NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zanimljivo. Ko li je taj dečko?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sve mi vuce na Muhameda Subasica iz Olimpica...bhsport je napisao/la:Zanimljivo. Ko li je taj dečko?

www.nkbratstvogracanica.com
cesc4 je napisao/la:Sve mi vuce na Muhameda Subasica iz Olimpica...bhsport je napisao/la:Zanimljivo. Ko li je taj dečko?

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
uh braco draga jedva cekam ovaj 11 pa da pripreme pocnu

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Dali se mogu iznijet informacije naravno ako se zna dali su ugovorene neke prijateljske u turskojTalenat je napisao/la:Sad ce 11. i dobit cete imena ne mogu ja prije kluba nista govoriti dok oni ne daju zeleno svjetlo.
-
- Moderator
- Kontakt:
Isto tako Cimirot, Radovac i Duljevic mogu ici u paketu za miliona eura.
Pa Ordagić je bolji od tog istog Radovca. A šta je Duljević šansi fulao, da Stojanov igra u takvoj ekipi i ima takve igrače iza sebe, zabio bi golova i golova, a već ih je davao u Zvijezdi koja je bila prvi dio polusezone na dosta nezavidnom nivou.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Koliko ja znam igrat ce se sa Madjarskim prvoligasem 1-2 utakmice nisam upamtio ime kada je Alija govorio, igrat ce se sa ekipom iz Ceske i mislim da ce se igrati sa nekom iz Austrije uglavnom sve su prvoligaske ekipe. Bit ce jake a uskoro cu imati informacije s kojim ekipama tacno kada pripreme krenu.moranjak je napisao/la:Dali se mogu iznijet informacije naravno ako se zna dali su ugovorene neke prijateljske u turskojTalenat je napisao/la:Sad ce 11. i dobit cete imena ne mogu ja prije kluba nista govoriti dok oni ne daju zeleno svjetlo.
Ne mora znacitiBenjo_AFC86 je napisao/la:
Isto tako Cimirot, Radovac i Duljevic mogu ici u paketu za miliona eura.
Pa Ordagić je bolji od tog istog Radovca. A šta je Duljević šansi fulao, da Stojanov igra u takvoj ekipi i ima takve igrače iza sebe, zabio bi golova i golova, a već ih je davao u Zvijezdi koja je bila prvi dio polusezone na dosta nezavidnom nivou.

Amer je u ovom trenutku bolji igrac od Radovca, ali je Radovac 3x skuplji, jer igra za jaci, stabilniji klub, igrao za mlađe selekcije reprezentacije, bio i kapiten, vjerovatno ce biti kapiten i mlade reprezentacije, igrao Evropu, a i mlađi je tri godine, i sve to utice na cijenu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
nakon dugo vremena mislim da ce ostati 90% igrackog kadra jer svi znamo da je trener to trazio a kako sam malo prije cuo da ostaje uros amer i svi bitniji igraci uz par pojacanja koja ce doci bit cemo dobra ekipa i siguran sam da na kraju sezone zavrsavamo u gornjem dijelu tabele vjerujte dolaze bolji dani za nasu svetinju

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ti drug moj il moje postove ne citas il sam ja komentarisao u zadnjim postovima Zelju, Sarajevo. Naravno da ce ostati svi igraci nikome bez obestecenja nema ici iz Zvijezde.nedžad je napisao/la:nakon dugo vremena mislim da ce ostati 90% igrackog kadra jer svi znamo da je trener to trazio a kako sam malo prije cuo da ostaje uros amer i svi bitniji igraci uz par pojacanja koja ce doci bit cemo dobra ekipa i siguran sam da na kraju sezone zavrsavamo u gornjem dijelu tabele vjerujte dolaze bolji dani za nasu svetinju![]()
Kada je tacno prozivka znal neko
Prozivka u Nedelju u 11:00h gdje ce se nakon prozivke odrzati trening.
HvalaTalenat je napisao/la:Prozivka u Nedelju u 11:00h gdje ce se nakon prozivke odrzati trening.
Mađari su otpali,ja imam inf.da se igra sa Bugarima,Japancima i još dvije utakmice a protivnike ne znam..Talenat je napisao/la:Koliko ja znam igrat ce se sa Madjarskim prvoligasem 1-2 utakmice nisam upamtio ime kada je Alija govorio, igrat ce se sa ekipom iz Ceske i mislim da ce se igrati sa nekom iz Austrije uglavnom sve su prvoligaske ekipe. Bit ce jake a uskoro cu imati informacije s kojim ekipama tacno kada pripreme krenu.moranjak je napisao/la:Dali se mogu iznijet informacije naravno ako se zna dali su ugovorene neke prijateljske u turskojTalenat je napisao/la:Sad ce 11. i dobit cete imena ne mogu ja prije kluba nista govoriti dok oni ne daju zeleno svjetlo.
Nisam se cuo sa ljudima iz kluba, tako da ne znam zadnji puta kad sam sjedio sa Alijom dao mi je imena ekipa sa kojima je se trebalo igrati utakmice prijateljske moguce je da je doslo do izmjena. U nedelju cemo napraviti press konferenciju i malo snimiti to sve.
-
- Kontakt:
neko je prije koju stranicu napisao da je ORdagic bolji od Radovca pa samo da ga pitam jel se drogira čime?
LP
LP
-
- Kontakt:
et samo sarajeevo ima najbolje igrace,i 11 reprezentetivaca,najbolji klub u regionu,da da to je to sarajevo,sta ste se digli tanovci do juce vas nigdje nigdje nije bilo sad se nesto digli,,dzabe vam tan opet niste prvisamosarajvo je napisao/la:neko je prije koju stranicu napisao da je ORdagic bolji od Radovca pa samo da ga pitam jel se drogira čime?
LP
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Radi ovakvih i kao onaj skoro sto je bio na temi, iako mi je favorit Sarajevo i gotovim ga nebih volio da budu prvaci jer ko ce ih trpit onda kao da su ligu prvaka osvojili a titulu cekaju iha-ha jer ni oni se ne sjecaju kad su zadnji puta bili prvaci previste ste decki poletili, zna se to oglavu obit pa nema ni titutule a odose tanovi milioni. Zvijezda je imala ovu upravu koja je sada koja sa budjetom od 300 000km radi do sad cuda, sa onim prijasnjim budjetima od milion i milion vise hladno bih igrali evropu.
Ordagic bolji od Radovca, a Stojanov od Velkoskog i Benke zajedno. Zvijezda je nesto kao Porto, na to mi bacate najvise.
-
- Kontakt:
nije niko reko da je stojanov bolji od velkovskog i benke,ali ordagic da igra u sarajevu kao sto igra radovac,bio bi daleko bolji i sigrana sam 100% da bi vise pokazao nego radovac,nego igra u prosjecnoj zvijezdi u kojoj nikne neki talentat odmah ga scapaju vukovi,poput zelje,borca itd..al i to vise nece moci tako,,sad ko ima kess moze trgovat u zvijezdi,nema vise daj igraca pa bit ce pare,neka me neko ispravi ako nije tako..cobefks je napisao/la:Ordagic bolji od Radovca, a Stojanov od Velkoskog i Benke zajedno. Zvijezda je nesto kao Porto, na to mi bacate najvise.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.