivnika to bolje po vas.
Moze se makar igrat sa dva napadaca

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 okt 2013, 20:35

A koga da izvadi?Palacia?Alvareza?Alvarez polulijevo u vezi?Tko zna kako bi tamo igrao,ne valja to sad dirat.
Vidim da se konstantno na napad žali,a problema s realizacijom uopće nema ove sezone.Ili su mizerni.Veći problem su individualne greške.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 okt 2013, 23:48

Ne mora nikoga vaditi od ofanzive. Nek' počne sve isto, al' može i sa dva zadnja vezna, a ne tri. Umjesto Guaro-Cambi-Taider, može bit' Cambi-Taider ispred alvarez i u špicu Palacio i Icardi/Belfodil. Nebitno, ovo je samo kombinacija. Mislim da bi puno lakše tako igrali. Ili, ne mora uopće sa dvojicom napadača krenuti. Može i sa Alvarezom-Guarom i Kovom, a iza Cambi i Taider, a ispred Palacio. Onda bi izvadio Nagatoma ili Johnnya i igrao sa četvoricom pozadi.
Poenta je na vrlo kvalitetnom ofanzivnom dijelu, odnosno na tehnički potkovanoj sredini, a ne destruktivci sve sami. I onda u kontri Ricky i Palacio samo. :roll:
Željezničar za život cijeli!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 okt 2013, 01:04

...a ja sve nesto kontam da treba da prodje odredjeno vrijeme da ekipa stekne identitet,nekakav svoj stil,samopouzdanje... Mislim da ovo nije lose zasad. Mozda smo trebali imat koji bod vise (Cagliari),al sta je tu je. Mozda se i Fiorentinu na fazon uzelo,a nije trebalo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2013, 10:39

Jasno da treba.Ovaj Inter bi bi se trebao dizat kako sezona odmiče što nije bio slučaj prošle godine.

Nego čitam nešto Campagnaro nije spreman ni za Veronu?!? :?

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 okt 2013, 10:48

kakvi spreman,tek su ga kontrolisali sta mu je,,al jest Alvarez spreman,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2013, 11:03

Ja mislio neka lakša ozljeda.Bit će opet za*ebano bez njega.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 23 okt 2013, 11:20

Ozljeda desnog bedra za Hugu.. sad nezz koliko ce pauzirati..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2013, 11:37

Izgleda da je i Rolando upitan.Možda prilika za Andreollija...

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 23 okt 2013, 12:02

Sjajno nek opet krene kao prosle sezone, par nesretno ispustenih bodova + povrede i ode sezona u helac.
Ali sa ovako jakim rosterom to se ne smije dogodit.

Par narednih utakmica je kljucno, odredit ce kuda plovi ovaj brod.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 23 okt 2013, 16:04

Evo ga, radi sa loptom

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2013, 17:31

October a bad month for Mazzarri
October is the month in which Walter Mazzarri's teams have collected the fewest points on average considering professional league fixtures only: W21, D9, L24 from 54 matches averaging 1.33 points per game. Mazzarri's points average is lower in June (1.0) but championship matches are not always played in that month.
Ne uključuje utakmicu s Torinom.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []