Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.
Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.

Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
Ocekivano,
Ronaldo brzi od Rahimicevog auta a kamoli od njega.
Ronaldo brzi od Rahimicevog auta a kamoli od njega.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Svi su potvrdili klasu mislim naši(Realovi)Polo je napisao/la:Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Svi su potvrdili klasu mislim naši(Realovi)Polo je napisao/la:Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
Odakle si ti?
RIP SALE VILENJAK
- Nail for Real
- Kontakt:
Iz predgradja Lisabona smo svi. Problem?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Iz Minas Tiritha piše ti lijevoRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zaboravili ste spomenuti kakvu je bravuru izveo Casillas

Iz Vrbovika je momak, ako ti sta znaci. To ti dodje na potezu između Župče i KamenicaRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
Don't hate what you don't understand.
On je iz ZombambijaLBJ MVP je napisao/la:Iz Minas Tiritha piše ti lijevoRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
qrac moj ćete dovest vilšera iz arsenala !!! ko i barselona songa. namjerili ste se oba na pogrešne igrače ovaj put! ne kontam vaš mentalitet kako možete navijat za tako jadne timove, pogotovu tipa real, kupuju kupuju kupuju. vi navijate za tim il pare? ozbiljno
Vođa zna.
Necemo mi, Perez cenedim1993 je napisao/la:qrac moj ćete dovest vilšera iz arsenala !!! ko i barselona songa. namjerili ste se oba na pogrešne igrače ovaj put! ne kontam vaš mentalitet kako možete navijat za tako jadne timove, pogotovu tipa real, kupuju kupuju kupuju. vi navijate za tim il pare? ozbiljno
Kakve Kamenice baxaviesta je napisao/la:Iz Vrbovika je momak, ako ti sta znaci. To ti dodje na potezu između Župče i KamenicaRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
Ja ba fkt šta bi gubili su 2:0 nisam vidio golove.Evo sad otvorim livescore 2:2 kakvi su bili goloviReuf je napisao/la:Zaboravili ste spomenuti kakvu je bravuru izveo Casillas![]()
![]()
E,da Ramosa vratio na štopera i Del Bosque
Evo ga još jedan,ko si sad tiHulaga je napisao/la:On je iz ZombambijaLBJ MVP je napisao/la:Iz Minas Tiritha piše ti lijevoRKO je napisao/la:
Odakle si ti?![]()
Messi, Messi, Messi ala su oni u Zenici pretjerali sa Mesijem..
Cuj za tim il pare, pa pare prave tim danas...nedim1993 je napisao/la:qrac moj ćete dovest vilšera iz arsenala !!! ko i barselona songa. namjerili ste se oba na pogrešne igrače ovaj put! ne kontam vaš mentalitet kako možete navijat za tako jadne timove, pogotovu tipa real, kupuju kupuju kupuju. vi navijate za tim il pare? ozbiljno
Nego ti navijas za trofeje
Izvini ako sam malo pobrk'o ta naselja. A znam te onako iz vidjenjaLBJ MVP je napisao/la:[
Kakve Kamenice baOdakle me znaš papčino
![]()
Pošalji PP kako me znaš ili bar odakle si možda si neki anonimus s facebookaxaviesta je napisao/la:Izvini ako sam malo pobrk'o ta naselja. A znam te onako iz vidjenjaLBJ MVP je napisao/la:[
Kakve Kamenice baOdakle me znaš papčino
![]()
A jesi pobrko naselja
Ma iz Breze sam i ja,pa se zajebajem malo. Nemoj sta zamjeritLBJ MVP je napisao/la: Pošalji PP kako me znaš ili bar odakle si možda si neki anonimus s facebookaČastim te kafom,pivom kad te vidim zavisi šta piješ
A jesi pobrko naselja
Evo ga LBJ
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@xaviesta odakle si mi ti cijela Breza navija za BArcu došo ružan vakat
Sad kad skontam da te poznajem prestaću pisat na forumu
@Reufaga i najboljim se desi greška mada opet je fino skinuo onu prvu
@Reufaga i najboljim se desi greška mada opet je fino skinuo onu prvu
Ma mozda me znas onako iz vidjenja, ja sam 'vamo na suprotnoj strani, prema Varesu
Bjez' necemo spamat vise, ruzit ce se moderatori 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.