FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Nije Bekrija "buco" kao sto je bio kada se prosli put vratio, sto raduje..
BUDI ŽELJO !!!
DOVELI STADO IGRAČAA A NISMO PREMAŠILI BUDZET !
OGNJENE ĐELMIĆU, JE.BEM LI TI ONO ČEMU SI NEDAVNO REKAO "DA"!
OGNJENE ĐELMIĆU, JE.BEM LI TI ONO ČEMU SI NEDAVNO REKAO "DA"!
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 14 jan 2016, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !
šminka 
uf Ognjena sto mi se ogadi

uf Ognjena sto mi se ogadi

Zadnja izmjena: likusa, dana/u 14 jan 2016, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
ove samo zanimaju pare, daj pitajte nesto Zolu o Gentu, formi ... Bekrica isto...
cuj kolko ste tacno potrosili

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Đelma znači out..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Bekriccc

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Aj hocel biti snimak?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
E Boga mi lijepo 

Sta je rekao Djelmic? Nmg sad gledat press
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Gledam ovo i donosim zaključak da mi tek sada ličimo na ozbiljan i profesionalan klub. Svaka čast ljudima u upravi !
Hoće li pimplati Zolotić i Bekrić, nabijati lopte u publiku?
Hoće li pimplati Zolotić i Bekrić, nabijati lopte u publiku?
Ajzea je forumaš godine !
I mene to iznerviralo, jbt fokus na predstavljanju igrača ono pita odakle pare, fuj..ZZtop10 je napisao/la:ove samo zanimaju pare, daj pitajte nesto Zolu o Gentu, formi ... Bekrica isto...
VTŽ!
Ekstra press konferencija, samo bi se ja nadovezao da sada Djelmicu treba odbiti cjelu platu za januar, iako je jos uvijek nas igrac nije se pojavio na prozivci. Djelmicu ZDRAVO ipak je ŽELJO mnogo veci od tebe i na ovaj nacin si guzicom zatvorio vrata kao i Tomic
-
- Kontakt:
Nije Djelmic nista rekao jer nije ni bio tu.. Morao se pojaviti na prozivci jer ima ugovor do kraja januara.. Amar je rekao da se sa njim najvjerovatnije nece produziti saradnja..Merhaba je napisao/la:Sta je rekao Djelmic? Nmg sad gledat press
BUDI ŽELJO !!!
Prenesose da su mu dva puta nudili produzenje uz znatno bolje uslove nije htio..i nije se na prozivci pojavio iako mi je ugovor do 31.1Merhaba je napisao/la:Sta je rekao Djelmic? Nmg sad gledat press
Željeznicar za život cijeli !
Nije rekao nista, samo dva puta odbijao dobrano poboljsane uslove. Mislim da ce on kod kona zavrsiti.
Prelijepo predstavljanje, dobrodosli Samire i Nermine, a novinari kao novinari, kopaju i traze otkud pare.
Prelijepo predstavljanje, dobrodosli Samire i Nermine, a novinari kao novinari, kopaju i traze otkud pare.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kako je ovo bilo profesionalno samo
Uprava

Đelmić ima sa nama ugovor do 31. januara, tako rece predsjednik, vjerovatno se više nece pregovarati sa njim tako da može potražiti drugi klub..

Uprava

Đelmić ima sa nama ugovor do 31. januara, tako rece predsjednik, vjerovatno se više nece pregovarati sa njim tako da može potražiti drugi klub..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Samir Bekrić: Ne ne mislim da sam najbolji igrač, ali učinit ću sve da moj klub bude najbolji ! Kapa do poda majstoreee

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Mozemol ga sad kaznit i davati treninge bar ovo do kraja mjeseca sam da trenira u 7 ujutro i u 7 navecer? 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!