FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
13
8%
Drugi
11
7%
Treći
41
25%
Četvrti
52
31%
Peti
13
8%
Šesti
13
8%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
6%
Ispadamo iz lige
10
6%

Ukupno glasova: 167

Pendulum
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pendulum » 28 okt 2025, 10:19

Vanja8 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:18
Jahh, umalo da zaboravim, ovi padobranci, psovaci i oni koji vrijedjaju su na zasluzenom trajnom odmoru...
Hvala. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 28 okt 2025, 10:22

luckystrike je napisao/la:
27 okt 2025, 15:29
Ne temu levatskih komentara na forumu popodne, nek' ostane zabilježeno i slikovito.

slika
Nadam se da dzafa nije ukinut, baš je simpatično gledati kako pjene iz ajlinog tabora :ljepota:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 okt 2025, 10:32

Vanja8 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:17
jurisicduska je napisao/la:
28 okt 2025, 09:39
Frajer ima bogatstvo od $ 765 milliona
Tata od frajera ima bogatstvo $ 5.7bn a ovaj mu je prvi u redu nasljednika a stariša ima 67 godina :P
Nrzvanično bogatstvo te porodice dostiže 20 bn :D

Mislim da ovo trebamo podržati bez obzira. :D

Frajer ima toliko para da boli.

Još nije debil.

"I am a prince, not a businessman. Money does not motivate me, fame and making history motivate me. It is no secret that I am a big football fan"

Mislim priča da je frajko došao ovdje da napravi neke pare je suluda. Baš suluda. Ono znači mu 2 miliona od prodaje igrača drama.
Poslije moje najave ni ti ne mozes nista izbaksuzirati... :rol:
Ma ovo su činjenice. Ne znam kako će se razvit situacija nit imam neke informacije. Frajer bolesno bogat došao da ulaže kod nas i mi fol nezadovoljni.
Čitam pranje para, mislim kakve su to nebuloze za nepovjerovat.
Istraživao sam lika nije nesposoban sekunde. A i ne libi se ničeg da zaštiti svoju investiciju za razliku od ovih **** ovdje.

Kako su se pojavile priče da smo taoci nekih kriminalnih organzacija (što je naravno pokušavanje pranja Mirvića ne daju mu da radi) , skreće se priča na Ajlu i tako dalje, dan kad ovaj isplati Mirvića treba bit rođendan kluba. :D iz milion razloga.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 28 okt 2025, 10:33

Vanja8 je napisao/la:
Jahh, umalo da zaboravim, ovi padobranci, psovaci i oni koji vrijedjaju su na zasluzenom trajnom odmoru...
Krenulo nas sa dobrim vijestima. :urnebes: Ne znam kako se ljudima da, od 2014 mislim da nema dvocifren broj mojih postova na temama mimo ove, s druge strane ljudi naprave profil da dodju ovdje pisat, crnjacit, psovat. Jel moze realno postojati navijac Sarajeva da mu nije drago navijat za jedini klub koji ne uvestvuje u predizbornim kampanjama?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 okt 2025, 10:36

28 okt 2025, 10:32
Vanja8 je napisao/la:
28 okt 2025, 09:39
Frajer ima bogatstvo od $ 765 milliona
Tata od frajera ima bogatstvo $ 5.7bn a ovaj mu je prvi u redu nasljednika a stariša ima 67 godina :P
Nrzvanično bogatstvo te porodice dostiže 20 bn :D

Mislim da ovo trebamo podržati bez obzira. :D

Frajer ima toliko para da boli.

Još nije debil.

"I am a prince, not a businessman. Money does not motivate me, fame and making history motivate me. It is no secret that I am a big football fan"

Mislim priča da je frajko došao ovdje da napravi neke pare je suluda. Baš suluda. Ono znači mu 2 miliona od prodaje igrača drama.
Ma ovo su činjenice. Ne znam kako će se razvit situacija nit imam neke informacije. Frajer bolesno bogat došao da ulaže kod nas i mi fol nezadovoljni.
Istraživao sam lika nije nesposoban sekunde. A i ne libi se ničeg da zaštiti svoju investiciju za razliku od ovih **** ovdje.

Kako su se pojavile priče da smo taoci nekih kriminalnih organzacija (što je naravno pokušavanje pranja Mirvića ne daju mu da radi) , skreće se priča na Ajlu i tako dalje, dan kad ovaj isplati Mirvića treba bit rođendan kluba. :D iz milion razloga.
Zavrseno...

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 28 okt 2025, 10:39

Bordo10 je napisao/la:
27 okt 2025, 23:18
Meni je muka oko te pretvorbe, dajte platite tu zemlj, sredite, zavrsite, da se dole podje konacno graditi, da se sve to otkupi, da se tu napravi Milanelo, i da to bude vlasnistvo FKS. Nakon toga stadion i da konacno imamo sve jedan kroz jedan.
Ma ja bih halalio ovu godinu bez trofeja samo da dodjemo do toga da pocnemo graditi natkriveni stadion sa 15 hiljada mjesta gdje cemo u ovim zimskim i jesenjim danima moci voditi djecu na utakmice i uciti ih kulturi odlaska na utakmice. Sve ostalo je u ovom trenutku nebitno. Ne shvataju, a i garantujrm da bi prosjek navijaca na svakoj utakmici skocio za 8 9 hiljada. Sama racunica kaze da je to za svaku novu utakmicu cca 100 hiljada vise od karata. Jednostavno Kosevo nije za nas. Projekat koji su dali za istok je presmijesan gdje bi bilo natkriveno 3 hiljade mjesta. Uzas. A da ne pricam o tome koliko bi se u rezultatskom smislu napredovalo na novom stadionu. Vjerujte da zeljo ima pedeset posto bodova svake sezone vise na osnovu tribina. Ja znam da je tesko naci parcelu od cca 150 dunuma, ali investitori moraju da sve pokrenu, jer su oni pokretaci odnosno u vrhu, pa da i nas u sve ukljuce, pa bar sa zemljom da se krene. Pogledajte Velez od jedne tribine je dosao do prelijepog stadiona. Smatram da je nas najveci problem trenutno neuslovni stadion a samim tim ovakva posjeta je posljedica toga.

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 28 okt 2025, 10:39

Kakve su nam mogucnosti da se otjera SFK i sve sto ima veze sa njima :kafa:
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 okt 2025, 10:41

NoProfit je napisao/la:
28 okt 2025, 09:42
I u zadnjih 5 godina imamo najbogatijeg investitora/vlasnika i gdje smo? :)

Izuzetno mi je drago što smo posjetama pokazali svima u klubu da prazna priča i lažni hajc preko medija više ne pije vode.
Na finale kupa ti dodje 7 hiljada ljudi, prolamaju se tribine od raje :rol: ista brojka je bila godinama i kad smo najbolje igrali i osvajali trofeje.
Sarajevo uvijek gleda 3,4 hiljade bolesnika, bez obzira na stanje. Ljudi koji dodju da bodre, bez obzira sta se desava u klubu. Ovi ostali (kao i ti) su tu da ponekad da popune redove, uglavnom kada igramo bolje i na hajc. Kolokvijalno, simpatizeri

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 28 okt 2025, 10:48

Vanja8 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:36
Vanja8 je napisao/la:

Zavrseno...
Eto, mozemo spojit sa originalnim rođendanom, ublizu je.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 okt 2025, 10:53

Oerde je napisao/la:
28 okt 2025, 10:33
Vanja8 je napisao/la:
Krenulo nas sa dobrim vijestima. :urnebes: Ne znam kako se ljudima da, od 2014 mislim da nema dvocifren broj mojih postova na temama mimo ove, s druge strane ljudi naprave profil da dodju ovdje pisat, crnjacit, psovat. Jel moze realno postojati navijac Sarajeva da mu nije drago navijat za jedini klub koji ne uvestvuje u predizbornim kampanjama?
Tu najmanje ima navijaca kluba...
Evo sad cu ti objasniti zasto je taj fenomen kod nas...

Mi smo navijaci, kakvi jesmo i neizdrzivi smo, stalno bi kritikovali, mijenjali, tjerali...
Kod nas nema nista sakriveno, cak i ono sto bi trebali nekada da zastitimo klub, mi to necemo uraditi, nego ce pojedinci jos i dodati neku nebulozu ili nesto izmisliti na sve to kako bi predstavili haoticno stanje...

Naravno, to i odgovara onim ljudima koji ne podnose ili mrze FKS i skontali su da je najbolje napraviti lazni profil i dosipati ulje na vatru na bilo koji nacin...
Napravi lik lazni profil i svi znaju da laze, da zavadja i repliciraju mu na sve to, uz razna objasnjenja i vodjenje dijaloga o onome sto je s namjerom izmislio...
Pogledajte temu kona, kad im je haos bio u klubu, svi sute ko zaliveni, tu i tamo neko se javi, ali ga brzo usutkaju, a onda se pojavi Hulahopka i svi mu redom hebu majku sto pise istinu...
Kod nas ne, kod nas je pozeljno da se sto vise crnjaci da se jedna te ista stvar okrene po milion puta, a uz to i da se sta jos doda bez obzira sto je laz...
Evo ti primjer...Nedavno u jeku pljuvacine, dodje lik i mrtav hladan napise da je Zekic jos na nasem platnom spisku kao i Rozman...Sta reci, jedan primjer u moru takvih stvari...
Niko ovdje ne zeli jednoumlje i prvi bih napustio forum kada bi izostalo razlicito misljenje , ali, kao sto je tebi fascinantno da ljudi prave lazne profile, meni je jos fascinantnije da ce ljudi izmisliti nesto kako bi ocrnili klub, e za takve osobe se ja pitam, kako se mogu nazvati navijacima najveceg kluba u drzavi...

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 28 okt 2025, 10:54

MaroonWhite1946 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:39
Sfk ce uvijek biti uz nas, jedino rukovodstvo da se promijeni. Ja mislim kada dolaze novi vlasnici vide njihove rezultate da su prvaci 2840x i da nece nista da diraju tu, a u stvarnosti skup nesposobnih ubleha koji cim izađu na euro scenu gube.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 okt 2025, 10:55

Oerde je napisao/la:
28 okt 2025, 10:48
Vanja8 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:36

Zavrseno...
Eto, mozemo spojit sa originalnim rođendanom, ublizu je.
A mensčini se poklopilo hahahahhhah :D Fenomenalno bi bilo.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 okt 2025, 10:56

_weella_ je napisao/la:
28 okt 2025, 09:45
Ono što je činjenica, je da kritikujemo način rada koji bi svaki od nas ovdje radio da uđe sutra u klub.

Dovodio bi provjerena imena, zvučna u kojim god godinama bili, preplaćivani su jer mi ne možemo dovesti ozbiljno ime ako nudimo iste pare kao bilo koja evropska liga, ulagao bi na isti način (pokušavajući napraviti instant uspjeh) jer ovdje vizija i vrijeme ne prolaze.

Sutra da dođe ovaj Princ i kaže, sada žrtvujemo dvije godine da razvijamo igrače, da ulažemo u pogon itd itd ako dođe trofej/dođe, odmah bi bio dočekan na nož da smo mi najveći da nama trebaju trofeji itd.

Tako da klima je takva da se ne trpi bilo kakvo postepeno ulaganje već se traži instant uspjeh. To može doći samo slučajno, zato se i luta traži se bilo kakav način da se nešto donese odmah i sad, ne radi se planski već stihijski jer pritisak javnosti a i navijača (pritom nas nema na stadionu šaka jada) je nevjerovatan.

Sječam se prve Feđine konferecnije, rečeno je da Sarajevo tu sezonu radi na stabilizaciji, borba za Evropu,nakon tri kola i tri pobjede napravljen je hype neviđeni da smo prvaci svemira i sve se srušilo u narednih mjesec dana iako je najavljena godina stabilizacije, rada, prilagodbe itd, nismo dali ni sekunde odstupanja i da se isprati najavljeno.
Bilo je daj sve i odmah, napravili smo pritisak, rezultat je trpi nesrećom (igre je bilo kako god ko god rekao, sa igračima koje smo imali pravilo se nešto) i gruh, otjeraj.
Tako bi bilo s kim god kako god, ne trpi se jednostavno bilo kakav neuspjeh i to je to.
Nema vizije plana rada, ne daje se vrijeme nikome nizašta, pravi se hype bez potrebe, ne postavljaju se realni ciljevi koji se prate a sve pod uticajem mahale, grada, priča okolo itd.

Nadam se da će Zoran izaći apsolutno iz ovih okvira i raditi po svom planu, kakav god on bio na neke duže staze donijeće sigurno rezultat.
Samo zanimljivo mi smo konstantno u toj fazi ‘stabilizacije’ nikako da presaltamo u fazu uspjeha i dominacije, uvijek nesta zapne 😁

