FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Svi ti napadaci su bili tu u prvoj polusezoni (nije Lendric, jest Joco) pa Zeljo nikad manje golova nije dao, Edis je o tome pricao. Tiago ce na krilo, Nedo na jug s nama, a Beganovic nek se dokazuje pa nek uleti umjesto nekog od ove dvojice. Mujagic svakako nije dobijao previse prilike...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Eto vidis koliko imamo napadaca da sam ih poceo zaboravljat...Al vala meni je Nedo vise za juga haha
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Kako sam se poželio utakmica,kako sam poželio poderat glas dok pjevam Grbavicu i rahmetli Đildinu pjesmu.
Sva me jeza obuzme,suza u oku.
Sva me jeza obuzme,suza u oku.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
na kraju će Đermanović biti najbolje pojačanje 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Dobrodosao Dejane! 
Pa valjda znaju uprava/strucni stab/sef strucnog staba bolje od nas sa foruma zasta ce svi ovi igraci.
Puna podrska upravi i nasem Edisu!

Pa valjda znaju uprava/strucni stab/sef strucnog staba bolje od nas sa foruma zasta ce svi ovi igraci.
Puna podrska upravi i nasem Edisu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mi od napadača imamo Beganovića i Lendrića, ako Tiaga računamo kao krilo. Mujagu gurati svaku tekmu, stavljati mu taj teret i forsirati momka od 17 godina mislim da ne bi bilo poželjno za njegov razvoj. Nedu ne treba komentarisati kad još nije ni krenuo trenirati sa ekipom a kakav će se vratiti poslije povrede Boga pitaj + mu ističe ugovor na kraju sezone.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Kako ljudi danas na presici u toku je proces stvaranja tima za iduću sezonu. Što je meni lično najbitnije trenutno, pa više i od konačnih rezultata u ovoj sezoni. Pa je dolazak velikog broja igrača sasvim opravdan. Proljeće je prava prilika da svi pokažu od čega su napravljeni, ne treba im bolja motivacija
A dobro mislim da Nedu ne trebamo ni racunati. On je tu ostao samo zato sto je povrijedjen bio. Vjerujem da nas napusta na ljeto..
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma vjerovatno bi, Mujagino vrijeme tek dolazi, neka ga tu pri prvom timu, nek igra i za juniore, ulazi u ovim riješenim utakmicama.. polakoZZtop10 je napisao/la:A dobro mislim da Nedu ne trebamo ni racunati. On je tu ostao samo zato sto je povrijedjen bio. Vjerujem da nas napusta na ljeto..
Mislim da je na danasnjoj presici Amer Bajramović rekao da na ljeto kad se ova sezona zavrsi nece biti puno pojacanja.
Zato je sada navala sa dovođenjem igraca !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nepotrebna je uopste rasprava jel treba ili ne svakako ovaj tip napadaca nemamo. Ne moze se ostaviti na volju jednom.crvenom kartonu ili povredi da ostanes bez evrope. Danas ljudi kazu planirano je i vec dugo se ceka Djermanovic.fedeltafrotta je napisao/la:na kraju će Đermanović biti najbolje pojačanje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hocemo Nedu za vodju Neduuu za vodjuu hocemo Nedu za vodju
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Tuce je jedan!
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Na stranici izašao intervju Bekrijin, zvanični. Hvala Arminu Heriću i Damiru Hajdarbašiću što su uslišili moje molitve

Bekrija, majstore!
Bekrija, majstore!
Zahtjevamo od UNFKZ da Turkovicu ponudi ugovor na 5 godina i platu od 3 hiljade eura
- HenryLloyd
- Kontakt:
Mogu samo zamisliti sta ce sve biti i sta ce se sve pisati za upravu ako igrom slucaja ne izborimo europu.Elegant je napisao/la:Mislim da je na danasnjoj presici Amer Bajramović rekao da na ljeto kad se ova sezona zavrsi nece biti puno pojacanja.
Zato malo me strah ovog gomilanja pojedinaca.
Plavo proljece! 1921
sta ce se, po tvom, pisati? ljudi ucinili sve da poboljsaju igracki kadar i sanse da se izbori evropa. iskreno, ja sam, malo je reci, (pozitivno) sokiran ovakvom transfer politikom. e, sad... to sto su sanse za evropu znacajno umanjene, nastupima i rezultatima u prvom dijelu sezone, je drugi par cipela. pisao sam neki dan, kada bih se pitao, uopste ne bih nabijao preveliki pritisak po pitanju rezultata ove sezone, jer moze biti kontraproduktivan, mada ovakav roster daje za pravo da se nadamo evropi. da su se ljetos imali ovi novci na raspolaganju i tim bi ranije bio bolji. prema tome, po meni, obzirom na sve sto se desava posljednjih dana (i mjeseci), nemamo pravo nista ruzno reci ljudima iz uprave, ni sada, a ni na kraju sezone, bez obzira izborili evropu ili ne. makar cemo imati iskristalisanu ekipu za ligu 12 naredne sezone, samim tim ce biti daleko manje turbulenicija nego ove.HenryLloyd je napisao/la:Mogu samo zamisliti sta ce sve biti i sta ce se sve pisati za upravu ako igrom slucaja ne izborimo europu.Elegant je napisao/la:Mislim da je na danasnjoj presici Amer Bajramović rekao da na ljeto kad se ova sezona zavrsi nece biti puno pojacanja.
Zato malo me strah ovog gomilanja pojedinaca.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Kakav je ovaj Đermanović sa državljanstvom? Naginje mi nešto prezime prema nama
. Mislim da bi trebali pokrenuti proceduru i za Lendrića ako već može izganjati naše državljanstvo.
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 14 jan 2016, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Danas nacuh od nekih ljudi na treningu da Almir Memic treba da ide u West ham da radi kod Bilica
Garant je bila neka zayebancija..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: b00t, izdzezveubrazil, kontra, Lokomotifa, Sarun, ultra1987 i 70 gostiju.