Zar nije islo u smjeru da ce i Mirvic ostati u klubu/vlasnistvu? Ako je moguce, treba ga ograniciti samo na transfere. Tu je pokazao da zna sta radi.Vanja8 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 10:36Zavrseno...jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 10:32
Ma ovo su činjenice. Ne znam kako će se razvit situacija nit imam neke informacije. Frajer bolesno bogat došao da ulaže kod nas i mi fol nezadovoljni.
Čitam pranje para, mislim kakve su to nebuloze za nepovjerovat.
Istraživao sam lika nije nesposoban sekunde. A i ne libi se ničeg da zaštiti svoju investiciju za razliku od ovih **** ovdje.
Kako su se pojavile priče da smo taoci nekih kriminalnih organzacija (što je naravno pokušavanje pranja Mirvića ne daju mu da radi) , skreće se priča na Ajlu i tako dalje, dan kad ovaj isplati Mirvića treba bit rođendan kluba.iz milion razloga.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nema potrebe tjerati SFK trebice, nek igraju lopte i nek im tu sva zaduženja u i oko kluba prestanu.
Nikad poraz, samo lekcija.
Raja sta je sa Elezijem, Ljajicem?
Hajde Chidi, hat-trick. 
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kako sad organizovati nove strukture rukovodstva kluba?
Koji su to ljudi koji ce upravljati klubom i tudjim parama i raditi iskljucivo za interese kluba,a svoju platu posteno zaraditi?
Opet lokalci od „povjerenja“?
Zayebano je ustrojiti klub kad imas vanjskog investitora,mislim zayebano je za nase podneblje koje je toksicno u tom smislu.
Pokusao je Tan sa svojim ljudima da nadzire upravljanje pa smo vidjeli da to ne ide nikako.
Dobro je svakako da ovaj ide(?),ali novi reset po ko zna koji put,i sve ispocetka,da li cemo konacno postaviti zdrave temelje!?
Koji su to ljudi koji ce upravljati klubom i tudjim parama i raditi iskljucivo za interese kluba,a svoju platu posteno zaraditi?
Opet lokalci od „povjerenja“?
Zayebano je ustrojiti klub kad imas vanjskog investitora,mislim zayebano je za nase podneblje koje je toksicno u tom smislu.
Pokusao je Tan sa svojim ljudima da nadzire upravljanje pa smo vidjeli da to ne ide nikako.
Dobro je svakako da ovaj ide(?),ali novi reset po ko zna koji put,i sve ispocetka,da li cemo konacno postaviti zdrave temelje!?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ljajic velika 0. Te pare das na platu da ne bi impakta napravio i ovako rano se povrijedio... Mislim da je s tim sve jasno sto ga zekic nije htio
-
johntravolta123
- Kontakt:
Da li ima negdje prijenos za nas koji radimo
- Shategabri
- Kontakt:
Jašta je.pasica je napisao/la: ↑28 okt 2025, 11:53Zar nije islo u smjeru da ce i Mirvic ostati u klubu/vlasnistvu? Ako je moguce, treba ga ograniciti samo na transfere. Tu je pokazao da zna sta radi.Vanja8 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 10:36Zavrseno...jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 10:32
Ma ovo su činjenice. Ne znam kako će se razvit situacija nit imam neke informacije. Frajer bolesno bogat došao da ulaže kod nas i mi fol nezadovoljni.
Čitam pranje para, mislim kakve su to nebuloze za nepovjerovat.
Istraživao sam lika nije nesposoban sekunde. A i ne libi se ničeg da zaštiti svoju investiciju za razliku od ovih **** ovdje.
Kako su se pojavile priče da smo taoci nekih kriminalnih organzacija (što je naravno pokušavanje pranja Mirvića ne daju mu da radi) , skreće se priča na Ajlu i tako dalje, dan kad ovaj isplati Mirvića treba bit rođendan kluba.iz milion razloga.
Gledaj nam ekipe, bez ikakvog potpisa, sa preplaćenim zvijezdama koje ne igraju/povrijeđeni su/van forme, sa hrpom polovnjaka koji jedino u Sarajevu mogu dobiti ove pare i nigdje više, rekao bih na 1 dobar ima 3 loša transfera.
Izmjenjao fudbalera ne bi mogli stati u Šibicu, postali smo pravi FK Bus Station.
Kako koja sezona, on se sve više gubi.
Nek proba neko drugi, dosta i njegovog.
Koševo Zapad
Moguće da je mislio na izlazne transfereShategabri je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:18Jašta je.
Gledaj nam ekipe, bez ikakvog potpisa, sa preplaćenim zvijezdama koje ne igraju/povrijeđeni su/van forme, sa hrpom polovnjaka koji jedino u Sarajevu mogu dobiti ove pare i nigdje više, rekao bih na 1 dobar ima 3 loša transfera.
Izmjenjao fudbalera ne bi mogli stati u Šibicu, postali smo pravi FK Bus Station.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- Shategabri
- Kontakt:
A vidi, slabo ja kao navijač FKS imam koristi od toga.H8Z7 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:19Moguće da je mislio na izlazne transfereShategabri je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:18Jašta je.
Lijepo je prodati igrača za 2 miliona eura, al šta smo mi vidjeli od toga?
Je li se krenulo sa izgradnjom stadiona?
Jesmo li, ne znam, dobili neko ekstra pojačanje koje će biti vođa ekipe?
Jesmo li bolji ove sezone nego li prethodne?
Ne vidim da smo se nešto usrećili tim izlaznim transferima.
Meni je generalno glupo da se navijač bavi finansijama kluba.
Mene zanima da li ćemo igrati Evropu, dokle ćemo dogurati, hoće li se uzeti kakav trofej, da pobjedimo na derbiju, da namlatimo Borca, Zrinjskog, pa i svaku ostalu ekipu u ligi.
Hoće li Mirvić prodati Gulija za 5 miliona ili za miliona, iskreno me boli q.
Koševo Zapad
Jel ima prijenos kupa gdje?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
RaymondRed
- Kontakt:
Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?
-
propoklopac
- Kontakt:
link???
- Maroon1946
- Kontakt:
RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:52Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?

+1Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:24A vidi, slabo ja kao navijač FKS imam koristi od toga.H8Z7 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:19Moguće da je mislio na izlazne transfereShategabri je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:18
Jašta je.
Lijepo je prodati igrača za 2 miliona eura, al šta smo mi vidjeli od toga?
Je li se krenulo sa izgradnjom stadiona?
Jesmo li, ne znam, dobili neko ekstra pojačanje koje će biti vođa ekipe?
Jesmo li bolji ove sezone nego li prethodne?
Ne vidim da smo se nešto usrećili tim izlaznim transferima.
Meni je generalno glupo da se navijač bavi finansijama kluba.
Mene zanima da li ćemo igrati Evropu, dokle ćemo dogurati, hoće li se uzeti kakav trofej, da pobjedimo na derbiju, da namlatimo Borca, Zrinjskog, pa i svaku ostalu ekipu u ligi.
Hoće li Mirvić prodati Gulija za 5 miliona ili za miliona, iskreno me boli q.
Apsolutno, to nas kao navijače i treba zanimati. Svakako da je lijepo prodati igrače za takve iznose, ali što kažeš to nama kao navijačima ne treba biti bitno, ali znaš nas, bitno se ponositi prilivom novaca, a što smo postali prosječan klub nikom ništa.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Renan 
- Maroon1946
- Kontakt:
-
RaymondRed
- Kontakt:
Tanko, a sjever?Maroon1946 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 13:00RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:52Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?
![]()