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 okt 2025, 11:05

Gomis99 je napisao/la:
Bordo10 je napisao/la:
27 okt 2025, 23:18
Meni je muka oko te pretvorbe, dajte platite tu zemlj, sredite, zavrsite, da se dole podje konacno graditi, da se sve to otkupi, da se tu napravi Milanelo, i da to bude vlasnistvo FKS. Nakon toga stadion i da konacno imamo sve jedan kroz jedan.
Ma ja bih halalio ovu godinu bez trofeja samo da dodjemo do toga da pocnemo graditi natkriveni stadion sa 15 hiljada mjesta gdje cemo u ovim zimskim i jesenjim danima moci voditi djecu na utakmice i uciti ih kulturi odlaska na utakmice. Sve ostalo je u ovom trenutku nebitno. Ne shvataju, a i garantujrm da bi prosjek navijaca na svakoj utakmici skocio za 8 9 hiljada. Sama racunica kaze da je to za svaku novu utakmicu cca 100 hiljada vise od karata. Jednostavno Kosevo nije za nas. Projekat koji su dali za istok je presmijesan gdje bi bilo natkriveno 3 hiljade mjesta. Uzas. A da ne pricam o tome koliko bi se u rezultatskom smislu napredovalo na novom stadionu. Vjerujte da zeljo ima pedeset posto bodova svake sezone vise na osnovu tribina. Ja znam da je tesko naci parcelu od cca 150 dunuma, ali investitori moraju da sve pokrenu, jer su oni pokretaci odnosno u vrhu, pa da i nas u sve ukljuce, pa bar sa zemljom da se krene. Pogledajte Velez od jedne tribine je dosao do prelijepog stadiona. Smatram da je nas najveci problem trenutno neuslovni stadion a samim tim ovakva posjeta je posljedica toga.
Za sve se slazem osim da bi posjeta toliko skocila. Dobio bi u prosjeku max 2 hiljade navijaca vise i to je to. Naravno ako govorimo iskljucivo o stadionu, al uz neki hajc stadion+titule+grupne faze, moglo bi to skocit.

Nama stadion treba radi drugih stvari. Veca mogucnost za marketing kluba, direktan profit od poslovnih prostora, fan baze za navijace od kojih direktno klub zaradjuje, veca prednost domaceg terena kad imas tribine uz teren, bez atletske, itd itd. I sto je najbitnije, da konacno imas nesta svoje i da si svoj gazda. Nema vise koncerata, SFK, atletike, nema 2000 ulaznica konama koje im moras dat... pitas se na svom i radis sta hoces.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 28 okt 2025, 11:17

boki86 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:41
NoProfit je napisao/la:
28 okt 2025, 09:42
I u zadnjih 5 godina imamo najbogatijeg investitora/vlasnika i gdje smo? :)

Izuzetno mi je drago što smo posjetama pokazali svima u klubu da prazna priča i lažni hajc preko medija više ne pije vode.
Na finale kupa ti dodje 7 hiljada ljudi, prolamaju se tribine od raje :rol: ista brojka je bila godinama i kad smo najbolje igrali i osvajali trofeje.
Sarajevo uvijek gleda 3,4 hiljade bolesnika, bez obzira na stanje. Ljudi koji dodju da bodre, bez obzira sta se desava u klubu. Ovi ostali (kao i ti) su tu da ponekad da popune redove, uglavnom kada igramo bolje i na hajc. Kolokvijalno, simpatizeri
Hoćemo li uporediti broj karata sa evropskih gostovanja, jer se domaća podrazumijevaju? :)

Može i pp, može i ovdje.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 okt 2025, 11:20

28 okt 2025, 10:22
27 okt 2025, 15:29
Ne temu levatskih komentara na forumu popodne, nek' ostane zabilježeno i slikovito.

slika
Nadam se da dzafa nije ukinut, baš je simpatično gledati kako pjene iz ajlinog tabora :ljepota:
:wave:

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 28 okt 2025, 11:28

Daj ne govorite nebuloze.Pa da dobijemo Bordo arenu sa 15k kapaciteta sa krovom.Pa yebi me ako ne bi svako kolo bilo 10k.Mi smo u prosjeku zadnjih 10 god imali cca 5k na stadionu sto i nije lose ako pogledamo da smo uzeli 3 puta prvenstvo
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 28 okt 2025, 11:38

Zasto???
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 28 okt 2025, 11:42

Beli98 je napisao/la:
28 okt 2025, 11:38
Zasto???
Zato sto se provlace po strukturama kluba i zato sto je gej/lezbo lobi gdje se uvali tu i korijenje pusti
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 okt 2025, 11:44

egocentrik je napisao/la:
28 okt 2025, 11:42
Beli98 je napisao/la:
28 okt 2025, 11:38
Zasto???
Zato sto se provlace po strukturama kluba i zato sto je gej/lezbo lobi gdje se uvali tu i korijenje pusti
Ko da otjera?
Zaboravite.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.