Fkt gledaj koliko ih je hahaha
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma da, za prelazni je kasno sve i da se fakat nesto dobro desi. Cim dolazi ovaj stoper onda ocekujem prodaju Ikica i mozda jos jednog na sredini da dovedemo.braco je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:48Za početak ne očekujem ništa kapitalno ni megalomanski. Ja bih bio zadovoljan za početak da se plati ono što se ostalo dužno igračima i zaposlenim u klubu.
Od pojačanja ovaj prelazni isto ne očekujem nikakve kapitalce ni boomove, očekujem da se očuva kostur trenutne ekipe i da uz nekoliko prinova izborimo europu bez sikiranja.
I naravno očekujem za sada da Cerić i kompanija privuku malo više sponzora za početak.
Nije dao ostavku vec dobio nogu zato što je mutio sa seatima.Vec duže vrijeme on i Sabra nisu u dobrim odnosimasamoposmatram je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:07Ja sam prije nekoliko mjeseci dosao do istog zakljucka i pustio.
Vjeruj mi lakse mi je palo kad ovaj baksuz udje u klub. Da mi je neko rekao prije 15 godina, da ce se ovo desiti, rekao bi lud covjek.
Scamir radi semsku prevaru. Nema on ni kinte, a kamoli investitora.
Ljudi moji Sarajevo nikad jace poslije rata, pa im predsjednik dao ostavku na VOLONTERSKOJ POZICIJI!
Hvala spasilackoj sluzbi PR fk sarajevo. Nevjerujem ti.Samsa je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:00Nije dao ostavku vec dobio nogu zato što je mutio sa seatima.Vec duže vrijeme on i Sabra nisu u dobrim odnosimasamoposmatram je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:07Ja sam prije nekoliko mjeseci dosao do istog zakljucka i pustio.
Vjeruj mi lakse mi je palo kad ovaj baksuz udje u klub. Da mi je neko rekao prije 15 godina, da ce se ovo desiti, rekao bi lud covjek.
Scamir radi semsku prevaru. Nema on ni kinte, a kamoli investitora.
Ljudi moji Sarajevo nikad jace poslije rata, pa im predsjednik dao ostavku na VOLONTERSKOJ POZICIJI!
A sta to znas o njima pa ti nije dobro ?lijevapolutka je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:02Iskreno kad vidim ove balice i ovog advokata u upravnom odboru nije mi dobro